Visa ett inlägg
Gammal 2017-02-15, 15:44   #3
hammmmmar
 
hammmmmars avatar
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 373
Sharp$: 1669
Standard

Kul tråd! Är också insatt i CSGO, då jag nördat enda sedan 1.5

I de senaste turneringarna som spelats har jag tänkt på att det varit mycket upsets i gruppspelet, ett tag gick det nästan att kolla på Throrins twitter, spelanalytiker som inte bryr sig om bett utan bara går efter vilket lag som håller bäst form, och spela mot hans tips. Dock så var det i slutet av förra året, vilket kan förklara en del av motivationen hos de bättre lagen.

I gruppspelen då det är BO1, best of 1, rekommenderar jag inte att gå in för hårt på de förväntade vinnarna, allt kan hända då det bara är en karta! Då turneringen är i USA kan jetlag också spela in, så Cloud9 och Optic kan ha en liten fördel gentemot europeerna i de första matcherna, finns fler amerikanska lag med men de räknas nog inte att vinna någon match alls!

Virtus Pro brukar JÄMT vara jäkligt trögstartade i turneringar, har varit likadant enda sedan tiden i 1.6 laget AGAIN.

Gambit har något bra på gång. Kan vara en underdog till att vinna hela turneringen. Många lag som kommer in med ny trupp och kanske inte ännu hunnit spela in sig riktigt eller ens tränat det som behövs. Då jag anser att Fnatic med Dennis var något överskattade, de vann några turneringar i rad och tappade sen helt motivationen, kan jag därför rekommendera ett bett med mindre units på Gambit till 2.55 på Betway, Fnatic-Gambit börjar 23.15.

Om Hiko har hittat form och motivation kan Optic överraska många!

Efter majorn är det svårt att veta var lagen står, testar därför en insats på att antingen Optic eller Gambit vinner DH, båda till 17ggr fläsket.
__________________
Twitter @FredrikHammars
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
SH (+10), Lazlo (+5)
hammmmmar är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat