Visa ett inlägg
Gammal 2021-01-04, 00:08   #1
Gotland
Administrator
 
Reg.datum: feb 2017
Inlägg: 7 729
Sharp$: 9410
Standard

Diskussion ang redovisning av inlämnade spel


Jag bryter ut den här diskussionen från lördagens V75-tråd och hoppas få lite inputs från er som lägger spel här i andelssektionen. Kom gärna med inputs om såväl fördelar som nackdelar kring detta.


Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
När man går in på forumet för andelsspel kan det dock bli lite svårt att välja bland alla som säljer andelar. Många , de flesta, erbjuder andelsspel utan att sen varken redovisa systemet eller göra någon form av uppföljning. Hade ju varit önskvärt att kunna få lite koll på hur andelssäljarna spelar och hur det går. Blir ofta lite att köpa grisen i säcken annars. Tycker basse är ett föredöme där. Lägger alltid ut sina sålda spel och följer dessutom upp hur det går/gått, oavsett om det gått bra eller dåligt. Därmed får köparna bra koll på hur han spelar och hur det går och inte konstigt att andelarna blir populära.
Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Precis.

Jag har vid upprepade tillfällen starkt rekommenderat att man åtminstone presenterar sitt spel efter inlämning/start (vilket flera av de seriösa gör idag) men har fått mycket kritik för det. Därav har inget sådant krav införts (än) från vårt håll utan vi har istället låtit marknadens efterfrågan få styra. Fortsätter folk att köpa andelar utan redovisning/uppföljning så verkar ju efterfrågan finnas där. Märkligt kan man tycka.

Personligen skulle jag aldrig köpa in mig på ett sådant andelsspel. Jag skulle ej heller köpa ett där spelläggaren kör en Harryboy men det är lite samma sak där.

Grundtanken är att låta forumet vara så öppet som möjligt utan för mycket regler och förbud. Däremot är just redovisningen något som är ett gränsfall då det finns ett antal fall där det skryts kring egen förträfflighet utan att någon kunnat följa resultaten. Så det kanske kan bli något vi i framtiden bör ställa som krav för att få posta i den sektionen.

Vad tycker övriga? Bör det finnas ett sådant krav? Är det rimligt?

Oavsett så är rekommendationen fortsatt att man visar vad man lämnat in. Även om många struntar i det.

__________________
Mer kass än vass - men glad ändå!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bokis29 (+5)
Gotland är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat