Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2016-12-16, 17:55   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Stort utbud ger 3 fredagsrekar!


Igår blev det inga spel då jag inte ansåg att det fanns något bra att rekas. Senaste rekarna slutade med 3 vinster på 4 spelval med dom köpta linorna och det ger 1 vinst och 1 förlust på våra dubblar. Återigen var det riktigt nära jackpot men det ville sig inte.

Spelet som missade var Over 196 i Heat - Pacers som hade 157 poäng efter 3Q och spelet ser i det läget riktigt bra ut men tyvärr så slutar lagen att göra poäng nästan helt i det skedet. Sista quartern stannar på 27 poäng vilket är klart lägst av alla 40 quarters som spelades den natten, det är till och med 10 poäng lägre än den näst lägsta scoren i en quarter den natten. Det är såklart hard to overcome när man har ett överspel så det spelet förloras.

Raptors -3.5 och Over 198 i samma match sitter enkelt när Raptors vinner 123-114 trots att 76ers vinner sista quartern med 9 poäng, men matchen kändes ganska avgjort och då brukar i regel laget som ligger under stort komma igen lite i slutet.

Sista spelet var Spurs -2.5 och den matchen blev väl nästan precis som jag trodde, Spurs var aningen före hela vägen, ledde med ca 10 poäng stora delar av matchen och kändes numret för stort för Celtics. Segern för Spurs blir tillslut 108-101 vilket gjorde att det hade gått att köpa hcp:et åt vilket håll som helst och ändå sätta spelet som jag skrev. Dock hade man varit mer nervös med Celtics +12.5 eftersom det var i fara stundtals i slutet så vårat spelval var det bästa i slutändan!


Idag har vi ett ganska stort utbud där det finns en hel del intressant. Jag väljer att reka 3 spel idag där det blir lite kortare motiveringar till ett par av spelen:



Spel Nr1:

Raptors -3 @ 1.43
Bucks +11 @ 1.37

Totalt odds: 2.02 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 5 Units


Motivering:

Vi har spelat på Raptors många gånger på slutet och dom har inte gjort oss besvikna så varför frångå ett vinnande recept? Framförallt i det här läget när man har en väldigt lämplig uppgift mot ett Hawks som stundtals har stora problem med spelet.

Man trodde Hawks hade kommit ur sin enorma svacka efter 2 tajta segrar mot Heat och Bucks men senaste såg det återigen riktigt illa ut när man förlorade med 120-131 mot ett Magic som inte är i bra form. Det innebär att Hawks nu förlorat 11 av sina senaste 14 matcher.

Raptors offensiv kan vara bäst i ligan just nu och man har 10 segrar på sina 11 senaste matcher, enda förlusten mot Cavaliers som är bäst i East. Samtliga segrar har varit med minst 6 poäng och snittet på vinstmarginal för Raptors på dessa 10 matcherna är 19 poängs vinst så man inte bara vinner utan ofta kör över motståndaren.

Dessa lagen möttes för 13 dagar sedan och då vann Raptors med 44 poäng i en total överkörning där Raptors var -8.5 poäng favoriter inför matchen. Idag får vi en lägre lina på -7.5 på Raptors trots att Raptors sedan dess fortsatt spela lysande och Hawks har fortsatt stora problem.

Mycket underligt att vi idag får en lägre lina på Raptors efter 44 poängs överkörningen mot Hawks för mindre än 2 veckor sedan. Känns nästan som bolagen förväntar sig en rejäl kvalitetssänkning av Raptors just idag samtidigt som Hawks får till spelet från ingenstans. Visst kan det ske, det är NBA och alla lag har kapacitet att både spela lysande och även rasa samman totalt men sådant är alltid svårt att förutse.

I mina ögon är denna linan lite av en bjudning. Med rådande förutsättningar så finns det absolut ingen anledning att Raptors är mindre favorit mot Hawks idag än vad man var när lagen möttes nyligen och Raptors vann med 44 poäng. Det lär väl inte bli 44 poängs vinst igen men 10 poängs vinst kan det bli alla gånger och att köpa ner linan så här långt så har vi en god marginal då spelet kan sitta även om Raptors skulle ha sin sämsta match på veckor samtidigt som Hawks helt plötsligt spelar lysande. Normalt vinner Raptors denna med minst 10 tror jag!

---------------------------------------------

B2B möte mellan Bucks och Bulls där Bucks igår vann sin hemmamatch med 11 poäng och det var siffror som under större delen av matchen var ännu större men som så ofta i stora ledningar så kom Bulls tillbaka en aning i slutet och vinner 4Q med 11 poäng men torskar ändå med 11. Bucks var bättre från första sekund och det var egentligen inget snack om saken.

Jag tror det börjar skapas en viss oro i Bulls läger nu då spelet inte alls ser så bra ut. Först tappade man en 21 poängs ledning till förlust mot ett Wolves som är helt under isen och det följdes upp med att bli mer eller mindre utklassade av Bucks igår. Bulls har tagit några fina skalper mot bra lag men verkar ha svårt att tända till i matcherna mot mittengängen som är lagen Bulls slåss med om tabellplaceringar.

Så Bucks vann med 11 igår som lika gärna kunde varit 25, då borde väl Bucks vinna även idag när lagen mötts igen? Så enkelt är det aldrig. Man kan väl utgå ifrån att Bulls kommer göra allt för att visa sig från en bättre sida inför sin hemmapublik idag, om man lyckas är dock en annan femma. Vi bör få se ett bättre Bulls idag men det är långt ifrån prestationen igår till att idag vinna med utklassningssiffror mot samma lag.

Bucks är ett lag som alltid kommer ge 100% i sina matcher med hårt arbete och slit vilket gör att laget många gånger kommer hänga med i sina matcher. På Bucks 12 förluster så är det bara 2 stycken som varit med mer än 11 poäng och en var när man sprang in i glödheta Raptors nyligen.

Bulls har å andra sidan bara vunnit med mer än 10 poäng i 1 av sina senaste 14 matcher så det är inte ofta som Bulls kör över motståndarna nu på slutet.

Vi bör få se ett bättre Bulls idag men Bucks är ett lag som ger allt och viker inte ner sig. Känns som detta är en stenhård match som vilket lag som helst kan vinna och jag sitter gärna med ett så här högt hcp på laget som vann med utklassningssiffror när lagen möttes för mindre än 24 timmar sedan.





Spel Nr2:

Clippers -2.5 @ 1.43
Jazz -5.5 @ 1.38

Totalt odds: 2.04 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 4 Units


Kort motivering:

Clippers hade väl en lite minisvacka nyligen där man dock i denna svackan slog Cavaliers med 19 poäng på bortaplan men man hade en del lite sämre prestationer. Laget är trots detta 19-7 denna säsongen och har ni på slutet återigen visat vilken kapacitet man har när man i 3 raka segrar gjort 131, 122 och 113 poäng. Det är en offensiv som begränsade Heat bör få mycket svårt att hänga med i tror jag. Heat har förvisso 2 segrar irad som tagit deras record till 9-17 men man har fortsatt en av ligans sämre offensiver. Clippers vann båda mötena mellan lagen ifjol och till i år är Clippers minst lika bra samtidigt som Heat är klart sämre. Lågt hcp som känns riktigt bra, normalt vinner Clippers med närmare 10 poäng här då deras offensiv är för stark för Heat.

-----------------------------------------------

Jazz var i mångas ögon ett lag som verkligen skulle ta nästa steg denna säsongen och vara med uppe i toppen. Starten på säsongen var väl sisådär men nu har laget verkligen kommit igång. 9 segrar på sina 11 senaste matcher, förlusterna var en snöplig 1 poängs förlust mot Heat och en förlust mot Warriors men dom är ju nästan omöjliga att rå på. Jazz senaste 2 segrar har båda varit med 20 poäng och spelet imponerar bara mer och mer. Mavericks är ligans sämsta lag med sitt 6-19 record och man har ligans sämsta offensiv och ligans sämsta bortarecord med 1-11. När lagen möttes i början av säsongen så vann Jazz med 16 poäng och sedan dess har saker och ting gått rakt uppåt för Jazz samtidigt som Mavericks blivit klassade som ligans sämsta lag. Har svårt att se hur ett så här formtoppat Jazz på hemmaplan ska kunna ha några problem mot Mavericks så detta bör bli en klar hemmaseger, precis som när lagen möttes i början av säsongen.



Spel Nr3:

Raptors - Hawks = OVER 205.5 @ 1.40
Rockets -6.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365 (flervalsbonus inräknad i oddset)

Insats: 3 Units


Kort motivering:

Vi har redan snackat en del om Raptors offensiv och den är förmodligen bäst i ligan just nu. Man gör 120 poäng nästan varenda match och ett Hawks i usel form ska inte kunna stoppa det. Det mesta hänger på vad Hawks presterar här men man bör kunna göra sin del för att klara denna totalen. Sedan lagen möttes nyligen så har Hawks gjort 99, 103, 114 och 120 poäng i sina 4 matcher och något i den stilen ska räcka gott och väl för denna linan då Raptors säkert ska kunna närma sig sina 120 igen. Således har vi ganska god marginal till denna linan anser jag!

--------------------------------------------------------------------

Rockets är ett lag precis som Jazz som är i högform. Rockets har vunnit 8 raka matcher och 13 av sina senaste 15. Förlusterna har kommit mot just heta Jazz och Raptors. Rockets har i sin nuvarande winningstreak lyckats slå Warriors på bortaplan vilket är otroligt imponerande. Pelicans är med sitt 9-18 record ett av dom sämre lagen i ligan, man vann förvisso igår mot Pacers men motståndet idag är på en helt annan nivå. Det faktum att Pelicans är B2B gör spelet ännu bättre eftersom det då bör bli mycket svårt för dom att hänga med mot Rockets up-tempo spel och det kan därför rinna iväg riktigt snabb här när energin inte finns hos Pelicans. Rockets i högform ska inte behöva snubbla mot ett Pelicans som är B2B och ganska usla overall.





Då är jag klar för idag!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td