Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-01-04, 21:47   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 252
Sharp$: 22042

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Magic fortsätter att ösa på?


Tyvärr slutar gårdagens 2 rekar med 2 förluster efter att vi hade 2 solklara rätt och 2 mindre klara förluster på våra 4 spelval med köpta linorna. Spelen parade ihop sig så det blev 1 vinst och 1 förlust per parlay vilket gav 0-2.

Pacers +10 vinner sin match mot Pistons med 5 poäng så det spelet sitter med 15 poängs marginal. Andra delen var Jazz +10.5 som förlorar sin match med 11 poäng och förlust med minsta möjliga marginal.

Jag skrev i motiveringen kring Spurs - Raptors att Raptors nyligen hade sin sämsta match denna säsongen när man endast fick till 91 poäng mot Suns, tyvärr så blev det ännu sämre mot Spurs när Raptors endast får till 82 poäng framåt vilket är deras sämsta hittills denna säsongen. Spurs gjorde sitt med 110 poäng men vi stannar på 192 poäng vilket är 7 poäng för lite för vårat spel. Andra delen i parlayen är over 198 i Lakers - Grizzlies som landar på 218 poäng så den sitter med 20 poängs marginal.

Såklart riktigt trist att vi får minus med 1 poängs marginal men så är det ibland och detta är ju också risken man tar och får räkna med när man kör dubblar med köpta linor. En del gånger tjänar man på det, andra gånger inte.

Idag blir endast 1 lite rek vilket blir följande:


Spel Nr1:

Warriors -10.5 @ 1.40
Magic - Hawks = OVER 199.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 4 Units


Motivering:

Blazers kommer återigen få klara sig utan sin klart bästa spelare Damian Lillard som har fortsatta skadeproblem och lagets offensiv är mycket begränsad utan honom. Blazers har endast snittat 94.5 poäng per match framåt över sina senaste 6 matcher.

Warriors är som vi alla vet i en klass för sig. Man har ligans bästa offensiv och man har också ett försvar som är mycket bättre än vad folk ger dom credd för. Warriors brukar i regel köra över sin motståndare tidigt i matchen och har därför avgjort matchen tidigt. Då kan det lätt bli att man tappar klara ledningar i 4:e quartern vilket kan vara farligt för dom höga spreadsen som det alltid är i Warriors matcher.

Dessa lagen har mötts 2 gånger denna säsongen och Warriors har vunnit dom matcherna med 23 poäng i början av november och 45 poäng i mitten av december. Blazers stjärna Lillard spelade båda dessa matcherna men ändå hade man inte en chans att hänga med.

Nu är Blazers klart sämre än normalt och har en offensiv som inte alls är på normal nivå. Försvaret är dock fortsatt bland ligans sämsta och det är bara Suns och Nets som släpper till mer poäng bakåt.

Det är endast underskattning som hindrar Warriors från att vinna denna matchen med 20+ poäng för tredje gången denna säsongen mot Blazers och det är ju alltid svårt att veta hur motiverade överlägsna Warriors är inför varje enskild match.

Här spelar man på hemmaplan vilket i regel brukar innebära en bra prestation och hemmafansen kan motivera laget till att leverera. När klasskillnaden i dagsläget är så här stor så kan Warriors täcka denna linan även om man går på halvfart eftersom Blazers offensiv är otroligt begränsad men man har en av ligans sämsta defensiver och det bör inte hålla mot ligans bästa lag i denna matchen.

--------------------------------------

En av mina första rekar sedan nystarten på sharps var ett underspel mellan Hawks - Magic i en match i mitten av december där lagen exploderade offensivt och landade på 251 poäng tillslut. Magic hade fram tills dess varit ett av ligans mest defensiva lag, faktum är att man var det lowest scoring laget fram till den matchen. Det verkar som den matchen var något av en vändning för hur Magic vill spela basket. Sedan dess har Magic spelat 10 matcher och snittat 217.8 poäng per match vilket är bland det högsta i ligan över dom senaste veckorna. I 7 av dess 10 matcherna har båda lagen nått 100+ poäng och 9 av dessa 10 matcherna har slutat med minst 199 poäng. Det finns inget som tyder på att Magic skulle sluta med denna offensiva basketen just idag.

Hawks blandar och ger men känns i grunden som ett ganska bra lag. Man har dock problem offensivt ibland men man snittar ändå 206.2 poäng per match denna säsongen. Framförallt så hade man det tungt i slutet av november när man var inne i en rejäl svacka men sedan dess har det vänt och laget har vunnit 8 av 12 matcher senaste veckorna. Offensiven ser också den mycket stabilare och snittet för lagets senaste 12 matcher är 211.6 poäng per match. Senast vann man hemma mot tuffa Spurs med 114-112 vilket är en riktigt stark seger.

Magic verkar vilja fortsätta spela en offensiv basket och tempot laget spelat med senaste veckorna är helt annat än i början av säsongen. Hawks är ett bra lag som absolut kan hänga med i ett up-tempo spel och jag anser att det är goda chanser att denna linan klaras idag!


Då är jag klar för idag! Lycka till!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg