Visa ett inlägg
Gammal 2015-09-24, 21:03   #116
BroderH
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 1 556
Sharp$: 5612


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Här kommer ytterligare ett spel till helgen:

2015-09-27 18:00NFLSt. Louis Rams vs Pittsburgh Steelers 2 ML 4 2.000


Oddsen stiger på Steelers och jag förstår inte varför! Efter två veckor av fotboll så tycker jag klart att Steelers är det bättre laget.

Steelers har visat upp en bländande offensiv där Ben Roethlisberger ser bättre ut än någonsin. Varken Patriots eller 49ers har haft något att sätta emot Steelers pass-offense. Springspelet har varit helt ok, och till denna match är Le'Veon Bell tillbaka efter två matchers avstängning. Bell som av många rankas som ligans bästa running back.

Inför säsongen var många frågande hur bra Steelers defense var. Mot Brady & Co räckte man inte riktigt till i första matchen, men det är det heller inte så många som gör. Senast spelade man betydligt bättre, och såg tidvis ut som i fornstora dar. 49ers plockade dock en hel del yards, men många i slutet av matchen när matchen redan var avgjord.

Rams skrällde i första omgången när man slog Super Bowl-favoriterna Seahawks. I den matchen var det mångt och mycket defense som bäddade för segern. Ett defense som såg ut som helt annat lag mot Redskins. Där var man riktigt usla och stod inte alls att känna igen.

Framåt har det inte sett något vidare ut i någon av matcherna, även om man gjorde en hel del poäng mot Seahawks. Nick Foles är i mitt tycke en medelmåttig quarterback och han har inte särskilt många talangfulla spelare omkring sig.

Spelet på linjen kommer att vara avgöra i den här matchen. Steelers O-line har inte tillåtit någon sack hittills i år, medan Rams D-line gjorde hela 6 sacks mot Seahawks och två senast mot Redskins. Får Roethlisberger den tid han behöver så kommer han att krossa Rams secondary. Med tanke på Rams defense senast är det klar fördel Steelers anser jag.

Rams anfall är som sagt inte mycket att lita på, och även om Steelers defense inte är bland de bästa så bör de kunna kontrollera Rams om de spelar som mot 49ers.

Spelet på Steelers känns säkert med tanke på att de nu när Bell är tillbaka förfogar ett av ligans absolut bästa anfall.

Ps. En player prop till nattens match finns att läsa på annan sida på nätet...Ds.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
nomasporfavor (+5), insz (+10)

Senast redigerad av BroderH den 2015-09-28 klockan 09:35.
BroderH är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat