Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-08, 18:49   #97
mars
Webmaster
 
marss avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 804
Sharp$: 3518
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av MultiSharp Visa inlägg
Det är inget konstigt med en webbplats som har affiliate-länkar och säljer speltips. Det som gör det tveksamt och pinsamt i detta fall är informationen ni gick ut med i samband med att Sharps startades. Då var tonfallet att Sharps skulle ligga på en nivå över alla liknande webbplatser och drivas ideelt utan några affiliate-länkar, avgifter eller dyligt. När affe-länkarna sedan ändå snabbt kom som ett brev på posten blev det ännu mer pinsamt med era påstående om att era länkar är "finare" än andras.

Om ni inför en betalspeltipstjänst som uppfyller vilkoren beskrivna i
speltipstjaenst-som-fungerar-i-praktiken skulle jag kunna vara intresserad av en prenumeration för 400:-/mån.
Jag var inte med när dessa uttalanden fälldes och eftersom jag själv har erfarenhet sen tidigare av att driva sidor så var det uppenbart för mig hur naivt det var att tro att en sida skulle klara sig helt utan intäkter. Alla vet att bandbredd kostar och Sharps drar i nuläget så pass att vi snart måste byta webhotell igen där vi kan växa utan hinder och då tänker vi oss att forumet ska växa ytterliggare kommande tid så back then var det lätt att säga sådant när man låg på ett billigt skitwebhotell som blev överbelastat efter en månad

Dock tycker jag pinsamt är ett starkt ord, KP Boone och iCash hade nog ingen reell inblick i vad det innebär att driva en site av Sharps kaliber sen tycker jag likt det Fuzzy påpekar att det är en väsentlig skillnad på att få in pengar på att användarna tjänar pengar jämfört med att få in pengar genom att användarna istället förlorar - antar det är det du menar när du skriver att vi menar att våra länkar är "finare", om du inte tycker det är någon skillnad är det din fulla rätt men jag tror nog inte så många håller med dig om det.

Citat:
Ursprungligen postat av Nillson Visa inlägg
I början av tråden var jag helt emot förslaget men efter att ha läst igenom hela tråden (till inlägg #92) så är jag 50/50. De kan bära eller brista. Tycker självklart att de duktiga rekarna ska kunna få en slant för besväret och jag har, liksom en del andra medlemmar, frågat efter en donera-funktion så Sharps kan få in lite stålar för allt jobb de lägger ner. Har även använt Pinnacle länken från sidan och nyligen länkat om mitt Betfairkonto som ett litet tack.

Nu kan inte jag allt det tekniska med en sida men ett tanke som slog mig va att om Ni skapar en betalsida så kan det vara gratis att registrera sig på den, precis som här. Sen får vissa utvalda rekare försöka sig på att skapa sig ett namn. Vissa krav kan va att man måste ha minst 100 spel och som ska ligga på ROI 110-120%. Sen när dessa två (kan givetvis va fler krav) nås har rekaren 1 månad på sig att bevisa att han/hon kan fortsätta med samma standard. När man kunnat hålla samma standard i 2 månader så låses dennes rekar och hamnar under en annan flik som bara betalande medlemmar har tillgång till.

Min personliga åsikt är dock att sidan ska ha ett fast pris och inte beroende på vilken rekare man vill åt. Ev. 2-3 prenumeration alternativ. 6 rekare, välj 2 för Xxkr. Välj 4 betala för 3, välj alla och betala för 4.

Edit----------------------

Dessa 100 spel och 2 månader ska såklart loggföras så alla kan se, även ikke betalande och sedan så ska nya rekar släppas till almänheten efter matchstart så alla kan följa rekarna så man får svart på vitt direkt på hur bra dom är och då kan välja att gå med eller inte.
Man vill ju inte köpa rysskan i säcken.
Kul att höra att du blivit mer öppen för det hela efter hand. Dock gillar jag inte din idé riktigt eftersom det hade gjort att saker flyttats från Sharps vilket är precis tvärtemot anledningen till touttjänsten från början - vi vill behålla kompetensen här på Sharps.se
mars är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat