Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2019-01-04, 16:40   #1480
bollen32
 
Reg.datum: okt 2017
Inlägg: 140
Sharp$: 924
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MikeHaggar Visa inlägg
Jag har läst där i trådstarten men är inte säker på vissa detaljer.

Som jag förstår det så är bonussidan är en slags "backup" ifall att vinsten på börsen inte gick in, för om den gick in så var nettovinsten där ju lika stor som den erbjudna bonusen och då blir det överflödigt att fortsätta spela. Av den orsaken är scenario 1 profit direkt medan scenario 2 innebär att man måste arbeta för profiten. Inte bara det utan scenario 2 betyder också att man faktiskt backade lite pga Betfairs avgift och att man kanske spelade/bokade odds på 1.95 eller liknande.

Det optimala vore väl om båda oddsen är över 2.00 då behöver de inte ens ligga nära varandra utan det går bra att Expekt ger 2.15 medan Betfair 2.00. Då är det inte bara frågs om förlustminimering utan ren profit även på själva satsnings/bokningstillfället. Man går alltså som en ännu större vinnare än vad som ens var målet typ som en belöning på belöningen!
Kika in denna: https://www.sharps.se/spelskola/bonustrading

Hela systemet bygger alltså på att vi kan spela för MER pengar än vad vi själva satt in. Du sätter in 1000 kr på [Valfri bonussida] och får då 100% bonus. Vi har 2000kr på den sidan. På betfairs oddsbörs sätter du in 2000kr av dina egna pengar. Vi har nu totalt 4000kr i kapital att spela för, men har bara satt in 3000kr. Denna extra tusenlapp ska vi försöka få ut så mycket som möjligt av.

Som du beskriver är det såklart optimalt om återbetalningen på ett spel är mer än 100% (detta kallas arbitragebet eller surebet). Att hitta sådana spel är sällsynt. Gör du det handlar det om 0.2-2% i ren profit oftast. Inget man blir fet på, men en välkommen extrakaka om man snurrar runt lite deg.

Det du kommer hitta istället är odds som är satta någonstans runt 2.0 på spelare 1 på sida 1, och 1.95 på spelare 2 på sida 2. Återbetalningen på att sätta pengar på båda spelare i detta spel är alltså under 100% (för att få 100% behöver vi i detta fall odds 2.0 på spelare 1, och odds 2.0 på spelare 2). Placerar du tidigare beskrivna spel med BARA dina egna pengar FÖRLORAR du (lite) pengar oavsett vad som händer. MEN, eftersom vi har fått pengar som inte är våra från början, har du nu istället en "nettovinst", som kommer börja ätas upp lite för varje spel du lägger.

Man kan skriva en bok om detta och det kan vara klurigt att förstå i början, men det hela är egentligen bara en balansering av kapital på sida 1 och sida 2, och att vikta insatser efter odds för att balansera vinsten/förlusten oavsett utgång i spelet. Läs igenom guiden och se om det klarnar!
bollen32 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat