Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-02-22, 19:08   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 105
Sharp$: 22172

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

CS GO Pro League!


Senaste rekarna här på sharps slutade återigen med ett lysande resultat då samtliga spel sitter. Det gör att vi nu har 9 raka vinster vilket såklart är riktigt härligt!

Utbudet har varit ganska klent på slutet då NBA är inne i all-star uppehåll, men NBA drar igång igen imorgon då det är full rulle.

CS hade ju stora finaler i helgen som var med dreamhack masters Las Vegas men nu återgår spelarna till vardagen och pro league innan man nästa vecka spelar nästa stora turnering i Katowice.

Tycker mig ha hittat intressanta spel från dagens pro league matcher i CS där jag väljer att gå med svenskarna från Fnatic.


Spel Nr1+2:

MAP 1 (Cobblestone) = Fnatic vinner vs. G2 @ 2.12 (pinnacle) ... Insats: 4 Units

MAP 2 (Train) = Fnatic -2.5 rundor vs. G2 @ 2.22 (pinnacle) ... Insats: 4 Units


Motivering:

Två lag som förändrat en hel del på slutet och inte alls fått till det så här långt. Fnatic har gått tillbaka till det gamla superlaget som dominerade 2015-2016 men det har inte stämt direkt i återföreningen. Man har en enormt hög kapacitet och ju mer tid man får tillsammans desto bättre bör det bli och visst bör man närma sig toppen igen då kvaliteten finns hos egentligen varenda spelare.

I Frankrike gjorde man om rejält i lagen G2 och EnVyUs där man skapade ett franskt superlag enligt dom själva iaf. G2 skulle vara superlaget, men det är EnVyUs som då är leftovers från superlaget som varit klart bäst hittills. Dessa två franska lagen möttes i sina senaste matcher och EnVyUs vann båda mötena.

Exakt dessa lagen möttes i det viktiga kvalet till Katowice där Fnatic vann enkelt med 16-6 på Train och 16-12 på Cache. Sedan dess har väl båda lagen varit ungefär lika dåliga men jag anser att Fnatic har högre kapacitet här och bör också kunna få ut det. Man visade ju det för några veckor sedan när man möttes.

Enligt hltv så har också svenskarna 11 raka vinster i denna matchupen. H2H blir lite småkonstig eftersom det blir mellan olika lag då spelarna bytt lag på slutet.

Tycker det känns som bra fördel för Fnatic på dessa mapsen som vi har idag. Så jag anser att det är goda chanser att vi sätter minst 1 spel och går plus men skulle inte heller bli förvånad om Fnatic får till spelet lite mer nu och kan därför vinna båda kartorna. Oddsen är fina tycker jag när jag håller Fnatic som knappa favoriter!


Ha en fin onsdagskväll!
__________________
Sharps söker nya medarbetare. Maila din ansökan till mig:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
sune86 (+10)
Lazlo är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg