Visa ett inlägg
Gammal 2015-09-30, 19:36   #119
BroderH
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 1 556
Sharp$: 5616


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

2015-10-02 01:25NFLPittsburgh Steelers vs Baltimore Ravens +2.5 FT+OT 2 2.110

2015-10-04 18:00NFLCincinnati Bengals vs Kansas City Chiefs -4 FT+OT 3 1.952


Jag har plockat några tidiga spel till helgens omgång. Två finns att läsa om här, och en längre text på "Lazlos sida".

Vi börjar i torsdagsmatchen där Steelers tar emot Ravens. Steelers stjärn-QB Ben Roethlisberger blev skadad i helgen och kan inte vara med här. Detta gör att Steelers är underdogs, om Big Ben hade varit med så gissar jag på att de hade varit ganska klara favoriter. Visst, det är ett stort avbräck då Roethlisberger är en av ligans tre bästa quarterbacks, men en spelare gör inget lag. Hans ersättare Michael Vick är en rutinerad räv som varit med länge. Han kan vara ojämn i sina prestationer, men i ett sånt här bra offense var det längesen han var delaktigt i. Steelers fick tillbaka Le'Veon Bell förra matchen efter avstängning, och han såg ut att vara på hugget direkt med 132 totalt yards och en TD. Dessutom har man ju som bekant ligans bästa (?) WR i Antonio Brown. Jag tyckte även att det kritiserade försvaret har sett bättre ut än väntat, och senast släppte man bara in två field goals.

Ravens gjorde en bra första match mot Broncos men sedan har det sett betydligt sämre ut. Avsaknaden av Suggs på defense är stor och på de två senaste matcherna har man släppt in 37 respektive 28 poäng. Senast var man på gränsen till utspelade i första halvlek innan man snäppte upp sig mot slutet men förlorade ändå.

Med tanke på Roethlisbergers skada kan det bli en jämn match, men jag ser helt klart värde i Steelers då de är underdogs, Vick kan vara lysande i sina bästa stunder.

Helgens andra tidiga spel plockar jag i matchen Bengals-Chiefs. Bengals har sett riktigt vassa ut och är troligen topp fem i ligan just nu. Det enda orosmolnet jag ser framåt är att Andy Dalton får gummiarm som han kan få ibland, men det brukar mest hända i prime-time-matcher....Man möter ett Chiefs som har fått mycket cred för sitt defense, men jag tycker de är något överskattade. Man började med att slå svaga Texans, och sedan var man nära att slå Broncos. Men då ska man komma ihåg att Broncos hade stora problem på offense och stod inte att känna igen. Senast var man totalt chanslösa mot Packers även om man snyggade till siffrorna lite på slutet när Packers slutat spela.

Bengals offense är inte långt efter Packers dito och jag tror Chiefs får det svettigt igen. Det ska också bli intressant att se Benglas d-ine mot Chiefs o-line. Chiefs har släppt 14 sacks hittills vilket är sämst i ligan. Bengals har en rätt bra d-line som inte visat sitt fulla kunnande än. Det kan bli en lååååång dag för Alex Smith, QB i Chiefs.

Återkommer närmare helgen med fler spel.

Senast redigerad av BroderH den 2015-10-04 klockan 07:18.
BroderH är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat