Visa ett inlägg
Gammal 2022-05-26, 07:02   #36
Stankarn
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5204
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av ExtremtRik Visa inlägg
Tack för klaringarna

Spelat exakt de hästarna plus Brother Bill men som försöksvinnare.
Finalen... Don Fanucci ?
Det ska bli jäkligt spännande att se Don Fanucci i försöket. För till spets kommer han väl inte initialt? Blir det som ifjol, att han hamnar sist utvändigt från start och Etonnant har kört fram till dödens, då lär han fä springa hela sista varvet hängandes i tredjespår. För Holländaren/Fransmannen tar inga fångar.

Betänk att om Moni Viking hade varit 2 meter bättre i fjol, då hade Don Fanucci inte startat från ett fjärdedpår i finalen, utan haft en betydligt jobbigare löpning för att kunna vinna.

Dessutom är det Abrivard som kör Vivid Wise As i år. Jag tycker att Gocciadoro körde bort honom i fjol, gjorde lite av en ”Franck Nivard” i försöket (vad kör han sista 500? under 05....! Varför det? Vad "vann" han på det?) och höll självsvådligt alldeles för högt tempo i finalen där Don Fanucci kunde gotta sig i andra par utvändigt.

Jag vågar påstå att även Cokstile får ett kusklyft i år, Vincenzo Gallo som körde ifjol var verkligen ingen höjdare. Christoffer Eriksson kanske inte har värsta statistiken bland de här kuskarna men han har fortfarande ”rätt” lutning, vann elitloppet 2020 med just Cokstile och vann ju med honom i Finland i senaste starten. Dessutom hade Cokstile varit skadad inför förra årets elitlopp så att han kommer tillbaka och springer 09,1 (fortfarande banrekord, med stor marginal) på Kalmar ett par veckor senare är egentligen smått otroligt.

Hedershäst.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ExtremtRik (+3), ExtremtRik (+3)

Senast redigerad av Stankarn den 2022-05-26 klockan 10:41.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat