Visa ett inlägg
Gammal 2016-07-07, 13:28   #28
BroderH
 
Reg.datum: nov 2012
Inlägg: 1 589
Sharp$: 5965


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av jaroiten Visa inlägg
Vet att jag redan förra året upprörde vissa med mina åsikter angående regler och så vidare. Och nu är jag här igen med en åsikt..

Men jag tycker att ligan skall hållas till folk som faktiskt är eller har varit aktiva på Sharps.se och inte nyreggade konton med ett fåtal inlägg.

Trist om man attraherar massa fantasyrävar som bara är ute efter att sno pengar från oss lite mindre erfarna rookies. Med det sagt så är jag ändå med i båda ligor oavsett. Men vore roligt om det skiljde lite mer på ligorna än bara PPR eller inte PPR. Kanske kan köra auktionsdraft i PPR ligan t.ex.?
Jag har inga problem med att nytt folk kommer in. Det är inte helt lätt att rekrytera till fantasyligor i Sverige, så jag tycker ju fler desto roligare.

Däremot tycker jag att du har en poäng i att skilja ligorna åt. Jag skulle föredra att standardligan är som den alltid varit, dvs med vanligt draft och sammar regler som tidigare.

PPR-ligan kan vi testa lite andra grejer, som t ex auktionsdraft.

Det är vad jag tycker i alla fall. Sen tycker jag fortfarande att vi bör sätta draftdatum redan nu så alla har det klart. Ju närmare vi kommer desto svårare är det att hitta datum. Sen bör alla också ha betalat innan draften så man inte bara struntar i det.
BroderH är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat