Visa ett inlägg
Gammal 2015-05-22, 07:58   #65
Stankarn
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5213
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Tirich Visa inlägg
Nånting sånt här:

De två snabbaste hästarna är normalt Olle Alséns duo 1 M.T.Insider och 4 Action Launcher. Kanske beroende på kusken så verkar de vara ojämnt startsnabba, men jag tror det är liten fördel på ledningen här för 1 M.T.Insider då jag tror spåret avgör att han är lite snabbare än stallkompisen. 1 M.T.Insider hade varit ett givet spetsbud om det rört sig om bilstart men han öppnade även riktigt bra i volten från spår 5 på Rättvik i mars där han kunde ta ledningen. Jag är lite osäker på Olle Alséns skicklighet i volten, men kanske gynnas han av att ha spår 1 och jag sätter honom som knapp spetsfavorit här.

4 Action Launcher fick man iväg ganska bra från spår 4 på Bergsåker i november och normalt är hästen mycket startsnabb bakom bilen. Hästen kunde även ta ledningen från spår 3 på Rättvik i början av oktober. Tobbe Jansson kan nog få iväg hästen bra, men från spår 4 blir det svårt att hinna före stallkompisen och hästarna på springspår.

Värsta motbudet till min spetsfavorit tycker jag är 6 Adams Pace som dock inte har startat i voltstartslopp på nästan ett år. För exakt ett år sedan spetsade han enkelt från spår 6 efter en riktigt snabb start och gör han om den här samtidigt som 1 M.T.Insider inte prickar starten så bär det nog av till ledningen.
Alsén och innerspår = Illa ledd volt?....
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Tirich (+1)
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat