Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-03-31, 22:29   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Over/Under dubbel!


Gårdagens 2 rekar slutar med 1 vinst och 1 förlust efter 3 vinster på 4 spelval i våra dubblar. Det blir miniplus eftersom vi hade odds som var högre än 2.00.

Det är Cavaliers som sviker oss och formen är nu riktigt usel med 4 förluster senaste 5 matcherna för regerande mästarna. Man tappade återigen förstaplatsen i east och fortsätter det så här så riskerar man att tappa ännu fler platser då både Wizards och Raptors som jagar bakom spelar bra basket för stunden. Mycket underligt att se hu Cavaliers spelar så uselt och det måste vara oroande för alla som bryr sig om laget eftersom slutspelet bara när ett par veckor bort.

Clippers vinner med 6 poäng mot Suns men vi får inget för det eftersom Cavaliers svek i den tidiga matchen.

Överspelsdubbeln sitter iaf och räddar upp dagen.

Over 210.5 i Wolves - Lakers sitter enkelt då den stannar på 223 poäng trots en low scoring avslutning på matchen.

Det blev även en lowscoring avslutning mellan Blazers - Rockets där lagen bara får till 43 poäng sista quartern efter att ha snittat över 60 poäng per quarter på dom tidigare 3. 43 poäng i sista är dock precis vad som krävs för att få in spelet då totalen stannar på 224 poäng och vi hade ju Over 223. Skönt med marginalerna med, det tackar vi för!

Idag väljer jag en rek vilket blir följande:


Spel Nr1:

Hornets - Nuggets = OVER 212 @ 1.40
Cavaliers - 76ers = UNDER 225 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 7 Units


Motivering:

Hornets offensiva form är riktigt vass då man spelat med högt tempo och höga scorer i sina matcher på slutet. I senaste 5 matcherna har båda lagen i matchen gjort minst 102 poäng. Detta highscoring spelet passar ganska bra till dagens match not Nuggets som är ett av ligans mest highscoring lag.

Nuggets är nästan alltid inblandade i matcher där båda lagen gör 100+ i matchen. Man har ligans 3:e bästa offensiv sett till antalet poäng per match med 111.4 men man är också enda laget i ligans som snittar 110+ både framåt och bakåt så defensiven är usel.

Matchen är viktig för båda lagen och det är offensiven som verkligen varit tongivande på slutet. Hornets på hemmaplan bör med enkelhet kunna nå 110 poäng mot Nuggets usla defensiv och Nuggets har fått tillbaka viktiga spelare på slutet så vi lär få se deras offensiv ligga stadigt på 110+ framöver som man är van vid.


-----------------------------------------

Man skulle ju vilja säga att Cavs är så mycket bättre än ett enormt skadedrabbat 76ers så dom bör vinna enkelt här. Motivationen måste vara skyhög hos Cavs till skillnad från 76ers om bara vill att säsongen ska ta slut. Men det går helt enkelt inte att lita på Cavs nu, dom kan säkert strula till denna matchen också så det blir jämnt.

Underspelet tycker jag dock känns riktigt bra här.

Cavs är i riktigt usel form och det är mycket som inte stämmer i laget just nu. Man är också B2B här efter matchen mot Bulls igår så man vill inte ha ett högt tempo här.

76ers är enormt skadedrabbade och i ganska klen form. Man har ofta svårt att nå upp i 100 poäng i sina matcher nu på slutet och det är helt enkelt för man saknar så många bra spelare så det är nästan endast reserverna som spelar.

Cavs vill ha lågt tempo här för att orka och man kan spela bra försvar. 76ers lag som man har till förfogande här idag är riktigt klent och ska inte kunna outscora Cavaliers så dom bör också försöka inrikta sig på att spela bra defensiv för att hejda Cavs superstjärnor.

Visst kan Cavs få det att lossna här och livet leker så man gör 120 poäng framåt men denna linan kan klaras ändå. Dock så bör Cavs dra ner på tempot rejält och spela reserverna om matchen är avgjord tidigt vilket ofta drar ner scoren mot slutet av matchen.

Mest troligt enligt mig är att Cavs vinner, men gör det utan att imponera och utan att slita ut sig. Spelar man bara lite försvar så bör man hålla 76ers under 100 poäng och det räcker det gott med 110 för Cavs för att vinna komfortabelt och isf skulle vi ha 10-15 poängs marginal till denna höga linan!


Ha en fin fredagskväll!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td