Visa ett inlägg
Gammal 2010-12-30, 16:10   #182
LosKrikon
 
LosKrikons avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 463
Sharp$: 58
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av tino Visa inlägg
Mitt program är mycket beroende av fixed-odds bookies och jag vill inte dra på mig någon större uppmärksamhet med mina insatser i dagsläget, så jag håller mig på 100kr/flatbet (ökade från 50 till 100, men ändrade inte i spreadsheet för att ge en rättvis bild av resultatet av experimentet) för att minimera risk för ev. limitering.

Vissa spel går givetvis att placera hos pool-baserade bookies såsom ATG och Unibet, och då finns det egentligen ingen hejd för att öka insatsen så länge det är hyfsad omsättning i aktuellt lopp.
Berätta gärna hur det går, om du blir cappad eller bannad osv. Jag skulle gärna spela fasta odds själv, tar ju bort massor av osäkerheten. Det är ju dessutom inget som hindrar en från att satsa på flera ställen samtidigt (sålänge minimikraven är uppfyllda) och därmed få in fler units på samma antal lopp utan att för den skull höja insatserna på ett enskilt bolag. På detta sätt får man ju ännu fler nettounits i månaden. ROI kommer ju sjunka eftersom man även spelar där oddset inte är som högst, men nettounits är allafall vad jag är ute efter.

Mitt app är tvärt emot ditt beroende av rörliga odds (just nu enbart ATG) men går ju att bygga om.

Vid större insatser skulle jag inkludera omsättning och räkna in att oddset sänks vid poolspel och sen räkna rankingen från det. Men det är långt från aktuellt för min del.
LosKrikon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat