Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2010-12-05, 15:55   #1
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 59
Sharp$: 1032
Standard

2010-12-05 Miami Dolphins - Cleveland Browns (A-League)


Datum: 2010-12-05
Tid: 19:00
Sport: Am Fotboll
Land: Argentina
Liga: A-League
Match: Miami Dolphins - Cleveland Browns

Spel: Oavgjort
Insats: 5 units
Odds: 1.91
Bolag: Pinnacle

Motivering:
Delfinerna hela vägen in i kaklet -5,5 poäng.

Tycker själv att det börjar bli lite tjatigt att bara reka Delfinerna, men de är mycket underskattade. Lagen de förlorat mot ligger 2,3,4,5 och 7:a. De hade kunnat vinna flera av de matcherna.

• QB Chad Henne gjorde sin bästa match för säsongen mot Oakland som var 5:e rankade mot pass. Självförtroendet från den matchen kommer resultera i ett ny bra match av honom. Browns är rankade 19:e mot pass.
• Dolphins vann utan problem där det mesta klickade i söndags. Miami har jobbat hårt hela säsongen och söndagens match var precis vad doktorn ordinerade för självförtroendet. Nu är det hemmaplan och delfinerna vill visa upp hur bra de är för hemmapubliken.
• Browns anfall är helt fokuserat på running back Peyton Hillis. Han snittar 4,5 YPT och har 905 yards och 11 TD:s. Dessutom är han den med flest fångade bollar (46 st, 2 TD). Om Delfinerna får stopp på honom så har Browns ingenting bakom. Defencive coordinator Mike Nolan gör ett riktigt bra jobb. Förra veckan stoppade de Raiders stjärnan MacFadden helt (2 yards).
• Offensive coordinator Dan Henning visade äntligen lite vilja att variera anfallsspelet mot Raiders.
• De lagen Dolphins förlorat mot är lag med fokus på running game.
• Brandon Marshall var inte så saknad. Han är listad som questionable. Många andra WR spelade bra.

Enda emot:

• Browns kickoffreturner Joshua Cribbs är grym och Dolphins special team suger. Men hur svårt ska det vara att stoppa en snubbe? Dessutom är han uppsatt som questionoble, men han spelar förmodligen.

Browns QB Delhomme kan mycket väl vara NFL´s sämsta QB. Rating 54,2, 1 TD och 6 interceptions. De matcher Browns har spelat bra så har QB McCoy spelat. Delhomme har 2 interceptions i snitt per match. Miami ligger 10:a i sacks med 27 st. Jag garanterar minst 2 interceptions av Delhomme, och då är det svårt att vinna mot ett taggat Dolphins på hemmaplan.
MrPoker är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td