Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2013-04-10, 19:53   #1
 
eddiehs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 266
Sharp$: 1732

No Brakes
Stats: 302 - 276 - 12
ROI: 116.75%
Vinstprocent: 52.25%

Standard

NBA 10/4


Provar en prop till natten

D.Howard över 18,5 pts @ 1,85 Unibet

4/5 units



Ett piskat Lakers åker upp till Rose Garden för att möta en för tillfälligt väldigt tunn frontcourt i Blazers.

Starting Center J.J Hickson är ett stort frågetecken med back spasms, man har även i dagarna gått ut med att man inte kommer erbjuda honom något nytt kontrakt. Och även om han kan starta så är han en defensiv katastrof.

Troligen kommer rookien M.Leonard få chansen att glänsa i de återstående matcherna. Sjukt lovande, men han har haft det väldigt tuff defensivt under säsongen - därför han fått spela så få minuter trots hypen kring honom i Oregon.

Nu ryktas det också att Alridge kanske missar pga sjukdom, sedan tidigare är det klart att Matthews och Batum missar pga skada. Känns som det kommer vara grymma svängdörrar i hemmalaget. I den senaste matchen tilläts Mavericks center C. Kaveman att göra 26 poäng på 24 minuter.

Enda brasklappen är att Lakers är b2b, men samtidigt är det här en väldigt laddad match i Portland. Man HATAR verkligen laget från Hollywood, och därför tror jag att de som väl kommer till start i hemmalaget kommer ge allt och lite till.

Howard borde därmed få sina vanliga minuter, när nu LA jagar den där sista slutspelsplatsen.

Let's go!



Spoiler:
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rojiblanco (+5)

Senast redigerad av eddieh den 2013-04-10 klockan 19:58.
eddieh är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td