Visa ett inlägg
Gammal 2022-12-26, 13:01   #6
Stankarn
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5207
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av valo Visa inlägg
Ska tippa en liten och väljer att gå lite på dig idag Stänkar'n. Du går utanför "mallen" och det gillas!

1. Här går jag faktiskt emot dig och spikar Grant Hall. Gillar att spika i lopp där andra garderar, ha, ha...
2: Tror jag går på Round Cube som du tipsar om. Magnus A. Djuse måste tas med extra respekt så fort han visar sig på riksspelen där han oftast kör bra hästar. Spik här alltså.
3: Det är väl lika bra att spika Erik här och simsalabam har man tre raka spik.
4: Tar tre av dina här och det känns rätt bra, tilläggen hinner nog fram? Albert Z., Triton och Digital Summet. MEN Kontio hoppar upp på Ad Astra. Stoet gick 15.9 (2:a) senast den gick distansen och får Kontio ledningen...de andra får jobbigt om hon gör om den prestationen. Det loppet vanns av kapable Napoleon Cash. Min skräll idag.
5: Här får jag inget tips men jag tar definitivt med Titan Yoda där kollektivet kan få sitta med lång näsa om man sviker den efter den mindre goda insatsen senast. Ickevinnaren Global Bookmaker har jag jagat länge, kan sitta idag?
Tar med Frodo S., Axel Ruda och Behind Bars som alla gick bra senast. Örjan är förstås given men skrällen skulle "ta" rätt bra här som du antyder.
6: Här har jag råd att inte "banka". Kryssar på.
7: Och så i 7: e spik på Björn och så står man där med fyra spik. Men det har gått i lås förut en gång! Det var den gången man kunde spika Balfour med Berg innan Balfour blev en stjärnhäst.

Lycka till!
Vad ger den fyrlingen på SvS?

3000 ggr pengarna?

Senast redigerad av Stankarn den 2022-12-26 klockan 13:06.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat