Visa ett inlägg
Gammal 2021-03-30, 00:20   #7
Stankarn
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5207
Standard

Nä, jag begriper inte.

Om du är en professionell idrottsutövare i fotboll, handboll, längdskidor - you name it - så blir du både granskad och betygssatt. Din prestation blir bedömd, ibland sakligt och ibland lite väl subjektivt av nån grinig kvällspressteporter.

Men svenska travtränaren och travkuskar de är tydligen en grupp incels, snöflingor och primadonnor som ABSOLUT inte får kritiseras. För då kan de ta illa upp liksom.

Trots att ingen av dem skulle kunna hålla på med trav ens i 5 minuter om inte vi spelare ställde upp, dag ut och dag in, på alla banor, alla spelformer, winterburst hit och sommartrav dit.

Nä, man ska inte behöva få sms eller bli uppringd. Men är man tränare eller kusk och förväntar sig att man ska kunna tjäna pengar på verksamheten så är det bara att acceptera att man är en offentlig persson. Att ens förmåga att bedöma chanser, dagsform m m kommer att utvärderas. För det är grunden till varför vanligt folk är beredda att satsa skattade pengar på travspel.

Har du inte fattat det - sök dig till nåt jobb som anonym ärendehandläggare på kommunen eller en statlig myndighet istället.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+100), SistaStallskriket (+100)
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat