Visa ett inlägg
Gammal 2015-09-23, 21:02   #113
BroderH
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 1 556
Sharp$: 5611


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Dags att plocka ett spel inför helgens övningar (har tidigare i veckan rekat en match på Lazlos sida):

2015-09-27 18:00NFLBaltimore Ravens vs Cincinnati Bengals +2.5 FT+OT 2 2.050


Detta är en match som förbryllar mig. Dels tycker oddsen är felsatta och dels blir jag inte riktigt klok på Ravens. Ravens spelade strålande bra försvarsspel mot Broncos och var nära att vinna matchen. Låt vara att Manning var ur form men ändå. Senast mötte man Raiders som inte alls är av samma kaliber som Broncos, men då var svängdörrarna öppna istället! Man släppte in 37 poäng och lät Carr passa för 351 yards. Veteranen och ledaren Terrell Suggs blev skadad mot Broncos, det är tydligt att han betyder ALLT för Ravens försvar.

Bengals har å sin sida sett stabila ut, utan att imponera särskilt mycket tycker jag. Man har också mött Raiders vilka man körde över fullständigt. Man vann med 33-13 och Raiders var inte över på Bengals planhalva förrän i början av fjärde quartern! Senast mötte man Chargers som gjorde hyfsat motstånd men segern såg ändå ganska stabil ut för Bengals.

Med tanke på insatserna den den senaste veckan så tycker jag Bengals borde vara favorit, inte Ravens! Men det är bara att tacka och ta emot. Jag håller dock ner insatsen något då detta är ett hett rivalmöte inom divisionen och Ravens lär komma taggade. Man ska dock komma ihåg att Bengals har vunnit de fyra av de senaste fem matcherna mot Ravens.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
insz (+10)

Senast redigerad av BroderH den 2015-09-28 klockan 09:35.
BroderH är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat