Visa ett inlägg
Gammal 2021-09-04, 09:06   #9
Stankarn
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5207
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av KalleKlut Visa inlägg
Bästa spik: Avd 7. 5 Hevin Boko trendar uppåt men vinner både från spets eller i värsta fall dödens. Formen på topp med en olycklig galopp i voltlopp senast.. Auto nu och spår 5!
Bra "betalt" om hon torskar, favoriten. Erik A lär ladda med 1 Miracle Tile. Fantastisk utveckling på den märren. Inte länge sen hon var en fullständig medelmåtta, med tre vinster totalt under hela karriären. Nu, på de senaste tre starterna har hon dubblerat antal vinster, där den senaste väl ändå var klart godkänd, även om "alla" hästar kan vinna från vinnarhålet när det gått i 10-tempo därframme.

Enligt flera intervjuer så påstår Malmin att hon nu tål att köras i spets. Är det sant? Då behöver hon söka sig fram till dödens, 5 Hevin Boko, så snart det bara går. Inte pilsnabb första biten så det ska bli intressant att se vilka som hinner före. 6 Ultra Bright - om Fredrik P laddar, 7 Wild Love - är det inte vinklad vinge på Jägersro? 3 Activated ska också vara hygglig ut, sägs det.

Apropå Wild Love, "aning svårbedömd dagsform" står det på atg.se. För tre starter sedan fastnade hon, näst senast galopperade hon, senast sprang hon på Nadal Broline och fick gå i dödens utanpå den. Enligt atg.se "tappade hon" sista biten. Ja, men höll starkt till en tredjeplats får man väl ändå säga? Det är ju ändå Harpers-vinnaren vi pratar om, ingen av dessa märrar som städar av Who's Who över lång distans, på det sättet hon gjorde det....

Nå, om Hevin Boko hamnar en bit bak, ska köra sig fram till dödens och sen behöver harva där resten av loppet så är det ingen mordvinnare hos mig. Då spikar jag den som ligger i andrapar utvändigt, istället!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KalleKlut (+1)

Senast redigerad av Stankarn den 2021-09-04 klockan 09:28.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat