Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-05-09, 21:19   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Gamle Mike är slut!


Gårdagens rek från MLB slutar med förlust efter att Orioles får en lysande start på matchen som gör att dom tillslut vinner med 6-4.

Orioles bombar in 4 runs, samtliga på HR redan i den första inningen vilket gjorde att spelet fick en mardrömsstart. Orioles utökade ledningen till 6-0 innan Nationals sedan sakta men säkert kämpade sig tillbaka i matchen men räckte aldrig hela vägen fram.

Tyvärr för vår del så hade Gio sin klart sämsta start denna säsongen just nu när vi valde att spela på honom. Tidigare hade han släppt till 7 runs på 6 starter över 38.1 innings och igår släppte han till 6 runs på 6 innings. Vi hade råd med att Gio skulle ha sin sämsta start för säsongen, om bara Gausman spelade som han gjort hela säsongen.

Problemet var att vi fick den omöjliga kombinationen att duktige Gio hade sin sämsta start för säsongen samtidigt som usla Gausman hade sin bästa start för säsongen och den kombon blir svår att stå emot i ett spel.

Det är bara att bita i det sura äpplet och acceptera att båda starting pitchers vände på skutan totalt just nu när vi spelade och båda vändningarna blev till vår nackdel.

Över till nattens matcher där jag tycker vi hittar det bästa spelet från windy city.


Spel Nr1:

Twins ML @ 1.97 (5dimes) .. Insats: 7 Units


Motivering:

Jag tyckte Twins gjorde ett bra move när dom plockade in Santiago från Angels förra säsongen då han har kapacitet vilket han visat tidigare. Det blev ingen succé direkt i nya laget då Twins gick uselt förra säsongen men till i år har vi fått se lite av Santiagos kapacitet. En ERA på 2.78 och WHIP på 1.15 denna säsongen över 6 starter är mycket bra siffror. Den bästa matchen han gjort denna säsongen var mot just dagens motståndare White Sox som han stängde ner helt över 7 innings. Ser man historiskt sett så har Santiago otroligt bra siffror mot White Soxs batters då dom endast slår 0.177 över 95 AB.

Pelfrey som startar för White Sox är ännu en i raden av pitchers som är slut men ändå klamrar sig kvar i MLB tack vare sin rutin. Pelfrey har egentligen aldrig varit bra utan har dåliga siffror för sin karriär men mot slutet så är en ERA över 5 väldigt vanligt för Pelfrey och det är konstigt att han får fortsätta. Han har inga pitches som lurar motståndarna då han har svårt att få strikeouts och han ger nästan lika många wakls som strikeouts. Ännu större problem är att han tillåter väldigt många hits och det finns helt enkelt inte mycket positivt att säga om Pelfrey. Han har hunnit med 3 starter denna säsongen och har på det en ERA på 5.02 och en WHIP på 1.47 vilket är uselt men ändå fullt normalt för Pelfrey. Ser man till hans siffror mot Twins batters så går det i samma melodi då dom är usla 0.367 över 49 AB's vilket alltså är mer än dubbelt så bra som siffrorna som White Sox har mot Santiago.

Givetvis får Pelfrey till det nån enstaka gång ibland, och det kan givetvis bli just denna gången om man har otur men chanserna till att han ska vara bättre än duktige Santiago är betydligt mindre än oddsen indikerar.

Formen för Twins är helt okej med 5 vinster senaste 8 matcherna och formen är sämre för White Sox då dom har endast 2 vinster senaste 8 matcherna.

Ingen som helst tvekan om att Santiago är bättre än Pelfrey. Jag tycker också att Twins är bättre än White Sox som lag och den eventuella fördelen som White Sox har av hemmaplan är betydligt mindre än den stora fördel som Twins har i pitchingduellen enligt mig!


Ha en härlig tisdagskväll!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td