Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-04-01, 03:37   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 457
Sharp$: 22622

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

East Divisions 2017


Jag fortsätter med genomgången för MLB premiären och idag tänkte jag gå igenom dom båda east divisionerna som är betydligt jämnare än dom två vi gick igenom igår.


NL East

Mycket tyder på att saker och ting kommer vara sig likt i NL East jämfört med fjolårsäsongen. Nationals och Mets är i en klass för sig, även om lagen där bakom kanske börjar bli lite bättre. Det känns nästan som att det var igår som Phillies dominerade ligan med Cliff Lee och Roy "Doc" Halladay på kullen men det är några år sedan nu. Man kan dock säga att även i denna divisionen så har det svängt en hel del senaste 10 åren. Runt 2010 så var Braves och Phillies bäst men Nationals och Mets sämst, nu är det precis tvärt om. Man kan också säga att NL East är pitchers paradis då vi har två lag i denna divisionen som ligger i toppen sett till rankingen på pitchers och det är såklart favoriterna Nationals och Mets.


Washington Nationals

Nationals går in som favoriter i NL East och man kan verkligen förstå varför, jag tror man blir otroligt giftiga denna säsongen. Förra året vann man 95 matcher och var med det näst bäst i hela MLB efter Cubs. Man åkte sedan ut aningen oturligt i slutspelet där man vann 2 matcher klart mot Dodgers men förlorade 3 matchera, samtliga förluster med 1 run per match.

Till denna säsongen så har man förbättrat laget rejält anser jag. Man har värvat in Wieters som catcher från Orioles och han har varit en av ligans bästa catchers en längre period så det är en stark värvning. Man plockade också in Eaton från White Sox som också det är en otroligt bra värvning. Man har också en rejält revanschsugen Bryce Harper som krossat under spring training. Lineupen är rakt igenom urstark och det kommer bli ruskigt svårt att möta Nationals batters denna säsongen.

Utöver det så har man kanske hela ligans bästa pitchingrotation vilket gör att Nationals ser ruskigt starka ut. Scherzer är en av ligans bästa pitchers. Strasburg är också han på högsta nivå och Gonzalez, Roark och Ross är alla riktigt bra pitchers för att vara backend av rotationen. Enda lilla orosmolnet i Nationals är lagets bullpen som ser lite osäker ut, man har heller ingen stark uttalad closer vilket kan bli ett problem men förmodligen kommer lagets starting pitchers och batters se till så bullpen inte sätts i så svåra situationer speciellt ofta.

När säsongen dragit igång och några lag hamnat efter i tabellen så kommer det finnas flera lag som vill göra sig av med spelare och Nationals kan då enkelt säkra upp bullpen situationen om den skulle vara ett problem.


New York Mets

Mets har precis som Nationals en otroligt stark pitchingrotation men den är mer jämn än Nationals. Man har ingen som är riktigt i Scherzers nivå men man kanske har 4 pitchers som är bättre än Nationals Nr3.

Jag gillade det jag såg av Matz stora delar av förra säsongen men han hade stora skadeproblem och visade sedan upp brister mot slutet av säsongen. Syndergaard och deGrom håller båda riktigt hög nivå och bör så göra även denna säsongen. Harvey var inte sig lik ifjol och förhoppningsvis för hans skull så har han använt offseason rätt för att komma tillbaka på det dominanta spåret som han visade upp sina första säsonger i Mets.

Lite frågetecken kring Harvey och Matz som båda har riktigt hög nivå men visade en del problem under förra säsongen. Syndergaard och deGrom kommer hålla hög nivå, kan Harvey och Matz trenda åt rätt håll denna säsongen så kan Mets rotation bli den bästa i hela ligan.

Problemet för Mets är att man inte ens har i närheten av samma styrka på sina batters jämfört med Nationals så det blir nog avgörande mellan dessa lagen. Man har ett ganska bra outfield med Cespedes, Granderson och Bruce, ja dom är bra slagmän men kanske inte speciellt bra att spela defence.

Jose Reyes ska försöka skaka liv i karriären igen hos Mets där han var så bra för några år sedan, problemet är att det varit mindre bra under åren han var borta från Mets och det känns tveksamt om han kan nå samma nivå igen. Ser man till lagets infield så tycker jag Duda, Walker, Cabrera och Reyes låter lite sisådär. Svårt att se hur samtliga dessa ska leverera och det finns stora brister här. Catcher positionen känns också den osäker.

Mets vann 87 matcher förra säsongen vilket tog laget till wild card, 1 seger mer än Cardinals. Mets kommer vara bra även denna säsongen då man har bra pitchers och några riktigt starka batters men i jämförelse med Nationals så tycker jag man väger lätt då det finns betydligt fler frågetecken hos Mets.


Miami Marlins

Tyvärr så drabbades ju Marlins av ett tragiskt dödsbesked i slutet av förra säsongen när lagets superstjärna Jose Fernandez omkom i en båtolycka. Det visade sig att han hade både droger och alkohol i kroppen vilket inte är speciellt bra om man är en idrottsman och en stor förebild för många men han är tyvärr inte den första och förmodligen inte den sista att dras in i denna världen då man inte kan hantera rikedomen och kändisskapet.

Marlins skulle satsa ganska rejält för några år sedan då man värvade stort men den satsningen dog ut ganska snabbt och det blev ett stort fiasko. Fjolårets tragedi slog hårt mot klubben som inte gjort någon större satsning denna säsongen heller utan det blir i bästa fall mellamjölk för Marlins som har svårt att få igång intresset nere i Florida då arenan står halvtom nästan varje match.

Man har en del nya pitchers som dock endast håller medelnivå vilket gör att lagets rotation håller ganska låg klass och är långt ifrån toppkonkurrenterna i divisionen. Locke och Straily har en del upside men kan likväl bli fiasko. Volquez kan det bli lite vad som helst med så det är inte något ace att luta sig mot. Nja, medelmåttigt på sin höjd för Marlins pitchers som kan vara okej med lite tur men det lutar mer åt att det blir problem eftersom man inte har någon pitcher som håller en hög nivå normalt sett. Avsaknade av Fernandez kan bli skrämmande stor.

Det ser lite bättre ut bland lagets batters. Stanton är en av ligans bästa slagmän och förväntas vara en av dom som gör mest HR i hela ligan. Gordon är en duktig infielder med mycket speed som ofta kommer vara på baserna när Stanton ska slå. Yelich är också han ganska duktig och lovande så han bör kunna fortsätta utvecklas. Prado är en veteran som nästan alltid gör det han ska och lite till. Sedan är det väl sisådär bakom dessa herrarna men man har ändå några stabila kort att luta sig mot här.

Marlins vann 79 matcher förra säsongen och jag är mycket tveksam till om lagets pitchers kan ge dom chansen att vinna lika många matcher denna säsongen. Kan offensiven komma igång så kan man säkert nå ett okej record, men mycket hänger på den osäkra pitching rotationen och sen är ju frågan hur laget mår efter Fernandez dödsfall?


Atlanta Braves

Braves inviger sin nya stadium denna säsongen och vill därför börja klättringen uppåt i tabellen igen. Man var länge ligans sämsta lag ifjol men började redan förra säsongen att rusta laget en aning då man värvade in Kemp.

Under offseason har man plockat in en del pitchers med mycket rutin, Colon, Dickey och Garcia har alla varit på en riktigt hög nivå och vet vad som krävs. Tillsammans med duktige Teheran så finns det kvalitet här, frågan är om dom 3 gamlingarna som man värvade under offseason kan komma upp i sin höga nivå som man haft förut eller om det blir sämre med åren.

Lagets battingorder har också den fått förstärkning då man värvat in duktige Phillips från Reds, sedan har man ju Freeman som är en toppspelare och så Kemp som man redan värvade in ifjol. Här har vi tre spelare som absolut kan hålla en hög nivå och bära Braves denna säsongen. Man har också en mycket lovande SS i form av Swanson som förväntas bli en otroligt bra spelare.

Braves var nästan i full tankmode förra säsongen då man hade ett otroligt klent lag på pappret och man nådde bara 68 vinster. Till denna säsongen känns man mer intresserade med sin nya arena i ryggen och en hel del förstärkningar under offseason så Braves känns klart bättre till denna säsongen. En förbättring bör det kunna bli, men man är långt ifrån Mets och Nationals. Det blir en kamp mot Marlins och Phillies för att inte komma sista här och Braves har alla möjligheter att undvika sista platsen i divisionen tror jag.Philadelphia Phillies

Phillies hade en överraskande start förra säsongen när man gick otroligt bra en lång period innan saker och ting jämnade ut sig och man tillslut landade på ett 71-91 record. Man är i en ombyggnadsfas där man har en hel del unga spelare som kommer mer och mer vilket gör att saker och ting går åt rätt håll.

Till denna säsongen har man förstärkt med lite veteraner i form av Saunders, Kendrick och Buchholz men jag tycker nog att samtliga dessa är för dåliga för att göra laget nämnvärt bättre. Tyvärr så kan det nog nästan bli så att dessa herrarna endast blockerar en plats som en yngre spelare kunnat spela på och utvecklas för att göra Phillies bättre i framtiden.

Velasquez, Eickhoff och Nola är alla ganska unga och visade redan ifjol att dom har en hög kapacitet. Det finns helt klart upside hos Phillies starting pitchers men frågan är om dom kan hålla en bra nivå över hela säsongen. Det är trots allt ganska oprövade kort och som sagt så anser jag inte att nyförvärvet Buchholz är något att hänga i granen.

Lagets battingorder innehåller inte den heller någon stjärna men samtidigt finns det en hel del yngre spelare som kan utvecklas till att bli riktigt bra i år. Vi såg redan ifjol att flera har en hög kapacitet. Återigen så kommer jag till problemet att jag känner att risken finns att veteranerna och nyförvärven Saunders och Kendrick nästan gör mer skada än nytta eftersom dom börjar bli gamla och är inte lika bra längre. Återstår att se såklart, visst har dom båda visat tidigare att dom kan hålla en hög nivå men det känns som bådas karriärer trendar åt fel håll, vilket också kan ses tydligt när dom valde att gå till ett ganska uselt lag som Phillies under offseason.

Phillies bygger om med mycket ungt och är på väg åt rätt håll men i denna tuffa divisionen kommer man vara långt ifrån toppen och man får vara nöjd om man kan matcha fjolårets record tror jag.
AL East


AL East är av många ansedd som den bästa divisionen i hela MLB och ser man till lagens record ifjol så talar det sitt tydliga språk. 4 av 5 lag i AL East hade minst 84 vinster förra säsongen. I 4 andra divisioner var det endast 2 lag av 5 som nådde lika många vinster, i AL West nådde 3 lag 84 vinster.

Båda wild card lagen i AL kom således från denna divisionen och det är nog stor chans att det blir wild card platser i denna divisionen även i år.

Ser man till oddsen och linorna inför säsongen så är det heller ingen tvekan om att AL East är ligans bästa division, samtliga lag har en lina på minst 78.5 vinster denna säsongen vilket är klart bäst av alla i hela ligan. Snittet för förväntade antal vinster för dom 5 lagen i denna divisionen ligger också klart högst av alla divisionerna.


Boston Red Sox

I en mycket bra division så finns det ändå ett lag som står ut ganska rejält och det är Red Sox som nästan alltid finns med i toppen då detta är ett av ligans mest klassiska lag. Ifjol vann man divisionen med 93 vinster och man hade ligans bästa offensiv och känslan är nästan att Red Sox är ännu bättre denna säsongen.

Lagets pitchingrotation är den klart bästa i hela AL. Man har fjolårsvinnaren av CY Young award som ligans bästa pitchers i form av Porcello som är rankad som tredje bästa pitcher i laget. Porcello bör väl endast kunna bli sämre men det finns som sagt utrymme för han att vara sämre och Red Sox pitchers ska ändå vara bäst.

Under offseason så värvade man in Chris Sale från White Sox som är en av ligans bästa pitchers. Ifjol värvade man in Price som hade problem i början av sin Red Sox sejour men han kom igång rejält mot slutet och han har varit en av ligans bästa pitchers under många år så det mesta tyder på att saker och ting tillslut återgår till det normala och det är att Price dominerar på kullen.

Pomeranz värvade man in under förra säsongen från Padres och han var lysande i Padres men precis som Price så var det lite tufft med omställningen till storlaget Red Sox men jag tror Pomeranz sakta men säkert acklimatiserar sig och blir riktigt bra igen. Knuckleballern Wright är alltid lurig att möta och Rodriguez har hög potential så Red Sox har det mycket bra med sina pitchers. Det blir ju såklart inte sämre av att man har en av ligans bästa closers i form av Kimbrel.

Lagets lineup är en profil fattigare då David Otriz numera lagt av och det är såklart ett avbräck. Red Sox batters har genomgång en generationsväxling då det är dom unga spelarna som numera är mest framstående. Betts och Bogaerts var redan ifjol lysande och kommer bara bli bättre. Benintendi är redo att ta nästa kliv och bli riktigt bra. Bradley har också han sina bästa år framför sig. Sedan har man veteranerna Pedroia och Ramirez som fortfarande håller hög klass.

Den gode Hanley kom för övrigt till springtraining denna säsongen stor som ett jävla hus. Han verkar ha spenderat hela offseason med att käka och lyfta skrot, kanske även pillat i sig en och annan ryssfemma också för det är ett monster som numera kan rikta in sig på att endast slå efter DH platsen är ledig när Ortiz lagt av. Får hoppas Hanley använder alla muskler till att hålla i slagträt för om han tappar det på marken så lär han knappast klara av att böja sig ner och plocka upp det.

Red Sox har AL's bästa pitchingrotation och har en batting order fyllt av unga talanger som redan är otroligt bra, mixat med veteraner som håller en hög nivå så man förstår att Red Sox är favorit i denna annars mycket tuffa divisionen.


Toronto Blue Jays

Främsta utmanaren till Red Sox blir ligans enda lag från Kanada och också min gode vän maddmax's favoritlag Blue Jays. Toronto har senaste säsongerna setts som en stor utmanare till att vinna hela MLB men förväntningarna denna säsongen är kanske något lägre vilket kan passa laget ganska bra tror jag.

Mycket snack kring tappet av Encarnacion till Indians vilket är en stor förlust men man ersatte honom med Morales som också han håller en hög nivå och kan mycket väl nå nya höjder nu när han får spela på en hittervänlig ballpark istället. Därför kanske inte förlusten av Encarnacion blir så förödande som många tror, Morales har en hög kapacitet han också och nu är han omgiven av bättre spelare som kommer gynna honom. Utöver Morales så finns det en hel del otroligt bra spelare i Blue Jays batting order. Donaldson är kanske ligans bästa 3B, Tulotwitzki har varit en av ligans bästa SS i många år och Bautista har power i sin swing som inte många kan matcha i ligan. Martin är en duktig catcher och då ser ni att det finns gott om kvalitet i lineupen här.

Blue Jays pitchers är också dom bättre än vad man kanske tror. Sanchez var mycket bra ifjol och bör kunna fortsätta på den inslagna vägen i år. Stroman bör också han bara bli bättre. Happ och Estrada spelade riktigt bra förra säsongen och även om man kan förvänta sig en liten försämring från dessa herrarna så är man ändå medelpitchers som sämst vilket gott och väl räcker i Blue Jays som har så stark offensiv. Nyförvärvet Liriano kan med sina många strikeouts vara en pitcher som håller hög klass han också så det finns en hel del kapacitet hos Blue Jays pitchers som ser lovande ut.

Laget vann 89 matcher ifjol och som jag skrev inledningsvis så kan nog Blue Jays bara må bra av att förväntningarna utifrån inte är lika stora längre. Kvaliteten finns i alla lagdelarna och får man bara ihop det så kan man absolut fajtas med Red Sox i toppen av denna divisionen.New York Yankees

Yankees, laget med loggan som många människor runt om i världen har på sina kepsar utan att inte ena veta att det är ett MLB lag, fortsätter med sin föryngring i laget och är på väg mot bättre tider. Yankees är tillsammans med Red Sox ett av ligans mest klassiska lag och lönebudgeten för dessa lagen är enorm. Man är dock inne i en liten generationsväxling då många av lagets bärande spelare från förr lägger av och yngre förmågor ska ta över. Det snackas mycket om "Baby bomber" i Yankees och det är Bird, Judge och Sanchez som är den trion som ska ta över i Yankees kommande år.

Mycket hänger också på dessa unga spelarna då lineupen känns lite sisådär bortsett från dessa. Castro kan spela bra i stunder, men kan också hamna i perioder då han är katastrof. Ellsbury har kapacitet men börjar bli till åren och frågan är om han inte sett sina bästa dagar redan. Holliday som DH kan vara ett fint tillskott då han en en bra slagman som kan lyfta laget. Det känns som Yankees står och faller med "baby bombers" kan dessa leverera så kan man kämpa om en wild card plats, om det blir lite motigt för dessa unga herrarna kan det istället bli en jobbig säsong med pressen som finns i New York.

Lagets pitchers är samma som ifjol vilket känns medelmåttigt i bästa fall. Tanaka är en duktig pitcher men långt ifrån nivån på topplagens bästa pitchers. Sabathia börjar bli till åren och är inte superbra längre. Pineda verkar det inte bli så mycket med utan det är på en medelnivå. Severino och Green förväntas ta sista platserna i rotationen och det är ganska klena pitchers med Yankees mått mätt.

Laget nådde 84 vinster förra säsongen och att döma av försäsongen så är laget riktigt vass i år då man varit klart bäst av alla på försäsongen med ett 24-8 record men jag är nog tveksam om Yankees kan matcha fjolårets resultat. Mycket hänger på dom unga spelarna och det är mycket fågel eller fisk över att lägga så stor press vid unga talanger.Baltimore Orioles

Orioles plockade en av wild card platserna förra säsongen med sina 89 vinster och det kanske är aningen orättvist att man i år rankas som Nr4 i divisionen enligt oddsen.

Enda stora förändringen i laget är att Wieters lämnat för Nationals men man har ersatt honom med Castillo som är en godtagbar ersättare. Annars har man kvar en otroligt powerbetonade lineupen med Davis, Trumbo, Machado och Jones som alla kan bomba in HR på löpande band så mycket tyder på att Orioles i vanlig ordning gör flest HR i ligan, vilket man också gjort 3 av dom senaste 4 åren. Det finns gott om kvalitet bland laget batters så det är inga frågetecken alls där.

Problemet ligger hos lagets pitchers vilket varit lagets akilleshäl under många säsongen. Till i år så finns det dock en del lovande spelare i form av Gausman och Bundy som båda har kapacitet att bli riktigt bra pitchers. Där bakom kommer Tillman som kan vara bra i sina stunder och ifjol var han riktigt bra långa perioder. Desto mer jobbigt är det väl i bakre delen av rotationen då det känns som både Jimenez och Miley passerat bäst före datumet för länge sedan. Dock har Orioles en av ligans bästa bullpens vilket många gånger kan väga upp för den bristfälliga startingrotationen. Lagets bullpen kan rädda upp situationen många gånger och sedan så har man ju en offensiv som alltid kan ta en tillbaka i matcherna.

Många verkar tro att Orioles tar ett steg tillbaka trots att man har nästan samma lag som ifjol. Det är alltid oroande när man inte har någon solklart bra pitcher men Orioles står nästan inför samma situation varje säsong men lyckas ändå hänga med i toppen med hjälp av en extremt stark batting order och ligans bästa bullpen. Kan man göra det även 2017?


Tampa Bay Rays

Rays hade en ganska usel säsong ifjol då man endast nådde 68 vinster och var med det klart sämst i divisionen. I år rankas man återigen som sämsta laget i AL East och man kan enkelt hålla med.

Man är nästan raka motsatsen till Orioles då Rays har bra pitchers men en ganska klen lineup.

Archer är en riktigt bra pitcher som är lagets ace. Odorizzi är också han bättre än medel. Cobb är nu frisk och ska kunna återgå till en hög nivå. Snell är lovande och kan bli mycket bra så det finns en hel del potential i Rays startingpitchers.

Problemet är istället att lineupen inte känns speciellt het utan det finns ingen riktig stjärna om man nu inte vill sträcka sig och säga att Longoria är en stjärna, men det känns lite väl generöst tycker jag. Longoria gjorde mycket ifjol men frågan är om han kan upprepa det till denna säsongen. Utöver honom så är det ganska profillöst i Rays lineup och det är inte någon spelare alls som man höjer ögonbrynen för.

Rays har känts ganska ointressanta i många år men ändå på något vänster lyckats blanda sig i kampen med övriga lag i denna divisionen många gånger. Ifjol kom väl lite av raset som nästan alla väntade på och frågan är om Rays kan resa sig till denna säsongen?

Man har värvat Ramos och Ramus för att stärka upp offensiven till denna säsongen och även om det förmodligen blir lite bättre med dessa spelarna i laget så är man långt ifrån dom andra lagen i divisionen.

Lagets pitching håller ganska bra klass och man får hoppas att alla pitchers leverera på hög nivå och då kan man vara med i många matcher även om offensiven många gånger är klen. Faller någon pitcher igenom eller blir skadad så kan det bli ännu en jobbig säsong för Rays.Spel


Spel Nr1:

Washington Nationals OVER 90.5 wins @ 1.85 (unibet) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Jag tror det finns en riktigt stor revanschlusta hos Nationals denna säsongen då man var värd ett bättre öde ifjol. Man nådde 95 vinster förra säsongen och känns minst lika bra denna säsongen.

Värvningen av Wieters gör att laget känns otroligt starkt rakt igenom då man nu har en stabil catcher som håller hög nivå. Eaton är en rejäl förbättring också så det är en otroligt stark värvning som förbättrar laget. Harper verkar som sagt vara i topptrim denna säsongen vilket gör att han är kandidat till att vara MVP i hela ligan.

Nationals pitchers är förmodligen bäst i hela ligan med Scherzer och Strasburg i spetsen. Killarna där bakom, Gonzalez, Roark och Ross är samtliga riktigt bra pitchers som håller otroligt bra nivå för att bara 3-5 i pitchingrotationen.

Enda orosmolnet är lagets bullpen som är lite tveksamt men med dessa pitchers och denna lineupen så är det inte säkert att bullpen blir satt på så stora prov speciellt ofta.

Ser absolut ingen anledning till att Nationals ska vara sämre än ifjol. Man har fortfarande 3 "slagpåsar" i divisionen i form av Marlins, Phillies och Braves som alla kommer får kämpa för att kunna vara nära ett vinnande record. Mets har kapacitet men som jag skrev i genomgången så är man egentligen sämre än Nationals på dom viktigaste delarna av spelet vilket gör att Mets förmodligen väger för lätt även denna säsongen.

Nationals är bättre än ifjol och bör därför inte vinna 5 matcher mindre än dom 95 man vann ifjol. Jag tror Nationals kommer utmana Cubs rejält i toppen av NL denna säsongen!
Spel Nr2:

Tampa Bay Rays UNDER 78.5 wins @ 2.00 (unibet) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Jag har svårt att se hur Rays ska vara mer än 10 vinster bättre än ifjol då man endast fick ihop 68 vinster.

Man har värvat några medelmåttor som ska stärka upp offensiven och det säger ganska mycket om laget som helhet då medelmåttor förväntas göra laget bättre. Longoria bar laget stora delar av förra säsongen och det är stor risk att han inte kan upprepa det tror jag och Ramos + Ramus gör inte offensiven så mycket bättre.

Man har en del kvalitet på lagets pitchers men det är inte säkert det räcker till om man har en offensiv som inte får till det.

Det är också väldigt problematiskt att man spelar i denna tuffa divisionen där tre lag har otroligt bra offensiver vilka är Red Sox, Blue Jays och Orioles. Yankees är på gång dom också vilket gör att Rays pitchers för möta onormalt tufft motstånd inom sin division vilket gör uppgiften svårare än normalt.

Övriga 4 lag i divisionen har betydligt högre kapacitet och siktar verkligen mot slutspel. Rays ligger långt efter kvalitetsmässigt och känner nog på förhand att man får svårt att hänga med. Risken är stor att man hamnar efter ganska tidigt och sedan kommer trejda bort sina bättre spelare för att bygga om inför nästa säsong istället.

Rays kanske kan vara lite bättre än ifjol, men jag har mycket svårt att se hur dom ska förbättra sitt record med 10+ vinster i denna tuffa divisionen där dom andra 4 lagen håller otroligt hög nivå.

Finns det möjligen någon som vet om något bolag som erbjuder H2H odds mellan olika lag för hela säsongen? Let me know isf!

Får se om jag fyller på med något mer spel från dessa divisionerna. Annars återkommer jag senare med genomgången för dom sista två divisionerna inför säsongstarten!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rampen (+10), Arch (+50)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td