Visa ett inlägg
Gammal 2022-11-19, 12:06   #40
Stankarn
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5208
Standard

Ser inte helt lätt ut, i eftermiddag. Jägersro-omgångarna har resulterat i flera miljonutdelningar de senaste åren och det kanske är läge igen. Men då måste man ju hitta ett par singelprocentare. Blir inte förvånad om Jägersro-maffian Lugauer, Kolgjini och Lövgren står med några vinnare när krutröken lagt sig.

V75:1
4 Belissimo Face är något så unikt som en Kolgjini-tränad häst som inte har hälften galopper i raden. Verkar vara en "riktig" häst och gick väldigt, väldigt, bra tidigare i år som trea efter Night Art och Following. Stoppa in någon av dem i det här loppet och de hade varit 70%-are på strecken. 4% och 15 ggr på SvS smakar mumma.

V75:2
Kikade tidigt i veckan och undrade varför Conrad var så pass stor favorit med 9 Laban Lagö. Fortfarande favorit men "bara" 24%-are just nu. Tittade i lopparkivet och såg en fenomenal avslutning senast. Tittade vidare och såg flera vettiga avslutningar. Vinner när han inte körs bort av Lugauer och ger 5,40 på SvS.

V75:3
Förmodligen gör man rätt om man spikar megalampan. Firma Friis/Ingves lär väl inte köra i spets med sin Red Bar utan sitter fast igen i rygg på Four Guys Dream hela vägen in i mål. Synd. Annars tycker jag att 11 Natorps Bo borde ha vettig chans att vara på plats. Michael Nimczyk är duktig, tycker jag. Ligger på 30% i segerprocent i år.

V75:4
Tomas Malmqvist låter oförskämt nöjd med sin 3 Fiftyfour och Ken Ecce är helt ok i sulkyn, snittar sina 10´per start i Sverige. Hästen ser ut som en vinthund och kan förmodligen 12,5, utan vidare. Den modige spikar. Annars tar man med några. 5 Wegas Vania kanske är bästa hästen men kusken?

V75:5
Här har jag varit inne på 3 X.Tour hela veckan och tänker inte gå emot nu. Eklund har lovat ett offensivt upplägg och nästan synd att det blev en strykning invändigt, kanske inte kan hålla upp spetsen här? 5,70 på SvS är ok. Varnar dock för 8 Quenchless Tile. Studsar den här tillbaka så är han absolut inte ofarlig. Snabb ut, stark och rejäl. Över 5 ggr på plats på SvS.

V75:6
Normalt sett borde 6 Candlewick, 28%, vara ett vettigt bud. Okomplicerad, Ingves är väl ok från springen och Riordan gillar sin Lisa America-syrra. Om man garderar så är Conrads 10 Maggiore roligast. Helvete vad hon har avslutat i ett par lopp. Från sistaplats till vinst på ett par hundra meter, mot bra hästar. 15 Seventh Heaven missade man V7 på för ett veckor sedan när Magnus J skrällvann och Örjan satt och sov i sulkyn. Lövgrens 10 Palmyra är förmodligen bästa märren i fältet och om favoriten inte riktigt står distans så.....

V75:7
Inte helt lätt att bena ut men om Lövgren är lite på tårna så kommer han att kra offensivt med 12 Under Armour och jag är rätt säker på att det är bästa hästen i fältet, över den här distansen. Sitter han och sover i kön och låter loppet utveckla sig till en speeduppgörelse är han naturligtvis chanslös men vi får tro på att Lövgren gärna vill vinna på himmaplan. Ger nästan 7 ggr på SvS och det är mer än ok, däremot inte mer än 2,42 på plats vilket knappt är spelbart.

Conrad är väldigt optimistisk med 1 Manual Flight, tydligen bästa chansen i omgången, men då måste han väl till spets? Och både 5 Dali Pagadi och 7 Stenson kan överraska i spetskörningen. Får titta lite mer i arkivet.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat