Visa ett inlägg
Gammal 2021-01-15, 12:26   #24
Stankarn
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5204
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av shasha Visa inlägg
Missa inte ett nytt kanonjobb från Olle med analys över omgången!

https://twitter.com/OlleBerntsson1/s...563298305?s=20
Avdelning 1
Jag är tveksam till både 1 Toddler och 6 Kennedy. Toddler var favorit näst senast, fick ledningen enkelt och första 1000 efter 12,6 (ännu långsammare 1500) men blev helt avklädd när Hanna Lähdekorpi trampade gasen i botten med sin Hierro Boko 500 kvar. Bra som medhängare i hårt sällskap senast men ingen jag kommer att ha med bland de främsta. Kennedy är väl en ickevinnare? Och är det så säkert att den kommer till spets? Bra avslutning senast men då ska man komma ihåg att det hade gått väldigt långsamt (2000/15,5) och att han fått smörresa i tredjepar invändigt. Markus Waldmuller leder volten. Njae. '

Avdelning 2
Här blir det nog alldeles riktigt åka av. Var tidigare i i veckan inne på att det är spets och slut på 2 Jori Boko, den följer ju verkligen vingen. Men Erik får ju en jäkla snurr på hästarna från start, och ska även 4 Lucky Truc vara med - risk att det går för fort för de här relativt orutinerade hästarna - då är det nån av deltagarna som inte offrat nåt i starten som vinner.

Avdelning 4
Start- och 20-hästarna måste väl få det svårt? Efter knappt ett varv sitter tilläggshästarna i dödens, andra-, tredje-, och fjärdepar utvändigt. Om inte nån av dem fått pangstart och kört sig till spets. En strykning till så behöver man inte han med nån bland de 4 främst startande. 9 Global Warrior är tydligen favorit, hoppas att den får problem med spåret så kan man få in en 6%-are här. Eller ännu bättre. Varför inte Fromells?

Avdelning 5
Att spika 6 Zeta Kronos, som den skrynklade ihop sig senast, finns inte på kartan. Vettefan om den ens ska vara med på kupongen. Kan man få Ingves att försöka köra i spets med Princessan? 3 Velegance spurtade fantastiskt senast. Not. Vad gick det? 1.35 sista 300?

Avdelning 6
Har kikat lite på tysken i lopparkivet. Verkar inte vara nån raket ut, direkt. Med en strykning innanför så lär väl Untersteiner hitta till spets med 7 Love Håleryd (för inte vill väl MAD köra i spets med Riordans nykomling, köra livet ur hästen efter 1 ½ månads vila?). Och då ska tysken vara bra, om han ska vinna det här från dödens. Om scenariot stämmer kan Hanna Lähdekorpi komma jädrigt bra på det.

Avdelning 7
En eller många. Ett par strykningar invändigt och jag är inne på samma linje som du, och spikar 8 Bravos Santana. Inga strykningar, så ser det ut som att Conrad kommer att göra allt för att (och kunna) försvara spets med 2 Romero. Fast det kanske är från ett åttondespår som det är störst spelvärde på Santana?. 5 Taxi Out? Får säkert sin vinst, i nåt lunchlopp nån dag. Bra att man slipper laborera med Fleming.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+7), ms (+10), hoola (+10)

Senast redigerad av Gotland den 2021-01-15 klockan 12:45. Anledning: redigerad länk
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat