Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-01-30, 21:23   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

3 NBA rekar!


Storkalas i släkten över helgen har gjort att det varit några dagar ledigt för min del. Nu är jag hemma igen och det är dags att inleda klättringen uppåt!

Senaste rekarna här på sharps blev en ganska frustrerande historia där vi återigen hade rejäl otur. Tiebreak spel samt överspel i en dubbelmatch där paren håller serven dom första 11 servegamen och när det då bara behövs 1 game till så tappas serven för första gången så det blir 7-5 i första set istället för tiebreak. Andra set innehåller endast 1 breakboll som tas vilket gör att vi också förlorar överspelet för matchen med minimal marginal. Totalt var det 3 breakbollar i hela matchen, 2 tas och matchen slutar 7-5, 6-3. 1 game från tiebreak i första set och 1 breakboll sabbade allt i andra set. I sina tidigare 2 matcher hade Groth+Guccione räddat samtliga 6 breakbollar dom haft mot sig, denna matchen tappade dom 2 av 3. Riktigt jäkla trist men sån är bettingen, det är 3 förluster som svider då dom lika gärna kunnat gå in allesammans.

NBA verkar vara inne i lite av skrällarnas period just nu då det är ovanligt ofta som stora underdogs lyckas vinna mot alla odds. Natten som var så vann Mavericks borta mot Spurs och det stod i ca 9 gånger pengarna, även Magic vann borta mot Raptors och dom stod i ca 6.50 gånger pengarna. Sen har vi 76ers, Kings, Pelicans Heat och Suns som också tagit rejäla skrällvinster där man stått i mellan 5-10 gånger pengarna och det bara under senaste veckan. Kanske är det läge att rida med underdogsen eller börjar saker och ting ordna upp sig till det mer normala snart?

Dagens utbud innehåller en del intressant och jag fastnar mest för två bortalag där jag anser att övertaget är klart större än linan vi erbjuds. Rekar även en dubbel med köpta totallinor. Det här blir mina rekar idag:



Spel Nr1:

Cavaliers -5 @ 2.09 (pinnacle) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Cavaliers är ett av lagen som åkt på mycket oväntade förluster på senare tid när man torskat matcher där man varit storfavorit men man verkar nu ha fått ordning på skutan med 2 raka segrar och senaste vinsten med 16 poäng mot kapabla Thunder var imponerande. Känns som formkurvan pekar uppåt igen och vi lär väl inte få se oväntade förluster återigen?

Mavericks skrällde rejält igår när man vann mot Spurs på bortaplan och det var en rejält urladdning som krävs om man ska rå på Spurs. Samtidigt så mötte man kanske Spurs i precis rätt tid då man spelar lite sämre för första gången på säsongen just nu i stort sett. B2B idag alltså med resa i benen mot ännu ett topplag och det ska enligt mig mycket till om man ska kunna lyckas matcha gårdagens prestation idag igen. Mavericks första 2 PG's, Williams och Barrea saknas även till denna matchen och Bogut är tveksam till spel.

När lagen möttes i början av säsongen så vann Cavaliers med 38 poäng och kvalitetsskillnaden mellan dessa lagen är riktigt stor normalt sett. Cavaliers har nyligen åkt på oväntade förluster vilket gör att man inte bör underskatta någon motståndare nu igen så motivationen bör vara hög hos bortalaget. Så det ska vara goda chanser att Cavaliers avgör denna matchen tidigt och ett slitet Mavericks hänger inte med alls.




Spel Nr2:

Grizzlies -4.5 @ 2.11 (pinnacle) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Grizzlies kommer från en imponerande seger mot Jazz där man vann med 7 poäng på bortaplan och jag anser fortsatt att Grizzlies är ett riktigt starkt lag som kanske blandar och ger aningen för mycket. I den matchen saknades lagets stjärnvärvning under offseason, Chandler Parsons då han vilas i en hel del matcher men han lär vara tillbaka till dagens match. Stort plus för Grizzlies att Z-bo levererar så otroligt bra från bänken och senast hade han sin bästa match för säsongen när han gjorde 28 poäng.

Suns har nu sämst record i hela western conference och man är också sämsta hemmalaget i west. 3 raka förluster har laget där man förlorat mot lag som har betydligt sämre record än dagens motståndare Grizzlies. Suns lever otroligt mycket på sina guards Bledsoe 21.4 ppg och Booker 20.8 ppg samt backupen Knight 11.8 ppg och dom är rankade 1, 2 och 4 i laget sett till scoring.

När man då idag möter Grizzlies som kanske har ligans bästa defensiva guards i form av Conley + Allen så kan det verkligen bli en mardrömsmatchup för Suns. Grizzlies duktiga guards brukar kunna stänga ner ligans bästa spelare och ska därför kunna sätta rejäla käppar i hjulet för Suns som nästan helt lever på att lagets guards ska skapa allt själva offensivt. Få lag lever så mycket på sina guards som Suns och få lag är bättre defensivt mot just guards som Grizzlies vilket gör att detta har mycket goda chanser att vara en mycket gynnsam matchup för bortalaget.

Tycker linan är generöst satt. Det kan ofta vara svårt att veta vad man får ut av dessa lagen men Grizzlies har haft ett riktigt svårt spelschema på slutet men hittar ändå flera vinster och dagens motståndare är det lättaste på flera veckor. Suns kan få till det ibland men det är ytterst sällan och ett utvilat Grizzlies med starka defensiva guards samt troligen Parsons tillbaka i laget ska vara för solida för att Suns ska kunna hänga med tror jag.




Spel Nr3:

76ers - Kings = OVER 197.5 @ 1.40
Wolves - Magic = OVER 202.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 5 Units


Motivering:

Det känns som att nästan varje lag man tittar på har varit inblandade i några dunderskrällar på slutet och så gäller det även för 76ers och Kings som varit på vinnande sidan i några konstiga matcher på slutet.

Kings åkte på en tung skada nyligen när Rudy Gay missar resten av säsongen men utan honom så spelar laget nästan bättre och offensiven flyter på ännu bättre än med honom i laget. Man har gått över denna linan vi får idag i 14 av sina senaste 15 matcher. Enda missen var hemma mot Pistons där man vann 100-94 för att sedan i förra veckan vinna återigen mot Pistons med 109-104 på bortaplan. Lagets senaste 4 matcher har samtliga nått minst 213 poäng.

76ers har frågetecken för sin bästa scorer idag Embiid då han missade senaste matchen med ömmande knän men det verkar som laget kan leverera offensivt även utan honom. Senaste 5 matcherna har man snittat 225.4 poäng per match och samtliga har gått klart över denna linan vi får idag.

Det finns lite "problem" i lagen men bevisligen så kan man leverera offensivt ändå och den formen som dessa lagen är i där det varit 215+ flera matcher i rad så anser jag att denna linan är klart för lågt satt. Linan skräms ner av att Embiid kan missa matchen men 76ers öser på framåt även utan honom så det behöver inte betyda så mycket för totalen som bolagen tror.

Dessa lagen möttes för ca 1 månad sedan och då vann Kings med 102-100 och jag tror återigen att vi får se båda lagen nå 100 poäng och då klaras denna linan enkelt.


-----------------------------------------------------------


Wolves är säsongens stora besvikelse men man börjar spela bättre nu med flera fina vinster på senare tid. Man har återgått en del till det gamla spelet som fungerar bättre vilket gjort att båda lagen nått 100+ i 6 raka matcher för Wolves. Snittet för dessa 6 matcherna är hela 222 poäng per match.

Magic är svårt att veta var man har många gånger men man spelar otroligt mycket mer offensivt numera än i början av säsongen. Igår lyckades man ta en otroligt stark seger borta mot Raptors med 113-114. 10 av lagets 11 senaste matcher så har totalen nått 200+ och i dom senaste 2 matcher har totalerna varit 227 och 226.

När lagen möttes i början av säsongen så blev det hela 230 poäng när Wolves vann enkelt på bortaplan. Magic får nästan alltid 200+ i sina matcher och när då Wolves varit väldigt highscoring på slutet så tror jag det är väldigt goda chanser att denna går klart över linan. Wolves bör också vara intresserade av att dra upp ett högt tempo här eftersom Magic är B2B vilket bör kunna öppna upp matchen.



Ha en härlig måndagskväll!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ttsuper (+5)

Senast redigerad av Lazlo den 2017-01-31 klockan 00:02.
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td