+ Stort bonusbelopp
+ 100% upp till 3000 kr
+ 100% upp till 1000 kr

Registrera konto
Nytt bonuserbjudande
från 888sport

Sharp kallas sportspelaren som är den mest fruktade av spelbolagen och som inte spelar efter spontana idéer eller tankar. En Sharp gör grundliga analyser före han/hon lägger sitt spel. En Sharp är en professionell spelare som använder sig utav en utmärkt administration rörande sitt kapital för att förvalta sitt spelkonto.


Välkommen till Sharps.se - Sveriges bästa sportsbettingforum med rekar, spelförslag och bettingtips

Du är för närvarande inne som en gäst vilket ger dig begränsade tillgångar till vårat forum samt övriga sidor. Genom att bli medlem gratis hos oss kommer du att få tillgång till att skapa trådar, skriva inlägg, ta del av spel från "procappers" och mycket annat.
Varför inte besöka vår Live Chat där vi konstant har mellan 40-130 personer inne som jobbar in matcherna de har spelat på?
Registreringen går fort, är simpel och helt gratis.

Live Chat

Vad är detta?

Här kan våra medlemmar ansluta till vår webchat direkt i sin webbläsare eller via en egen IRC-klient.
Mer information om hur man ansluter via en egen klient finns längre ned på den här sidan.Klicka här om du istället vill starta chatten i nytt fönster

Klicka här för att få hjälp ifall ni stöter på problem eller behöver hjälp med att ansluta.

Anslut med egen IRC-klient

Använder ni mIRC kan ni skriva in denna i er perform för att ansluta per automatik:
/server -m eu.globalgamers.net -i DITTANVÄNDARNAMN -j #Sharps.se

Alternativt följ våran mIRC Guide för att enkelt ansluta med mIRC.

För den lite mer inbitne chattaren finns det möjlighet att använda en egen IRC-klient för att ansluta till chatten.
Exempel på IRC-klienter har vi på botten av denna sida. I sådana fall ska man ansluta till:
Nätverk: eu.globalgamers.net
Kanal: #Sharps.se
Nick: Ditt-användarnamn

Hur gör man?

För att komma igång med chatten är det bara att logga in hos oss med ditt konto och sedan klicka på Starta chatten!
Du kommer att få samma användarnamn som du har på forumet.

IRC är en ganska avslappnad form att kommunicera med, och egentligen krävs det inte mer än att veta hur man snackar med varandra "normalt" för att kunna snacka med varandra online. Om någon känns otrevlig eller aggressiv, prova alltid med att fråga personen ifråga om vad som gäller, förutsätt inte att det är något negativt. Det är väldigt lätt att missförstå varandra när man använder det skrivna ordet, och att ta det lugnt och fråga först brukar spara på massor av energi! Om någon är riktigt dum, så hojta till till någon av de kanalansvariga (de med @), så tar de hand om det. Även om nu denna instruktion står med här, så är det väldigt sällan det går hett till (i negativ mening) - de allra flesta tycker att det är kul att kunna språkas vid "live" och har en positiv framtoning.

Om det är många som diskuterar samtidigt, kan det ibland vara svårt att hänga med. Var inte rädd för att fråga en extra gång om något för att försäkra dig om att du förstått. Dessutom har du möjligheten att kontakta någon privat och fråga i lite mer lugn och ro. Det kan man göra genom att dubbelklicka på personens namn i deltagarlistan, så öppnas en ny flik som man kan använda för att kommunicera privat.

Om du besöker IRC för första gången, kommer du att notera att väldigt många är "tysta". Man ser en lista av namn på de som är inkopplade, men de deltar inte i diskussionerna. De kallas för "idlers" eller "lurkers". En del föredrar att vara inloggade hela tiden så att de kan läsa ikapp vad som dryftats medans man varit borta, osv. Får man inte något svar när man loggar in, trots att det är folk i kanalen, så betyder det alltså inte att man blir ignorerad, generellt sett, utan att folk helt enkelt inte är där just då för att se vad du skrivit. Det dyker upp någon förr eller senare, så det är bara att ha lite tålamod.

Utöver att skriva i kanalen kan även den lite mer avancerade användaren använda kommandon. Det viktigaste att veta är att alla rader som börjar med / räknas av chatten som ett kommando, och därför förutom i förekommande fall inte dyker upp direkt i chatten.

Några användbara kommandon

  • /join #kanal - Gå in i en kanal (t. ex.: /join #Sharps.se)
  • /part #kanal - Lämna en kanal (t. ex.: /part #Sharps.se)
  • /list - Tar fram en lista på tillgängliga och publika kanaler. Obs: Listan kommer fram i Status-fliken.
  • /me händelse - Används för att skriva att något händer, eller att du gör något. T.ex. /me hoppar ger resultatet * Mr_Sharp hoppar, om ditt namn skulle vara Mr_Sharp. Tänk på att skriva i tredje person!
  • /query namn_på_annan_deltagare - Öppnar ett privat chattfönster till en annan deltagare i kanalen. Samma sak som att dubbelklicka på deltagarens namn i listan.
Här följer länkar till några av de populäraste IRC-klienterna:

En stor mängd information (på Engelska) för den som vill fördjupa sig i IRC:s möjligheter finns på IRChelp.org
Powered by vBulletin & vBadvanced CMPS
Design, Logos, etc Copyright © Sharps.se, 2010-2011. All Rights Reserved