Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-02-10, 22:11   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 252
Sharp$: 22042

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Fina ML odds!


Skönt att studsa tillbaka direkt igår med 2 ganska enkla vinster.

Rockets visar sin överlägsenhet i andra halvlek mot Hornets när 3-poängarna börjar trilla i och Rockets vinner tillslut med 12 poäng vilket räcker enkelt för vårat spel på -4.5.

För överspelsparlayen i NBA så var det också ganska enkelt. Mellan Mavericks - Jazz så har 3 av 4 quarters minst 50 poäng och då är man ju i en bra position till den låga linan på 186. Matchen slutar tillslut på 217 poäng och 31 poängs marginal till vår fördel alltså, dock gick matchen till OT men det var 200 poäng efter 4Q så även då var spelet inne busenkelt. Over 211.5 i Blazers - Celtics slutar som jag trodde, båda lagen nådde 110 poäng och det landar på 231 poäng tillslut efter en väldigt highscoring avslutning på matchen.

Dagens utbud är ganska intressant och jag plockar 2 rekar i afton:


Spel Nr1:

Spurs ML @ 1.57
Warriors ML @ 1.27

Totalt odds: 2.05 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Pistons har vunnit några matcher på slutet då man tagit 4 vinster senaste 5 efter en lång period där spelet inte alls såg bra ut. Dock har segrarna varit mot dåliga lag, Pelicans. Wolves, 76ers och Lakers hade inte några nått 20 vinster när man möttes och dagens motståndare Spurs är ju redan uppe i 40 vinster så motståndet nu är på en helt annan nivå.

Spurs kan man skriva hur många superlativ som helst om då man är ett otroligt bra lag och har så varit över lång tid. Det enda som brukar kunna vara faran med Spurs är om dom matchats hårt för då vill gärna coach Popovich vila lite spelare och då kan det bli sämre, dock brukar Spurs bänk ofta kunna skrälla även i dessa lägena. Spurs har matchats väldigt lite på senare tid, endast 4 matcher hittills i februari gör att det inte ska finnas några trötthetstecken i laget i dagsläget.

Spurs har vunnit 6 raka matcher mot Pistons och när lagen möttes tidigare under säsongen så vann Spurs enkelt med 10 poäng. Känns som linan är konstigt låg satt, kanske för att Pistons vunnit lite matcher på slutet men motståndet då är på en låg nivå till skillnad från idag så jag tycker Spurs segerchanser är betydligt högre än oddsen indikerar. Spurs ATS är också mycket bra till denna låga linan!


-----------------------------------------------------------------------


Då var vi inne på världens bästa lag Warriors igen. Återigen så finns det ingen större mening att gå in och tala om hur bra detta laget är för man är överlägset bäst och det blir tjatigt att dra det varje rek. Med Durant i laget så är det här det bästa laget i sett i NBA på mycket länge. Frågan blir då istället att kunna lista ut när och om den oväntade förlusten kommer för Warriors. Så kommer den här?

Enligt mig är chanserna till det väldigt små. Warriors har 44 vinster och 8 förluster, 2 av dessa förlusterna har kommit mot just dagens motståndare Grizzlies. Men då kanske Grizzlies är bättre än Warriors? Inte en chans, Grizzlies har fått till spelet 2 gånger samtidigt som Warriors varit dåliga.

Stor chans att det är dags för revansch här, givetvis vill inte Warriors ha 3 raka förluster mot Grizzlies denna säsongen utan man vill visa var skåpet ska stå i denna matchen. När då chanserna är höga till att Warriors skärpa är på max så är det också mycket goda chanser att man vinner matcherna, oavsett motstånd. Visst är Grizzlies ett kapabelt lag som kan störa giganterna ibland men eftersom Warriors troligen har en stor vilja att vinna här så bör Grizzlies få svårt att räcka till.
Spel Nr2:

Heat ML @ 1.40
Wizards - Pacers = OVER 205.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.02 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Ligans hetaste lag med 12 raka vinster går upp mot ligans formsvagaste lag med 11 raka förluster, inget annat lag i ligan har en längre streak än 3 matcher så trenderna här kan inte bli tydligare.

Det är svårt att inte fortsätta gå med Heat så som dom spelar nu. 12 raka vinster är man uppe i där man vunnit många tuffa matcher mot bra lag där man varit underdog. Spelet stämmer otroligt bra på alla sätt och vis.

Idag möter man istället ligans klart sämsta lag i Nets som förlorat 11 raka matcher och endast vunnit 2 av sina senaste 29 matcher.

Lagen har mötts 2 gånger denna säsongen och Heat har vunnit båda. Heat har också vunnit 9 av dom senaste 10 mötena mellan lagen.

Det enda som talar emot detta spelet är att detta är en så kallad trap situation. Enkelt förklarat så finns det ingenting alls som talar för Nets och som vi alla vet så är ju bollen rund och allt kan hända vilket gör att det är då det kan skrälla, när ingen kan förutse det.

Heat kan ta lätt på uppgiften nu när man möter det lättaste motståndet på flera veckor och Nets lyckas ju vinna nån gång var 15:e match och det kan ju vara just idag.

Jag gillar inte att överanalysera såna här trapsituationer utan jag spelar efter vad min modell säger och detta oddset är en gåva på Heat så som laget sett ut på slutet. Springer man in i det helt oväntade så får man bara gilla läget, det finns liksom inga rimliga argument till att spela på Nets här förutom att "det oväntade kan inträffa just denna gången" och att spela på sånt håller ju såklart inte. Heat ML till detta odds med rådande förutsättningar är utan tvekan bra värde, sen är det ju inte säkert att man får utdelning just denna gången.


------------------------------------------


Två riktigt formstarka lag mötts här och jag tror offensiven kommer flöda i denna matchen där linan känns alldeles för låg.

Pacers hade 7 raka vinster innan man senast förlorade mot bästa laget i east Cavaliers med 117-132.

Wizards har vunnit 8 av sina senaste 9 matcher, enda förlusten även för dom mot Cavaliers med 135-140.

Lagen har redan mötts 2 gånger denna säsongen då totalerna landade på 212 och 216 poäng. Lägger man till förra årets möen så har lagen snittat 215.6 poäng över sina senaste 5 möten där 4 haft minst 212 poäng.

Wizards gör nästan alltid 100+ och på hemmaplan mot Pacers ganska klena försvar och up-tempo spel så lär man göra det igen. Pacers har utan tvekan kapacitet att springa med här och båda lagen bör enkelt nå 100+ och då är vi i bra läge för att få in detta spelet!Ha en fin fredagskväll!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
smak (+10)
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg