Visa ett inlägg
Gammal 2017-04-22, 12:31   #22
lokatten
 
Reg.datum: dec 2014
Inlägg: 301
Sharp$: 405
Standard

Tror det här är en omgång som passar till devisen "litet är fint" Men blir väl tvärtom som vanligt.

Funderingar.
Avd 1. 10 Malkin fastnade jag för direkt.

Avd 2. 10 Månprinsen är ett måste. Men läst mycket varningar här inne så väljer att gardera. 11 Odin Tabac. Han får vara 14 år så mycket han vill, han är jäkligt duktig. Kom ihåg att Spring Erom vann guld nyligen, 12 år! Två skrällar:Junifaks som aldrig vinner trots stor kapacitet. Örjan nu! Och 1 Hulte Magnus, också en bra häst.

Avd 3, Guld. Om inte 7 Propulsion vinner det här, då vet inte jag!

Sedan har vi avd 4, klass II. Skulle vara konstigt om inte 3 Global Trust tog hem det här. Finaste tiden, ett lopp i kroppen, vinst då. Men det finns mothugg. T ex 7 Floyd P Boko med Örjan och 8 Don Juan Sisu.

Hoppar över avd 5, har inte kommit fram till något där.

Avd 6, 5-åriga. Väldigt fina hästar. Tar tre: 5 Tobin Kronos med Örjan. Men jag vet inte - Känner inte för denne. Varför? Outgrundligt. Den jag tror på är 7 Cruzado Dela Noche. Fantastisk häst, fast vet inte hur den ser ut, får kolla värmningar. Visserligen har han inte Sveriges bästa kusk i sulkyn men är man champion så är man.
Även 8 In Vain Sund.

Avd 7. Klurigt lopp. Tar direkt bort, 1, 2, 3, 5, 6 och 11 som inte har med segern att göra enligt mina kriterier. ( som är något suspekta )Chansar med en tolva, 12 Premier Kronos. Det här loppet är SVÅRT! Flera hästar här, för att inte säga många!

Jaha. Lycka till!
lokatten är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat