Visa ett inlägg
Gammal 2021-02-27, 13:24   #53
Stankarn
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5206
Standard

Tycker att det är en rolig omgång idag, för omväxlings skull.

V75:1
Många om budet. Westholm ska försöka hålla innerspåret med sin, Erik A ska tydligen bara blåsa till spets med osäker (!) newbie, 10-barnsmamman Hafstad är säker på att hon vinner oavsett hur det blir kört, den flygande finländaren Mika Forss sitter förmodligen bakom bästa hästen, Pekka sätter upp sin snowboardåkande yngsting på katapultspurtaren Deimos istället för Grand Master Kontio, spelgurun Jansson är säker på att hitta ut med sin Single Malt. Svårt. Glöm inte bort sistarankade 10 Flacco, kanske kan få sitt lopp här.

V75:2
En handfull (om man är gammal sågverksarbetare) på 40-meter som är klart mer spelade än de andra. Med lite tur så står de och studsar från början, allihopa. Nä, men Rune är det väl upplagt för en startgunga? Förmodligen är 10 Roli Eld det bästa spelobjektet men jag skulle gärna vilja se Micke J i spets med 5 Emil Mollyn i konstant 23-tempo. Och Erik A i rygg med 4 Guli Rubin.

V75:3
Trots överpositiv Lennartsson så är det väl risk för att Melanders Disco bara blåser till spets och vinner det här. Jag kommer förmodligen att gardera, i första hand med 2 Giveitgasandgo - kan såskoppen Evaluate vinna från rygg ledaren så kan även den här - och 3 Zenit Brick - helt på gamla meriter, har inte sett nåt som föranleder streck, egentligen.

V75:4
Värsta skräll-loppet enligt Jensa. Men Jari lovar vinst och firma Redén-Kihlström vet man ju vad de kan. Svårt.

V75:5
Ousch, vilken tur att de strök Signmeup, nu ligger vägen öppen för en Spets-och-slut. Spik! Och det är inte favoriten....

V75:6
En sorglig samling ston. Favoriten gillas i lopparkivet, medges. Och Dunder har efter 20 år i branschen äntligen upptäckt backträningen vilket gjort gott för 14 Zooropa. Men resten? Här går man nog in med hammaren och litar på att Kihlström löser uppgiften.

V75:7
Nä, här är spelarkollektivet fel ute. Ska färskingen 5 Oxidizer bara gå ut och krossa sina motståndare, vinna bronsdivisionen från dödens? Det finns åtminstone 3-4 hästar som är betydligt raskare än favoriten från start, och som alla kör i ledningen om de kommer dit. Roligast är 6 Ready Doc, som alltid går in i mål. Tvåa bakom Oracle Tile men före Gardner Shaw näst senast. 11 Mas Capacity har man ett gott öga till, fixade degen när den vann till 12 ggr degen näst senat, spurtade fullt godkänt senast, satt illa på det in i sista sväng men tog på vinnaren hela vägen in i mål. Det är lååång distans idag!

Lycka till!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ace (+7)
Stankarn är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat