Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Stängt ämne
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2010-04-11, 00:53   #1
Administrator
 
admins avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Inlägg: 2 195
Sharp$: 15232
Exclamation

Pinnacleguiden! [Läs innan du registrerar dig och börjar spela på PinnacleSports.com]
Efter vår imponerande inledning av MLB-säsongen har vi märkt att ni medlemmar är sugna på att både kunna satsa mer än vad traditionella europeiska spelbolag tillåter samtidigt som ni kan plocka det högsta oddset som finns ute på marknaden. Det är här Pinnacle Sports kommer in i bilden.

Pinnacle är ett spelbolag lämpat för dem som främst koncentrerar sig på amerikanska sporter och pengar. Sidan är rätt svår att lära sig, ger aldrig ut några bonusar och erbjuder inte alls lika mycket livespel som andra spelbolag gör, MEN detta kompenserar dem genom att så gott som alltid ha högst odds samtidigt som man kan spela för mycket pengar. Ett måste för en riktig Sharp!

Som ni vet är vi som har skapat Sharps.se väldigt mycket emot traditionella affiliate-länkar där affiliaten får upp till 30% av den värvade spelarens nettoförluster. Skaparna bakom dessa sidor vill helst se sina medlemmar förlora utan att erkänna det, för då får de mer i fickan. Pinnacle Sports däremot har som ENDA spelbolag en unik deal när det kommer till detta.
Citat:
If you anticipate that you will be referring higher turnover professional players, or consistent winners to the sports book, this could be the commission structure that is right for you.
För sidor som Sharps.se och den åsikt vi bakom sidan delar så passar detta oss perfekt tycker vi. Pinnacle betalar nämligen ut 0,1-1% på de värvade medlemmarnas POTENTIELLA VINSTER.
Så vi har nu tagit ett beslut om att ge detta ett försök för att se om det kan generera pengar som oavkortat kommer gå till underhållet och utvecklingen av sidan. Som ni säkert redan märkt så går alla i Sharpsledningen stadigt plus och behöver inte försöka knycka era pengar på tjuvknep som andra sidor hymlar med, men vi vill ändå inte att Sharps ska vara en månatlig förlust när den lika gärna kan vara självförsörjande med tanke på den grymma plattform vi sitter på samt den schyssta stämningen här. Dessutom när vi KANSKE kan få Pinnacle att sponsra oss indirekt.

Så ni ställs alltså inför ett val när ni registrerar er på Pinnacle. Antingen så registrerar ni er helt vanligt och bryr er inte mer om det. Vi kommer inte tjata på er eller köra upp vår länk i ansiktet på er överallt som andra sidor gör, tvärtom vi vill hålla sidan ren från reklam och hålla den stilren. Eller så väljer ni att registrera er genom länken nedanför och bidra till Sharps.se överlevnad utan att förlora en krona på det:


Matematiken bakom?
Det är inga enorma summor man tjänar på denna deal jämfört med den andra mer traditionella. Det är trots allt endast 0,1 - 1% av era potentiella vinster som Pinnacle betalar ut, jämfört med standarden på 30% av förlusterna. Oavsett vilken insatsnivå ni än kör med så gör varje krona skillnad och gör det möjligt för oss att hålla sidan helt reklamfri utan att behöva betala från våra egna fickor varje månad. Vi tror stenhårt på att våra medlemmar klarar av att gå plus, om inte själva så enbart genom att rygga oss! För vi kommer fortsätta att lägga ut våra spelförslag till er.
Därmed ligger det både Våra och Era intressen att se till att er vistelse på Sharps.se gör att ni blir vinnande vilket även motiverar oss ännu mer att fortsätta leverera vinnande spel.

För att ta det igen. Nej vi vill och kan INTE bli rika på detta, utan strävar endast efter att ha ett självgående skepp. Självklart är det småsummor vi får in men många bäckar små som man säger. Visst har vi råd att lägga ut de pengarna själva månad efter månad, men varför inte ha ett självförsörjande forum där spelbolaget faktiskt betalar oss för att driva sidan och samtidigt ge vinnande spel?

En annan fördel med Pinnacle Sports program är att de ger oss tillgång till deras databas med liveodds att få upp på forumet osv. Dessutom kan de även implementeras i spreadsheetet så att man slipper knappa in allt själv.

Viktiga saker att tänka på när man spelar på Pinnacle:
  • Oddsen är skrivna i amerikanska odds innan du ändrar till decimalodds och därför kan man göra misstaget att fylla i hur mycket man ska betta för på favoriten och sedan inse att man har bettat på hur mycket man vill vinna vilket såklart alltid är mer än det man hade tänkt betta eftersom de är favoriter. Spelar ingen roll på underdogs, men var noga med att varje gång du använder en ny dator eller rensar Pinnacle-cookien i webbläsaren att ställa om till decimalodds så att du inte satsar mer än du tänkt dig.
  • Pinnacle kommer att vid ditt första uttag kräva en bild på fram och baksida din legitimation, det kort du satte in pengar från (om du använde kort) samt fylla i ett formulär som antingen kan scannas eller skickas in. Är enligt mig en ganska smidig process som inte tar mer än 24h att få ordning på om man gör det rätt från början.
  • Pinnacle har sitt huvudkontor i Curaçao, (styrs av Nederländska Antillerna)ett land som inte är med i EU vilket kan vara värt att tänka på för er som deklarerar era spelvinster.

Har ni åsikter om detta är ni välkomna att framföra de under feedback-avdelningen.
Om ni har frågor kring spelbolaget Pinnaclesports då får ni starta en tråd under Spelbolag och ställa dessa.
admin är inte uppkopplad   Ge poäng
Stängt ämne

Ämnesverktyg


td