Visa ett inlägg
Gammal 2023-01-13, 22:16   #7
Stankarn
Banned
 
Reg.datum: apr 2015
Inlägg: 7 176
Sharp$: 5207
Standard

Tidiga Fredagtankar


V75:6
Lite av veckans nyckellopp. Bara hundratusen inlämnade system, så här långt. Men det skulle inte förvåna mig om strecklistan står sig. 2 Digital Summit är megalampa i loppet efter senaste uppvisningen. 67%!

Med det lär han väl bli hela omgångens megalampa?

Trots att han har galopperat i 3 av de 4 senaste autostart loppen. Trots att det räckte med en avslutning på 13,9 sista 1000 (12,6/600) senast för att vinna. Trots att andraspåret väl i princip är värdelöst (enligt Jens S), även om exempelvis 2 Arvid S.H. spetsade från just andra spåret senast på Kalmar och vann busenkelt. Att 1 Call Me Brodda spetsar initialt är väl en nobrainer – men vad händer sedan? Hittar man draget emot storfavoriten här, i det här loppet, så sitter man bra på det, på i princip alla spelformer.

Tomas Uhrberg, som har kört halva fältet, spikar tyvärr favoriten. Men verkar tro mest på Arvid S.H.

V75-6: 2 Digital Summit var jättebra på Solvalla i förra loppet och ser ut att komma med formen på topp. Hästen går även bra på kort distans och från perfekt läge blir han svårslagen. 6 Arvid S.H. vann jag med i silverdivisionen på Axevalla och hästen räknas tidigt vid gardering.

V75:7
Även den avslutande avdelningen är riktigt intressant. Andrahandsfavoriten 12 Eenymeenyminymoedk, har tjänat mer än 3 gånger så mycket som favoriten 3 Affinity Face. Som inte är någon stjärna direkt. Och jag är rätt säker på att lite hår på bröstet kommer att väga tungt i det här loppet.

Tveksamt om Uhrberg lyckas hålla spets, dit hittar väl 5 Ninja Zon. Som släpper till vem?

Platsstänkaren är 7 Princess Kloster som städade av ett hyggligt gäng när hon vann till 125 gånger pengarna. Synd att inte Wilma kör igen.

Uhrberg har inte med sig själv på 6 hästar:

V75-7: Sista avdelningen är ett öppet försök i Diamantstoet och streckar hälften av loppets tolv hästar. Mest tror jag på 3 Affinity Face som övertygade innan jul och har läge för att ta spets. Jag jagar pengar med 1 Caramelle T.T.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+5), eveton (+7)

Senast redigerad av Stankarn den 2023-01-13 klockan 23:17.
Stankarn är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat