Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-01-08, 17:20   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 211
Sharp$: 22062

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Två NBA spel, start kl 18:05!


I NBA var det inget snack om saken för vår rek igår när ett formstarkt Hawk enkelt städade undan usla Mavericks när Hawks vinner med 15 poäng på bortaplan och den låga spreaden vi fick på Hawks kring -2 poäng var ju aldrig i fara.

Stort utbud i NBA idag där Nets - Bucks startar redan kl 18:05 så det är lite kort till spelstopp där. Dom andra matcherna startar senare och båda spelvalen från första dubbel spelas under natten.

Det här blir mina två NBA rekar idag:
Spel Nr1:

Warriors -6 @ 1.41
Grizzlies - Jazz = OVER 178 @ 1.38

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Ett revanschsuget Warriors är inget man vill stöta på och tyvärr för Kings del så blir det nog dom som får smaka på en storförlust ikväll.

Warriors tappade en 23-poängs ledning mot Grizzlies i sin senaste match som man tillslut förlorade i OT. Warriors spelare var inte nådiga mot sig själva i kommentarerna efter den matchen och menade att det som skedde i den matchen inte är acceptabelt alls. Andra kanske skulle vara nöjda när man ändå är ligans klart bästa lag med ett 31-6 record men Warriors strävar efter perfektion och verkar vara väldigt målmedvetna. Man hade ledigt igår och dagens match är första chansen till revansch efter fiaskot mot Grizzlies och jag tror vi kan räkna med ett riktigt laddat Warriors till nattens match och då är det ingen motståndare på denna planeten som kan hänga med.
Warriors är ju ett brutalt mycket bättre lag än Kings och det är inget snack om att kvalitetsskillnaden är stor mellan lagen. Det som gör spelet extra bra enligt mig är att det är stor chans att Warriors kommer till denna matchen med stor revanschlusta och det är ofta den här motivationsfaktorn som avgör skillnaden på vinst och förlust på dom höga spreadsen. När vi här köper ner linan till -6 så är det goda chanser att spelet sitter även om Kings spelar lysande i denna matchen.

Kings spel är långt ifrån lysande för stunden då man har 4 förluster på sina senaste 5 matcher och 3 raka förluster på hemmaplan. Lagen har ännu inte mötts denna säsongen men Warriors vann samtliga 4 möten mellan lagen ifjol enkelt med 9, 19, 19 och 12 poängs marginal. Då är Kings ett sämre lag denna säsongen och Warriors bättre.

Enligt mig är det goda chanser att ett revanschsuget Warriors vinner denna matchen med närmare 20 poäng så vi har god marginal ner till denna låga linan!


------------------------------------------------------------


Superlåg total i NBA och denna smakar riktigt fint anser jag.

Grizzlies har jag snackat om en hel del denna säsongen och bolagen fortsätter att missbedöma laget rejält. Grizzlies har senaste säsongerna varit ett väldigt defensivt lag men har till i år bytt coach och ska spela mer offensivt. Laget var ruskigt low scoring under en period för några veckor sedan men det var till stor del för att laget saknade flera av sina startspelare och fick ställa upp med nästan renodlade reservlag som inte hade scoringpower att hänga med mot bra lag utan fick förlita sig på långsamt och defensivt spel.

På slutet har dessa skadade stjärnorna kommit tillbaka och vi har börjat få se det riktiga Grizzlies och hur dom vill försöka spela denna säsongen. Det har varit en markant skillnad också. På Grizzlies senaste 10 matcher så har minst 1 av lagen nått 110+ poäng i 9 av matcherna. Båda lagen har nått 100+ i 7 av dessa 10 matcher. Snittet över dessa 10 matcherna ligger på hela 214.9 poäng per match. Grizzlies har gjort minst 100 poäng i 9 av dessa 10, den 10:e matchen gjorde dom 98 poäng.

Grizzlies kan falla tillbaka i gamla defensiva spelet som ändå finns där inom laget men i regel så är det högre tempo och högre scorer som är målet för Grizzlies och vi har också fått se klara indikationer på detta på slutet.

Jazz är ett defensivt lag som har ligans lägsta snitt på 194 poäng per match men det är ju ändå en ganska bra bit över denna låga linan vi får här. Jazz är idag B2B efter en match igår och många gånger så innebär en B2B situation att man inte orkar hålla intensiteten i det ofta tråkiga och slitsamma defensiva spelet men att ha bollen själva och göra poäng framåt är ju bara roligt så offensiven lider sällan. Vi ska också veta att det är extremt sällan som en NBA match stannar under 178 poäng.

När ett mer ordinarie Grizzlies börjat få ordning på offensiven så är den här linan helt felaktig anser jag. Får Jazz till sin gameplan så kan det bli en defensiv match men en så här lång lina klaras oftast ändå. Får Grizzlies till sin gameplan vilket man bör på hemmaplan mot ett Jazz som är B2B så kan denna lätt kliva över 200 poäng.

Bolagen och spelarna har svårt att köpa det nya offensiva Grizzlies och vi har flera gånger tagit vara på det och vunnit enkla spel, det här är ett av dom bästa hittills anser jag!
Spel Nr2:

Nets - 76ers = OVER 206.5 @ 1.40
Bucks - Wizards = OVER 204 @ 1.40

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 5 Units


Motivering:

Nets defensiv är ligans sämsta då man släpper till 114.3 poäng per match men man har en ganska okej offensiv vilket gör att det nästan alltid blir highscoring matcher när Nets deltar. På lagets 35 matcher denna säsongen så har motståndarlaget nått 100+ i 32 matcher. Dom 3 matcherna som motståndarna inte nått 100 har dom ändå varit nära med 99, 97 och 94 poäng. I 27 av 35 matcher har motståndarlaget nått minst 110 poäng. Lagets snitt är exakt 220 poäng per match denna säsongen. Så man vet vad man får ut av Nets i nästa varje match och det är att motståndaren gör minst 100 poäng, oftast 110 och Nets själva vill spela med högt tempo och brukar också nå 100+.

Det känns som 76ers lever mycket på sin lysande rookie Joel Embiid som är lagets bästa scorer. Formen för honom på slutet är ännu bättre då han gjort minst 23 poäng framåt i sina senaste 5 matcher. Han bästa match för säsongen var mot just Nets är han gjorde 33 poäng i en match som hans 76ers vann med 108-107. 76ers snitt denna säsongen ligger på 205.3 poäng per match men laget har varit betydligt mer high scoring senaste veckorna. På 76ers senaste 10 matcher har man snittat 211.2 poäng per match och motståndarlaget har gjort minst 100 poäng i 9 av dessa 10 matcher.

Det är är en matchup mellan ligans två sämsta lag där säsongen mer eller mindre var körd redan innan den startade eftersom lagen är för dåliga för att gå till slutspel. Båda lagen kan spela utan press och det brukar i regel kunna innebära öppna matcher med mycket poäng, jämfört med två lag som mötts där det är mycket som står på spel vilket kan innebära att spelet låser sig och defensiven snäppas upp. Båda dessa lagen har usla defensiver men har en del offensiva krafter som ska leda till att överspelet sitter enkelt tror jag.

När lagen möttes för några veckor sedan blev det 215 poäng och jag anser att det är helt fel att vi idag får en grundlinan som är lägre än det. När vi sedan kan köpa ner linan 8 poäng så tycker jag vi får ett riktigt bra spel här eftersom det är stor chans att båda lagen når 100+ poäng i denna matchen.


---------------------------------------------------------


Bucks och Warriors möttes hela 3 gånger i december under en period på ca 2 veckor. Totalerna i dessa matcherna stannade på 215, 219 och 209 poäng. Idag mötts lagen för 4:e och sista gången denna säsongen och jag tror inte vi kommer få se en total scenförändring i matchbilden mot tidigare möten.

Bucks har hunnit spela 6 matcher sedan lagen möttes senast och 5 av dessa har slutat på minst 209 poäng. Det var väl kanske den matchen som förväntades ha högst score som blev helt oväntat lowscoring mot Thunder och den stannade på 192 poäng.

Wizards har nästan exakt samma scenario, man har spelat 5 matcher sedan lagen möttes senaste och 4 av dessa har haft minst 213 poäng. Det var endast matchen mot highscoring Rockets där bolagen inför matchen erbjöd totallinor kring 230 men matchen stannade väldigt oväntat på 192 poäng.

Båda lagen är highscoring men har precis som alla lag några matcher ibland som faller ur ramen. Lagen känner till varandra bra sedan man möttes 3 gånger tätt under december och jag tror vi har stora chanser att få se en liknande matchbild idag där denna totalen klaras enkelt! Denna matchupen går närmare 220 betydligt oftare än den stannar under 200!
Hörs inom kort med NFL rekar för idag!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!

Senast redigerad av Lazlo den 2017-01-08 klockan 17:25.
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg