Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-01-01, 16:05   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 268
Sharp$: 22129

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Sista grundserieveckan i NFL!


Senaste rekarna här på sharps slutade med 3 vinster på 4 spelval vilket leder till 1 vinst + 1 förlust på 2 dubblar som vi hade med dom köpta linorna. Tyvärr så hade vi en jäkla otur då det var riktigt nära jackpot denna dagen.

Enda missen vi hade var Celtics -4.5 som förloras med 0.2 sekunder kvar av matchen. Celtics leder med 7 poäng med 8 sekunder kvar när Heat sätter en 3-poängare som gör ledningen till 4. Snabb foul ger Celtics 2 FT's som båda går i vilket gör att ledningen är 6 poäng med 6 sekunder kvar. Heat springer över hela planen och sätter återigen en 3-poängare precis när matchen tar slut vilket gör att Celtics vinner med 117-114 och vi förlorar spelet precis. Heat gör två stycken 3-poängare på 8 sekunder och vinner matchens sista 8 sekunder med 6-2 så vi förlorar spelet. Riktigt surt...

Andra delen i parlayen är Over 205.5 i Warriors - Mavericks som sitter trots att Warriors återigen missar väldigt mycket 4Q och tappar en stor ledning. Vi får ju dock inget för det eftersom Celtics inte klarade sin lina.

Parlayen som sitter gör det enkelt med Rockets -5.5 som vinner med hela 24 poäng och Spurs -4.5 vinner också dom mycket enkelt med 16 poäng så det var inget snack om saken där.

Riktigt nära jackpot men en riktigt trist avslutning i Celtics match gjorde att det blev lite lite lite plus för dagen.

Vi jobbar vidare och idag har vi sista grundserieomgången i NFL där jag väljer att reka ett spel. Kan möjligen komma någon NBA rek senare också, det visar sig.Spel Nr1:

Browns +10.5 @ 1.50
Redskins ML @ 1.36

Totalt odds: 2.04 @ williamhill

Insats: 5 Units


Motivering:

Det kan tyckas galet att spela på Browns som förra veckan tog första segern denna säsongen men läget idag är väl nästan så optimalt som det kan bli.

Steelers är redan klara som Nr3 seed i slutspelet och har därför inget alls att spela för i denna matchen. Laget vet hur skador kan förstöra säsonger då lagets RB stjärna Le'Veon Bell missat senaste 2 slutspelen, WR stjärnan Antonio Brown hade hjärnskakning ifjol i slutspelet och missade det samt att lagets QB Ben Roethlisberger har varit skadad titt som tätt senaste säsongerna. Därför riskerar man ingenting i dagens match utan samtliga dessa stjärnspelarna kommer vilas och det kommer säkert vara flera startspelare som tar/får chansen att i denna betydelselösa matchen vila kropparna efter en lång och tung säsong för att kunna vara helt friska och fräscha inför slutspelet nästa vecka. Det kommer alltså bli ett rejält reservbetonat Steelers som inte alls har något att spela för i dagens match.

Browns har varit ligans sämsta lag under större delen av denna säsongen tillsammans med 49ers. Slutspel har det inte varit tal om för Browns utan laget har hela tiden få kämpat vecka ut och vecka in utan att ha något slutspel som mål. Ett mål har ju såklart varit att spräcka nollan i vinstkolumnen och det lyckades laget med förra veckan när man vann 20-17 mot Chargers och det var en otrolig glädje hos hela laget i Browns direkt när slutsignalen gick och första segern var ett faktum. Jag har absolut inga känslor för Browns som lag men man blev ändå väldigt glad när man såg hur mycket detta betydde för laget när man äntligen fick en seger. Lagets record är därför 1-14 och man slipper nu en pinsam 0-16 säsong.

Browns bör ha fått en liten boost i det bottenkörda självförtroendet genom segern senast vilket kan lyfta laget. Man ska också ha med i beräkningen att samtliga spelarna i Browns spelar för sina framtida karriärer och idag är det sista chansen för säsongen att bevisa att man hör hemma i NFL även nästa säsong. Laget som helhet kan också undvika att bli sämst i ligan om man vinner här och om 49ers förlorar så delar lagen på ligans sämsta record. Dock har ju spelarna individuellt desto mer att spela för eftersom alla vill såklart fortsätta spela i NFL och det är nog många i Browns som måste bevisa att man hör hemma på den här nivån. Browns har ingen anledning att ta lätt på den här matchen utan ännu en seger skulle göra så att säsongen avslutas på ett positivt sätt vilket skulle kännas bra för hela laget, organisationen och staden.

Steelers har bara ett mål med denna matchen och det är att inte få någon skada inför slutspelet. I en så tuff sport som amerikansk fotboll så blir det väldigt svårt att leverera på en bra nivå om man inte har motivationen att verkligen kämpa livet ur sig. Browns har samma läge idag som dom haft hela säsongen förutom att dom nu kan ha lite glädje och självförtroende i laget efter segern senast och det kan bara göra gott.

Jag tycker att Browns ska ha mycket goda chanser att hålla denna matchen jämn mot Steelers reserver och kanske kan Browns till och med vinna om man får till det. Det här höga hcp:et känns mycket bra då Browns A-lag bör vara i samma nivå som Steelers reserver även om det är svårt att dra den jämförelsen eftersom man inte vet exakt vilka spelare som kommer delta. När det också finns en starkare motivation och vilja att vinna denna matchen hos Browns kontra ett slutspelsklart Steelers så känns detta spelvalet riktigt bra!


---------------------------------------------------

Giants är precis som Steelers helt klara för slutspelet och också helt klara vilket seednings position man får då Giants har seed Nr5 och vad som än händer idag så kommer det förbli så. Därför bör Giants inte riskera någon av sina viktiga spelare i den här matchen utan det bör bli ett reservbetonat Giants med klen motivation i denna matchen.

Redskins å andra sidan måste vinna denna matchen för att gå till slutspelet. Vinner Redskins och Lions - Packers inte spelar lika i nattmatchen så går Redskins till slutspelet. Det är därför full skärpa och max prestation som gäller för Redskins på hemmaplan i denna matchen.

Redskins vann med 29-27 mot Giants på bortaplan i början av säsongen när båda lagen var ordinarie. Nu kommer det bli ett reservbetonat Giants med noll motivation mot ett Redskins som måste vinna och jag tror inte hemmalaget snubblar i denna matchen utan man vinner som man måste!Kan möjligen komma någon NBA rek senare. Om inte så önskar jag redan nu en härlig söndagskväll!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
simb chaplin 1 (+2)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td