Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-12-13, 18:44   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Två tisdagslir!


Riktigt nära jackpot igår men det landar tillslut på 1 vinst och 1 förlust efter 3 rätt på 4 spelval på dom köpta linorna.

Raptors fortsätter övertyga och levererar otroligt bra offensivt återigen när man vinner med 122-100 vilket ger enkla vinster på både Raptors -2.5 och Over 202 i samma match.

Pacers - Hornets såg väl inget vidare ut i halvtid med 88 poäng då och vi behövde ju minst 203 för vinst. Andra halvlek blir bättre för vår del och lagen kommer igång ordentligt vilket gör att totalen tillslut landar på 204 och vinst med liten marginal. Skönt!

Då hade vi endast Lakers +14 kvar för jackpot och här fick vi oss en svängig match. Lakers går snabbt upp till 17-9 ledning som man sedan tappade till 24-31 underläge efter 1Q. I 2Q så växlar Lakers upp igen och kör över Kings vilket gör att dom i HT har en ledning på 58-49 och spelet ser i det läget mycket bra ut. Utöver det så hade Kings fått en skada på en av sina bästa spelare Rudy Gay och även skada på Ben McLemore samtidigt som Matt Barnes vilades så mycket talade för Lakers i det skedet av matchen eftersom Kings var kraftigt försvagade resten av matchen. Tyvärr så startar Kings andra halvlek med en otroligt bra streak då man vinner första delen av 3Q med 38-8 och har därmed vänt ett klart underläge till stor ledning. Lakers kommer tillbaka en aning och inför 4Q så leder Kings med 17 och vårt spel på Lakers +14 är ju trots allt med i allra högsta grad. Oftast så brukar laget med stor ledning tappa en aning mot slutet av matcherna men så blev inte fallet denna gången, Lakers kommer till 12 poängs underläge under 4Q vilket hade gett oss vinst men Kings drar sedan ifrån återigen och avslutar klart bäst så dom vinner matchen stort tillslut med 24 poäng. Kings sätter 56% av sina skott i matchen vilket måste vara det bästa dom gjort denna säsongen samtidigt som Lakers satte mindre än 40%. Tråkigt nog fick Kings till det rejält trots att nästan allt talade emot dom i andra halvlek.


Så över till dagens spel där det idag blir 2 rekar och här kommer dom:


Spel Nr1:

Hawks - Magic = UNDER 211.5 @ 1.40
Bulls - Wolves = OVER 198.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Motivering:

Magic har vi snackat en del om på slutet och med nye coachen Frank Vogel så är man ett riktigt defensivt lag som siktar på att hålla matcherna low scoring. Alla lag i NBA har matcher som rinner iväg, även dom mest defensiva lagen, och Magic har haft några okaraktäristiska matcher på slutet som runnit iväg mot highscoring lag men det normala för Magic är mer defensiva matcher och 13 av lagets 15 senaste matcher har slutat under denna linan.

Hawks är också dom betydligt mer defensiva denna säsongen. Man tappade all-star point guarden Teague som är ett avbräck och man bytte ut offensivt duktige centern Al Horford mot defensiva giganten Dwight Howard. Hawks har haft stora problem offensivt stundtals denna säsongen och man hade nyligen en tung trend med 10 förluster på 11 matcher och man gjorde bara 100+ på 1 av dessa 11 matcherna. Trenden har vänts på slutet när Hawks nu vunnit 2 raka matcher och kanske är på gång igen, dock är laget långt ifrån starka offensivt.

Lagen har endast mötts på försäsongen denna säsongen och då blev det 203 poäng. Det är riktigt low scoring H2H mellan lagen över dom senaste säsongerna trots att båda lagen då var betydligt mer highscoring än vad dom är nu. Man har mötts 8 gånger senaste 2 säsongerna och 1 match av dessa gick till OT och fick en hög score, OT matchen hade 202 poäng efter ordinarie tid. Utöver denna OT matchen så har resterande 7 matcher haft ett snitt på 185.7 poäng per match och inget lag har gjort mer än 103 poäng i någon match och totalen har aldrig varit över 203.

Här får vi en grundlina som är högre än båda lagens snitt vilket jag tycker är fel. Båda lagen är också betydligt mer defensiva denna säsongen än vad man varit tidigare och då är lagen ändå väldigt vana vid att spela tajta och low scoring matcher mot varandra. Känns som denna matchen bör stanna klart under 200 poäng mellan 2 lag som ofta har stora problem offensivt men är ganska stabila defensivt och köper vi upp linan så har vi enligt mig en ganska god marginal!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Wolves ras bara fortsätter och det ser inte bra ut nånstans för stunden. Lagets snitt är nu 211.2 poäng per match och man har förlorat 8 av dom 9 senaste matcherna, enda vinsten kom i OT. Snittet i antalet poäng per match för samma period ligger på 220 och defensiven läcker enormt. 8 av matcherna har gått klart över denna linan i får idag, den 9:e stannade på 196 så den var också nära.

Bulls är lite svåra att få grepp om denna säsongen då man blandar och ger rejält, både vi vinster och förluster men även antalet poäng i matcherna. Senast hade man dock 205 poäng mot defensiva Heat och man brukar i regel leverera bra offensiva prestationer på hemmaplan då man snittar 105.6 poäng framåt hemma. Totalt är Bulls snitt på 202.9 poäng per match.

Wolves är så klena nu så jag tror inte Bulls har några problem att nå minst sitt hemmasnitt på 105 poäng här men samtidigt så har Wolves en offensivt som oftast levererar 100+ dom själva också. Enligt mig är det goda chanser att vi får se en highscoring match här som säkert kan bli ganska jämn också vilket ökar chanserna för foulande och många extrapoäng i slutet av matchen.




Spel Nr2:

Knicks -3 @ 2.15 (pinnacle) ... Insats: 4 Units


Kort motivering:

Denna reken blir lite kortare då jag inte känner att varje rek behöver innehålla en väldans massa text, brukar i regel bli ganska mycket när jag drar igång och skriver.

Det är ingen som helst tvekan om att Knicks med 14-10 record är bättre än Suns med 7-17.

Det faktum att då Knicks spelar sin kanske bästa basket hittills för säsongen just nu gör att jag gillar det här spelet. Knicks har nu 6 segrar på sina 7 senaste matcher, enda förlusten kom mot Cavaliers som är bästa laget i East. Spelet har vart riktigt bra från Knicks på slutet som har spelare som håller riktigt hög nivå och nu verkar man också ha fått till lagspelet ordentligt.

Suns segrar är ju sällsynta och det är oftast mot lag som antingen är riktigt dåliga eller i usel form. Man slog Lakers nyligen som hade en lång loosing streak, man slog också Hawks i deras långa loosing streak. Det är sällan som Suns vinner mot bättre lag som är i den formen som Knicks är i nu, Suns är helt enkelt för dåliga normalt sett.

Det klart bättre laget i högform ska ha goda chanser att vinna detta låga hcp åt oss inatt tror jag!



Då är jag klar för idag!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rejs (+2)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td