Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-02-13, 14:35   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 211
Sharp$: 22061

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Early måndags bird!


Timberwolves vinner busenkelt med 28 poäng och det var ju skönt på flera sätt. Först såklart för att det blev en vinst på spelet men även skönt att det blev med denna marginalen eftersom linan förändrades rejält sista timmen så många fick nog inte -4.5 som jag rekade utan det kanske blev -6.5. Nu blev det ju vinst oavsett vilken lina man spelade till så dom där poängen som justerades närapå matchstart påverkade inte spelets utgång vilket var bra.

ML trippeln förloras dock efter att både Spurs och Raptors förlorar riktigt tajta matcher. Spurs hade lika mot slutet men det var Knicks som avslutade bäst och tog en sällsynt vinst. Raptors ledde nästan hela vägen och med hela 16 poäng när 4Q skulle starta men då rasar allt samman. Pistons vinner 4Q med 36-19 och bortalaget fullbordar vändningen när man under sista minuten går från 97-101 underläge till 102-101 vinst, skönt att det tappet inte kostade oss något.

Idag kommer jag plocka ett tidigt spel då jag tror att dessa linorna kan komma att röra sig under dagen. Det blir följande:


Spel Nr1:

Warriors -6.5 @ 1.43
Mavericks - Celtics = OVER 200.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.06 @ bet365

Insats: 8 Units


Motivering:

Nuggets kommer till denna matchen med enorma skadeproblem vilket gör att jag inte tror man klarar av att hänga med mot ligans bästa lag. Nuggets bästa scorer Gallinari saknas helt säker, det gör även Faried som är en viktig spelare. Tveksamma till spel är också Chandler, Harris, Arthur och Mudiay vilket innebär att man kan sakna 4 av 5 startspelare inatt och även några viktiga bänkspelare. Även om alla tveksamma spelare skulle komma till spel så är tappet av lagets bästa scorer Gallinari för stort för att hänga med mot denna typen av motstånd. Skulle det visa sig att fler spelare missar matchen så kan denna linan sticka upp flera poäng på Warriors.

Nuggets hade en del skadeproblem även senast då man inte alls hängde med mot Cavaliers som är det laget som är närmast Warriors kvalitet, då förlorade Nuggets med 16 poäng. Dock så startade Harris, Chandler och Arthur den matchen och alla dom kan saknas idag om det vill sig illa.

Warriors har haft vilodag inför denna matchen och har också vilodag efter denna matchen vilket gör att man bör inte vila några spelare här utan kommer med fullt lag. Självklart klingar inte en bortamatch mot Nuggets speciellt högt hos Warriors spelarna men med rådande förutsättningar så kan man vinna denna matchen enkelt även om reserverna spelar halva matchen och det är trots allt sällan som Warriors sviker ändå då man vunnit 46 av 54 matcher denna säsongen.

Lagen har mötts 2 gånger denna säsongen, Warriors har vunnit båda med 24 poäng borta och 8 poäng hemma. Med Nuggets stora skadeproblem så kommer nog spelarna vara helt på Warriors här så denna linan kan klättra någon poäng under dagen och om fler spelare än Gallinari+Faried missar som det ryktas om så kan linan skjuta ännu mer i höjden så vi har bara fördelar av att ta spelet så här tidigt tror jag.


---------------------------------------------------

Tidiga indikationer är att spelarna är all over överspelet mellan Mavericks - Celtics och jag förstår helt varför. Det innebär att det inte allt är omöjligt att denna linan ökar 3-4 poäng under dagen.

Mavericks och deras offensiv har jag talat om en hel del på slutet och den är faktiskt i riktigt gott slag för stunden. På sina senaste 12 matcher har man nått minst 103 poäng i 10. En av missarna var när vi spelade over då man hade sin sämsta match på länge med 87 poäng, efter det har man studsat tillbaka rejält och gjort 113, 112 och 112 i sina senaste 3 matcher. Den andra missen var när man landade på 98 poäng vilket förmodligen skulle vara fullt tillräckligt för denna linan.

Celtics är otroligt highscoring på båda delarna av spelet, man både gör mycket poäng och släpper till mycket. Jag har snackat om streaken tidigare men jag tar den igen då den är ganska otrolig. 28 raka matcher har nått minst 200 poäng och i 24 av dessa matcherna har båda lagen i matchen nått 100+.

När lagen möttes i början av november så blev det endast 173 poäng men det var helt andra förutsättningar då än nu. Mavericks var usla i början av säsongen och gjorde nästan aldrig 100 poäng i sina matcher utan fick helt förlita sig på att dra ner tempot och döda matcherna defensivt. Nu är ju Mavericks offensiv i riktigt fin form samtidigt som Celtics alltid är inblandade i matcher som når 200 poäng.

Ser man till tidigare säsonger så har det varit mer highscoring. Ifjol blev det 231 och 208 poäng när man möttes, året innan det 220 och 231.

Båda lagen spelar verkligen offensiv för stunden och har gjort mycket poäng senaste veckorna vilket gör att det är goda chanser att båda lagen gör 100+ här vilket krossar denna linan. Vi kan ju även få in spelet till denna låga linan om det skulle bli en total scenförändring och något lag missar allt eftersom linan är så låg, 110-92 till något av lagen eller liknande funkar ju också. Tror det är bra att plocka denna linan tidigt då det är stora chanser att folk spelar upp den under dagen!Kanske hörs senare ikväll med någon mer rek!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
perry (+10)
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg