Visa ett inlägg
Gammal 2021-11-22, 14:41   #2
Stankarn
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5204
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av bosseguldheden Visa inlägg
Finaler är lite tråkiga tycker jag. Vill helst ha mer blandad kompott; kortlopp, långlopp, volt och autostart. Här har vi i alla fall ett voltlopp. Men man får ju göra ett litet system... Första start-tankar innan man läst något eller sett några spelprocent: Inväntar med spänning andras idéer.
Skönt att få sätta V7, även om det inte blev jättemycket pengar för alla rätt. Dock blir man ju sugen på att återupprepa succen och ytterligare en "Ideaal". Hoppas att Skoglund ringer upp Bagarn igen....

Citat:
Ursprungligen postat av bosseguldheden Visa inlägg
Avd 1
5 MELLBY FREE ska köras barfota igen. Bästa spåret. 2 MIRACLE TILE får Örjan i sulkyn!
Tycker nästan att 6 Kali Smart borde vara favorit här. Har utvecklats något otroligt i år och utklassade de andra märrarna senast. 9 Hevin Boko behöver man nog också kanske ha med, särskilt om Goop inte släpper med Mellby Free. Att öppna första 500 07-tempo, och ändå stå hela vägen i mål, över 2640 meter, var svettigt och tyder på form igen.

Citat:
Ursprungligen postat av bosseguldheden Visa inlägg
Avd 2
5 CALMASS verkar svår i denna klass II-final. Katja Melkkos 11 LA VERITE är i grym form och har tillräckligt med fart om han får en bra resa.
Där var man sorgligt dåligt påläst. Sitter i spets igen? Ser att 10 Prosecco är favorit på de tidiga strecken, Men lär inte få samma smörlöpning nu som när han vann senast.

Citat:
Ursprungligen postat av bosseguldheden Visa inlägg
Avd 3
Nu tror jag det är dags för 3 DIAMANTEN. De värsta har fått jobbiga spår och jag tror Björn lurar skjortan av dom här.
Ska bli intressant. 10 Milligans School visade lite gryende form senast när han vann. Om vid sunda vätskor så är det här en riktigt bra häst, tillräckligt för att slå Brother BIll - som kanske inte hittar till spets här (dödens utanpå 3 Diamanten?). Och den som gick fortast över upploppet i lördags var - 4 Gareth Boko! Elitloppsform igen?

Citat:
Ursprungligen postat av bosseguldheden Visa inlägg
Avd 4
Stolopp med voltstart. Jag tar alltid med ettan, så 1 GOLDEN OPPORTUNITY åker med direkt. Jag får läsa på mer om detta lopp i veckan.
Den minnesgode kommer ihåg att jag promotade (och spikade) Eklunds märr senast hon var ute på rikstoton. 8 ggr pengarna gav hon då, och det lär hon inte ge på lördag. Men förmodligen en riktigt bra vinstchans, om hon släpps till spets. Och det gör hon väl? En låg 13-tid igen så ska de gå världsrekord längst bak för att hinna fram.

Citat:
Ursprungligen postat av bosseguldheden Visa inlägg
Avd 5
De jag streckar vid första ögonkastet är 3 ADMIRAL AS och 1 ALGOT ZONETT. Sen får vi se vad Sharps-eliten kommer med för snilleblixtar. Dom får man ju alltid lyssna till!!!
Här har man garderat Opeln varje gång - mager utdelning. De har så stor respekt för honom så att han får allting gratis i loppen. Släpps till spets. Får hållas i skittempo. Behöver gå 10 i 500 meter för att vinna enkelt.

Fast. Det blev hårt senast. Mot slitaren Final Dream. Kan det vara så att det är formtapp på gång?

Citat:
Ursprungligen postat av bosseguldheden Visa inlägg
Avd 6
Svårt lopp. Hade 8 CONDIOR haft bättre spår och kusk hade jag spikat. Men 2 GOONER känns som ett måstestreck från framspår. Blir säkert några till innan lördag.
2 Gooner verkar ha hysterisk form och är nog förstahäst här. Men jag tror att Oskar J laddar med 5 One Kind of Art och den är helt klart spelvärd till 5%. 10 Moses verkar också borttappad hos de tidiga inlämnarna. Vad är det för lopp han gör, senast?

7 Oracle Tile är väl en favorit i fara?

Citat:
Ursprungligen postat av bosseguldheden Visa inlägg
Avd 7
1 BUGATTI MILES kan vara en spik i mitt tidiga huvud. Får se vad som framkommer under veckan.
1 Bugatti Miles öppnar som en schaktbladare - med bladet nerfällt - och lär väl hamna riktigt tråkigt på det härifrån? Mest obetrodda hästar från de bästa spåren bakom bilen - med personliga favoriter som 4 G.K Justus och 2 S.G Kingstone, som gett häftiga utdelningar på tvillingspelet (bfro, jänkarvagn och Magnus A Djuse på den sistnämnde) - kör Jepson fram och får överta med 6 Zenato? För inte släpper de väl 7 Parker till spets, igen?
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
bosseguldheden (+15), MikaF (+10), asgaya3141 (+2)
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat