Ämne: V75 Åby
Visa ett inlägg
Gammal 2017-05-12, 16:22   #11
hugotheboss
 
hugothebosss avatar
 
Reg.datum: maj 2014
Ort: Malmö
Inlägg: 1 283
Sharp$: 667
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mackpeter Visa inlägg
V75-5

Här skall en häst få inbjudan till Elitloppet. OTP blir favorit. Men tränaren Strömberg gör en nykter analys, när han säger att hästen vinner sina lopp vintertid mot sämre motstånd. Nu kommer de bästa ut och då får han svårare. I morgon blir det skor bak och spår sju ute på vingen. Till råga på allt är det sprinterdistans och han är bättre på längre distanser. Han kommer motvilligt med på mitt system eftersom motståndet inte är av högre klass.

Jag streckar inte 2 Magic Tonight. Efter Elitloppssegern drabbades han av hjärtmuskelinflammation. Han har inte förmått komma tillbaka till tidigare kvaliteter. 5 Billy Flynn, 6 Tango Negro och 10 Fire To The Rain räcker inte. 8 Canari Match är bortlottad och imponerade inte senast 50 meter efter Cruzado Dela Noche och ett svagt gäng bakom.

Då återstår att strecka 1,3,4,7 och 9. 3 Edward Ale tränas av den finske demontränaren Petri Puro. Dagens fynd till 2 %.
Och enligt Berglund på Travnet lär inte 9 Quick Fix vara aktuell:

"Tipsettan hade jag tänkt ge till 9 Quick Fix som var mycket fin vid segern senast och här har han läge för rygg på ledaren om Christoffer ryggar Spring Erom i starten. Kolgjini säger dock att det bara blir barfota fram den här gången eftersom man siktar på Sweden Cup i första hand och då backar jag lite ändå och lägger honom trea."
__________________
Även en blind höna...går in i väggen!
hugotheboss är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat