Visa ett inlägg
Gammal 2018-01-28, 17:35   #217
GGS
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 595
Sharp$: 3351
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Godismia Visa inlägg
Kan inte se att det fanns sådan potential för det fanns det verkligen inte när jag lade spelet, det är information som du inte hade när du gav din kommentar.
Minnestads var inte så bortglömd då jag lade min rad, kan ha varit andrahandare rentav. Att den senare sjönk så i procent var otroligt och hade jag varit i närheten av bättre internet hade jag säkert gjort flera spel under fre/lö. Nu gjordes en VÄLDIGT tidig rad (se nedan). Global sience nja... kusken är inte en favorit och speciellt inte utanför norrland...förstår inte hur den blev så streckad. Annan kusk så absolut.
V75
Inlämnat: 2018-01-25, 01:33
Kalmar
Lördag 2018-01-27
Start: 16:20
Kostnad: 90,00 kr
Vadet gäller startnummer

Var inte alls meningen att dra igång en större diskussion kring detta och jag kommer verkligen inte dela med mig här fler gånger, en medlem gör sitt första inlägg på 7 år för att jag lade in en efterhandare... min poäng var att jag var så grymt nära boost (442 vann jag hade 444) och boost är ju bara intressant om det finns en vinstrad.

Min rad för idag lade jag ut imorse men bara i en icke-kommentarstråd. Tycker att det är kul att lämna någon kommentar trots att jag inte är proffs som så många andra här inne men nej nu tappade jag suget lite och efter det här inlägget så är jag nog en av de som blir tyst.

Lycka till ni proffs som bara lägger förhandare (motiverade såklart) och spelar V6 hela tiden och lämnar in helt rätt flerisar varje omgång det ska vara.

Mitt inlägg handlade inte om du verkligen spelat dessa rader eller inte!
Ber därför om ursäkt om du tolkat det så!

Jag tyckte att det bara var en bra ingång för att belysa problemet med att spela ett någorlunda stort mattematiskt system när man tror att det ska bli en lätt rad!
Jag tycker där i mot att du hade en stor otur att inte få mer på ett så bra komponerat system.

Det märkliga i mitt tycke var att man överhuvudtaget spelar V75 om man tror att det inte ska bli utdelning på 6 och 5 rätt och dessutom rader som kan ge bra mycket mer än 400 kronor! Men du har helt rätt i att det är mycket lättare för mej att se detta i efterhand och med facit, än för dej mitt i natten! Och det ber jag också om ursäkt för!

Med vänlig hälsning GGS
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5), Basse (+5), coolmanriver (+1), Godismia (+5), abstruse (+1)
GGS är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat