Visa ett inlägg
Gammal 2018-10-01, 18:35   #16
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2391
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av kire1111 Visa inlägg
Tror på att inte krångla till spelet för mycket samt följa sin magkänsla som kör i samspel med sin undermedvetna erfarenhet o kunskap.Tycker ofta när man ser rader gå in som ger stålar så ser de inte så svåra ut eg efteråt, men alltid lätt efteråt.

Förutom alla parametrar om skor, spår, tider,kuskar,form,statistik,intervjuer,spetschans, grymt lopp senast mm. Så gäller det att titta mycket på trav samt lära sig bra och dålig värmning. Tittar nästan dagligen på travlopp utan att spela för att lära mig se vad som händer på spelplanen, hur yttrar sig olika lopp, återkommer ett mönster tex.

Ja sen inte stirra sig blind på % som ses, strecka den häst du vill strecka samt spika den du vill spika oav streck% el vad andra "experter" säger. Den som vinner miljoner går förmodligen sin egen väg o den som förlorar går i flock efter alla andra

Sen ska man vinna miljoner så måste man ha en stor parameter med sig, kallas tur....

Man måste ha tur för att vinna miljoner.

Men för att vinna miljoner måste man spela rader som har chans att ge miljoner i utdelning. Om man inte gör det så är det snudd på omöjligt hur mycket tur man än har.

Vilket ungefärligt intervall ens vinster på ens system ligger inom har nästan inget eller åtminstone väldigt lite med tur att göra.

Man vinner som man spelar ( när man väl vinner! ).

Ett ungefärligt mått för lägsta och högsta utdelning på ens V75-system ( ej jackpott-omgångar ) går att få om man gör enligt följande:

För lägsta utdelning: Börja med 13 öre och dividera med V75%en för hästen med HÖGST V75% i varje avdelning på din kupong.

För högsta utdelning: Börja med 13 öre och dividera med V75%en för hästen med LÄGST V75% i varje avdelning på din kupong.


Angående att "stirra på procenten": Hur ska man veta om man går sin egen väg eller följer flocken om man inte tittar på hur insatserna är fördelade?

Om du menade att inte bara spika hästar med hög spel% så håller jag med helt och hållet. Det är t o m så att en relativt låg spel% på en spik-idé gör att jag gör ett lite större system än vanligt. På börs-språk är det en "köpsignal".
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mr_stylez (+5)

Senast redigerad av Strappa71 den 2018-10-02 klockan 08:39.
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat