Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-03-09, 21:40   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Två av ligans bästa lag!


Ingen lycka alls på rekarna igår då vi förlorar båda dubblarna.

Spelet med tyngre insats var väl ganska nära att sitta då vi är 4+6 poäng ifrån vilket bara är 2-3 skott i till som ska sitta för att få in spelet. I båda matcherna såg det riktigt bra ut i halvtid men vi blir vi straffade i den tredje quartern när det blir 38 och 37 poäng vilket är tungt när man har överspel.

Sista parlayen var inte alls lika nära. Spurs spelar inte allt som vanligt mot Kings och det kan väl bli så i matcher där man vet att man vinner med ögonen förbundna mer eller mindre. I den sena matchen får Warriors bara till 86 framåt på hemmaplan mot highscoring Celtics och det var svårt att se den komma, ca 30 poäng mindre än Warriors snitt för säsongen och det lär vara deras klart sämsta prestation på hemmaplan på flera år.

Dagen utbud är lite mindre och det leder till 2 korta rekar vilka blir följande:


Spel Nr1:

Cavaliers -5.5 @ 2.14 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Kort motivering:

Cavaliers kommer från 2 raka förluster, båda mot Heat som är ett av ligans hetaste lag så det är inte jättekonstigt att man torskar mot dom även om Cavaliers är så starka så dom är klara favoriter mot alla lag i East. Nu har man haft 2 dagar ledigt vilket gör att man bör komma till dagens match med full energi och även en bra gameplan för att bryta förlusttrenden.

Pistons spelade igår då man förlorade med 17 poäng på bortaplan mot Pacers och har därför resa i benen idag samtidigt som man är B2B.

Cavaliers är det bättre laget och med dagens situation då Cavs är utvilat och väl förberedda samtidigt som Pistons är B2B så tycker jag denna linan känns väldigt generös.




Spel Nr2:

Spurs -3.5 @ 2.12 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Spurs vilade sina två bästa spelare, Leonard och Aldridge, igår mot usla Kings eftersom dagens match mot Thunder är tuffare på förhand och man vill ha fullt och utvilat lag till denna matchen. Både Aldridge och Leonard förväntas vara tillbaka för Spurs inatt som nu går för 10:e raka vinsten och 15 vinster senaste 17 matcherna. Eftersom Spurs visste om att det är B2B så vilade man även spelarna som deltog i matchen igår rejält då hela bänken luftades och alla fick spela. Ingen spelare fick spela speciellt mycket heller så det är ingen som kan vara sliten till dagens match.

Thunder har ganska klen form för stunden då man har 4 raka förluster och det problematiska är att samtliga förluster varit mot lag som är utanför slutspelsplats vilket är riktigt klent av Thunder. Westbrook gör vad han kan för sitt Thunder, 58 poäng i matchen senast är otroligt bra men ändå förlust och han är ju ligans bästa scorer. Senaste 6 matcherna har han smått sjuk form med i snitt 44 poäng per match men det är ändå svårt för Thunder att vinna vilket påvisar att laget är ruskigt ihåligt bakom honom.

Spurs har en av ligans bästa defensiver med ett system som sitter som gjutet hos spelarna och att stänga ner motståndarlagets superstjärnor är något av lagets specialitet. Kan man bara hindra Westbrook lite vilket man har stora chanser att göra så är nästan matchen vunnen eftersom Thunder kan ju inte ens vinna när han gör 58 poäng själv. Lite mardrömsmatchup för Thunder här som förmodligen är det laget i ligan som lever mest på 1 spelares prestation och Spurs utmärkta defensiv kan sätta rejäla käppar i hjulet för honom.

Linan är alldeles för lågt satt enligt mig. Den är nog så här försiktigt satt eftersom Spurs är B2B men egentligen så är det inte "riktig" B2B här eftersom Spurs vilade sina viktiga spelare igår och kommer därför fräscha till denna matchen. Thunders form är ju usel och när man inte ens kan slå dåliga lag när Westbrook spelar lysande så är det enligt mig mycket små chanser att man sätter stopp för Spurs vinststreak idag, framförallt eftersom Spurs defensiv är extremt duktiga på att stänga ner spelare som Westbrook.

När lagen möttes för 1 månad sedan så vann Spurs med 14 poäng och man stängde ner Westbrook till "endast" 27 poäng och håller man honom under 30 igen så är det goda chanser för ännu en 10+ seger!



Ha en fin torsdagskväll!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Rejs (+2)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td