Visa ett inlägg
Gammal 2015-09-19, 10:01   #108
BroderH
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 1 556
Sharp$: 5562


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

2015-09-20 18:00NFLCleveland Browns vs Tennessee Titans ÖVER Ö 41.5 FT+OT 4 2.000


Postar ytterligare ett spel inför morgondagens NFL. Ett spel som inte varit så troligt för någon månad sen, då båda lagens offensiv hade stora frågetecken.

Det stora utropstecknet förra veckan var såklart Marcus Mariota som var i det närmaste prickfri i sin NFL-debut och hade faktiskt fler TD-passar (4) än incompletions (3). Rikigt kul att se, även om Buccaneers defense inte hade någon av sina bättre dagar.

Browns har varit en parodi i flera år, och eländet fortsatte i vecka 1. På första driven så går QB McGown för TD men blir tacklad precis före endzone, fumblar bollen och får dessutom hjärnskakning! Sedan kommer Johnny Manziel in och gör ytterligare 3 turnovers...

Jag tyckte Browns anfall såg skapligt ut mellan alla misstag, och kan Manziel hålla i bollen tror jag man kan skapa en hel del poäng. Särskilt med tanke på att Titans försvar inte är bland de bättre i ligan, att jämföra med Jets defense som är riktigt bra. Jag tror Browns O-line, som är riktigt bra, kan dominera Titans D-line. Även om Titans försvar gjorde en mycket bra match förra veckan så ska man komma ihåg att Buccaneers var helt under isen.

Svårt att inte spela under efter att ha sett Mariota förra veckan! Jag blev otroligt imponerad, även om det som sagt var mot skralt motstånd. Browns defense ska dock inte vara särkilt mycket bättre än Buccaneers dito, så det kan bli en fin vecka igen för Mariota.

Jag tycker linan är väldigt lågt satt med tanke på Mariotas insats förra veckan. Browns anfall kan bättre än senast, och nu har man ett lättare defense att överkomma.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
smak (+5)

Senast redigerad av BroderH den 2015-09-20 klockan 23:52.
BroderH är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat