Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-01-07, 18:32   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 381
Sharp$: 22439

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

NFL slutspelet startar!


Senaste rekarna här på sharps slutade med vinst på NBA och torsk på tennisen.

Karlovic var väl helt enkelt urusel i matchen mot Verdasco och han stod inte alls att känna igen. Dock så hade vi läge att ändå rädda upp situationen när det står 5-5 i andra set och Karlovic behöver bara hålla serven en gång till för att det ska kunna gå vägen men då chockar han ordentligt när han missar 3 stycken enkla bollar framme vid nät då han slår ut alla och breaket är ett faktum. Verdasco vinner andra set med 7-5 och det blev nära tiebreak men ändå inte riktigt.

Parlayen som hittills fick den högst insatsen jag haft här på sharps hade inte några större problem att sitta tillslut. Hornets +9 förlorar sin match med 1 poäng och Spurs -2 vinner sin match med 27 poäng så det var inget snack alls där. Skönt det!

Idag kickar vi igång NFL slutspelet och vi väljer att reka följande från dagens matcher:Spel Nr1:

Raiders +9.5 @ 1.44
Seahawks -1.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.02 @ unibet

Insats: 6 Units


Motivering:

För er som missat det så har vi gått igenom dessa matchupsen väldigt ordentligt och här kan ni läsa det: https://www.sharps.se/forums/amerikan...ekend-dag-1-a/

Mycket är redan sagt där och därför behöver inte reken bli sådär jättelång utan vi talar bara lite kort om vad som gör att vi spelar så här.Vi anser att Texans offensiv bör få mycket svårt att komma igång idag, den har ju inte varit bra på hela säsongen. Osweiler har varit klen hela säsongen och när nu scenen blir stor och allt står på spel så är det inte lättare för honom.

Raiders har mer kvalitet i sitt lag utöver att man numera har problem med sin QB men han har nu fått en hel träningsvecka på sig och man bör ha gjort upp en enkel gameplan där han med korta passar ska kunna leverera okej. Raiders har ju en mycket bra offensiv linje som ska kunna skydda sin QB och även bana väg för ett bra springspel som Raiders har.

Försvaret är fördel Texans men det är sällan som ett försvar gör att man vinner med 10+ poäng.

Det här känns som en väldigt jämn match där värdet är på Raiders som utan tvekan har högst kapacitet här och detta höga hcp:et känns riktigt bra. Om Texans skulle vara i ledning mot slutet så kommer man som alltid bara göra allt för att döda tiden och inte riskera något.

Texans begränsade offensiv har inte vunnit med 10+ denna säsongen och vi anser att det är liten chans att man krossar en motståndare för första gången idag.


-----------------------------------------------


Seahawks är bättre än Lions på alla plan och det är endast Seahawks osäkra offensiva linje som är faran i den här matchen anser vi. När då Lions har en av ligans sämsta pass rushes så bör även Seahawks kunna skydda sin QB i denna matchen.

Seahawks har mycket slutspelsrutin och man har visat flera gånger denna säsongen att man kan plocka fram det där lilla extra i tuffa matcher. Nu står allt på spel och Seahawks rutinerade spelare bör kunna lägga i en extra växel som gör att Lions inte kan hänga med. Seahawks är berättigad storfavorit här anser vi.

Tyvärr för Lions så har spelet sett som sämst ut nu mot slutet av säsongen då man förlorat 3 raka matcher och man lyckades gå till slutspel tack vare att Redskins förlorade sista matchen oväntat.

Klar fördel Seahawks i denna matchen på alla delar av spelet och denna låga linan ska man klara enkelt anser vi!Får se om vi fyller på med någon mer rek senare. Om inte så önskar jag redan nu en trevlig lördagskväll!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!

Senast redigerad av Lazlo den 2017-01-07 klockan 19:25. Anledning: litet faktafel =)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td