promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-02-06, 22:26   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 350
Sharp$: 22482

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

4 måndagsrekar från NBA!


Senaste 2 rekarna här på sharps slutade med 1 vinst och 1 förlust.

Överspelsparlayen i NBA förloras då båda spelen faller 5 poäng kort så det var nära men ändå inte där.

I NFL så får vi se en otrolig super bowl där Patriots kommer tillbaka sent från ett stort underläge, tar matchen till OT där man sedan vinner efter en TD så segermarginalen blir 6 poäng vilket räcker för vårat spel på Patriots -3. Ingen tvekan om det var en jävla massa tur som gjorde att detta spelet kunde sitta då det i typ 95% av matchen inte såg ut som spelet kunde sitta men det vänder till vår fördel i slutet. Riktigt skönt att kunna få nån sån här match till sin fördel också.

Dagens utbud i NBA är enormt och jag väljer att reka följande:Spel Nr1:

Wolves - Heat = OVER 197 @ 1.40
Nuggets - Mavericks = OVER 206.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Heat är ligans hetaste lag för stunden med 10 raka vinster och man har faktiskt slagit en hel del bra lag under tiden. Vad är det som gjort att laget kunnat vinna så mycket? Jo det är främst att offensiven har levererat rejält. Tidigare under säsongen har man snittat under 100 poäng framåt per match, under vinststreaken är det snittet på 109.2 poäng och senaste 4 matcherna har offensiven varit ännu bättre med 125, 116, 104 och 116 poäng gjorda framåt. Wolves defensiv är inget att hurra för så jag tror det är goda chanser för Heats offensiv att fortsätta leverera.

Wolves är highscoring och har nu 10 raka matcher som nått minst 206 poäng. Totalt blir det 20 slutscorer för lagen i dessa 10 matcherna och 18 är på 100+, dom två scorerna som stannat under är när Wolves själva gjort 97 ovh 99 i matcher som ändå gått klar över denna linan.

Lagen har inte mötts denna säsongen förutom på försäsongen då det blev 197 och 209 poäng. Heat är glödheta och bör ge Wolves 11:e matchen i rad där som släpper till 100+ och Wolves offensiv brukar ofta göra 100+ själva. Linan är låg för Heat kan vara defensiva men det har man inte alls varit under senaste veckorna när man spelat lysande basket och eftersom Wolves nästan alltid är offensiva och har höga scorer i sina matchen så tror jag det är goda chanser att denna linan klaras enkelt.


-----------------------------------------

Nuggets är enda laget i ligan som snittar 110+ både framåt och bakåt så man kan nästa alltid räkna med att det blir en hög score i Nuggets matcher. På slutet har man varit ännu mer highscoring då snittet senaste 6 matcherna är 232 poäng per match. Så Nuggets är det ingen tvekan om vad man oftast får ut av.

Frågan blir mer vad Mavericks kan leverera? Även dom har varit mer highscoring än normalt på slutet då man gjort minst 103 poäng framåt i 7 av sina 8 senaste matcher, missen stannade på 98 poäng när totalen ändå gick över denna linan.

Mavericks spelar ganska bra offensivt för stunden och mot Nuggets blir det alltid åka av vilket gör att jag anser att det är mycket goda chanser att vi är närmare Nuggets snitt på 222 än Mavericks på 197.8 i denna matchen. Att Nuggets har hemmaplan är också en faktor som ökar chansen att dom bestämmer matchbilden vilket isf blir med högt tempo och hög score.

Lagen har mötts 2 gånger denna säsongen, 204 poäng blev det i Dallas, 224 poäng blev det i Denver!
Spel Nr2:

Pacers -5 @ 2.10 (pinnacle) ... Insats:5 Units


Kort motivering:

Här har vi en match mellan två lag som är mycket bättre på hemmaplan. Pacers är 19-6 hemma men 9-16 borta, samma för Thunder som är 18-7 hemma men 12-15 borta. Det är Pacers som har hemmaplan här.

Pacers är också i mycket god form med 6 raka vinster och senaste vinsterna har varit med riktigt stor marginal.

Thunder fick slita hårt igår hemma mot Blazers då man endast använde 9 spelare igår och alla starters spelade kring 35-40 minuter vilket är lite konstigt eftersom man visste att det är B2B möte idag borta mot Pacers.

När lagen möttes på Thunders hemmaplan tidigare under säsongen så lyckades Pacers vinna med 4 poäng. Nu är Pacers i mycket god form samtidigt som man möter ett Thunder i B2B som slet hårt på sina nyckelspelare igår. Hemmaplan är viktig för dessa lagen och mycket tyder på att Pacers vinner enkelt här enligt mig!Spel Nr3:

Knicks - Lakers = OVER 214.5 @ 1.40
Kings - Bulls = OVER 196 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 5 Units


Kort motivering:

Lakers hade lite problem offensivt för några matcher sedan men man har nu kommit igång igen då totalen i senaste 3 matcherna varit 236, 224 och 220. Idag gör man också en del förändringar i laget så man sätter den bästa försvararen på bänken i form av Deng och sätter istället in mer offensiva Ingram i lineupen vilket ökar chanserna för en hög score.

Knicks är en enorm besvikelse på alla sätt och vis denna säsongen, man har dock en hel del scoring power med Melo, Rose och Porzingis i laget. Rose förväntas göra comeback efter skada idag och Jennings har scorat bra i hans frånvaro vilket gör att han återgår till en bänkroll där han kan komma in och leverera mot sämre motståndare när starters ska vila.

Det blev 230 poäng när lagen möttes i LA i december och jag tror det är goda chanser att vi får en riktigt hög score idag igen. Båda lagen trendar mot det med dagens lineups och spelare som återvänder från skador.


---------------------------------------------


Har skrivit en del om att Kings offensiv verkar fungera bättre nu utan Gay som missar resten av säsongen och det stämmer ju fortsatt. Endast 1 gång senaste 13 matcherna har man stannat under denna totalen.

Bulls blandar och ger denna säsongen men offensiven verkar på gång nu när man gjort 121, 128 och 117 poäng senaste 3 matcherna.

Lagen möttes för några veckor sedan i Chicago i en match som stannade på 201 poäng och när båda lagen spelar ännu mer offensivt nu än då så tror jag återigen att vi landar på 200+!
Spel Nr4:

Cavaliers -3.5 @ 2.75 (williamhill) ... Insats: 4 Units


Kort motivering:

Wizards har spelat riktigt bra en längre tid nu men dagens motståndare är på en annan nivå vilket gör att jag anser att detta oddset är riktigt bra.

Cavaliers har haft en del skadeproblem på slutet men börjar nu bli helt friska. Love gjorde comeback senast och var lysande med 23 poäng och 16 returer när man slog Knicks på bortaplan. Irving missade den matchen men ska enligt uppgifter vara tillbaka idag vilket gör lagets stjärntrio återigen är intakt och då är man utan tvekan bäst i east.

Lagen möttes i början av säsongen då Cavaliers vann med 11 poäng på bortaplan. Ett Cavaliers med alla tunga namn med ska vara favorit i alla matcher i east och jag tycker detta oddset är alldeles för bra för att låta bli!
Ha en härlig måndagskväll!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td