Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-06-11, 16:41   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tidig söndags MLB!


Riktigt bra dag igår när vi sätter båda spelen mycket enkelt.

Rockies har inga som helst problem att vinna enkelt mot Cubs då segern tillslut blir 9-1 vilket också var fullt rättvist då man hade 14-5 fördel i hits och även 3-1 i walks. Riktigt fint odds fick vi och Rockies visar ännu en gång hur starka dom är denna säsongen.

Nattspelet sitter också det enkelt då det endast blir 5 runs mellan D'backs - Brewers vilket är med god marginal till linan vi hade på Under 10.5. Även här var utgången fullt rättvis då vi endast hade 8 hits i matchen och chansen att det ska bli 11 runs på 8 hits så vi skulle förlorat är minimal.

Som vanligt på söndagar så spelas majoriteten av matcherna under kvällen svensk tid och jag väljer att börja med att reka följande idag:


Spel Nr1+2:

Rockies +1.5 @ 1.87 (5dimes) ... Insats: 6 Units

Rockies ML @ 2.68 (5dimes) ... Insats: 3 Units


Motivering:

Jag vänder återigen att rikta blickarna mot Windy City där jag tycker att Rockies är på tok för stor underdog i denna matchen.

Senzatela som startar för Rockies har vi snackat om tidigare och han är en ung lovande pitcher som endast 22 år gammal har kommit upp och gjort det riktigt bra för Rockies denna säsongen. Totalt har han en ERA på 3.56 och en WHIP på 1.16 denna säsongen vilket måste ses som mycket starkt för en så här ung rookiepitcher. Rockies har vunnit 9 av hans 12 starter och han har aldrig släppt till mer än 4 runs i någon match. Han mötte Cubs för ca 1 månad sedan och då spelade han som vanligt väldigt stabilt i en match som hans Rockies vann med 10-4.

I just den 10-4 matchen så startade dagens Cubs pitcher Jake Arrieta och han hade då sin sämsta start för säsongen och det är många som har det mot just Rockies och deras starka offensiv. Arrieta har en ERA på 4.46 och en WHIP på 1.30 denna säsongen vilket är klart högre än vad han haft senaste säsongerna. Faktum är att nästan alla från regerande mästarna Cubs har presterat ganska klent i inledningen av denna säsongen så det kanske finns en "championship hangover" ändå trots allt?

Rockies är i lysande form med 7 raka vinster och har en av ligans bästa offensiver och det är inte något som Cubs är i närheten av. Cubs har som sagt inte varit alls bra denna säsongen utan ligger långt efter förväntningarna då man nu faktiskt har minusrecord. Lagen har mötts dom 3 senaste dagarna och Rockies har vunnit samtliga 3 matcherna.

Jag anser att oddsen är på tok för höga på Rockies och väljer därför att plocka 2 spel på dom, både +1.5 och ML. Ni ska som vanligt göra precis det som ni känner er bekväma med!

Rockies är i lysande form och har egentligen spelat bra hela säsongen man har också den pitchern som presterat bäst denna säsongen utav dessa 2.

Visst kan Cubs bättre men det här oddset indikerar att bolagen förväntar sig att Cubs just nu efter 61 matcher ska steppa upp och vända på steken direkt? Visst kan det ske men om lagen fortsätter spela i nivå med vad som gjort större delen av säsongen så kan Rockies lika gärna vinna denna matchen då man är minst lika bra som Cubs och man har också fördel i pitchingduellen!



Får se om jag fyller på med något mer senare!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Calatan (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-06-11, 17:57   #2
 
Reg.datum: aug 2013
Ort: Västra Götaland
Inlägg: 755
Sharp$: 5416

Calatans rekar
Stats: 23 - 68 - 0
ROI: 107.35%
Vinstprocent: 25.27%

Standard

Gott! Då kliver vi in på Rockies. Ett dygn för sent.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
Calatan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-06-11, 19:03   #3
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Fyller på med följande från kvällens matcher:


Spel Nr1:

D'backs - Brewers = UNDER 8.5 runs @ 2.00 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Vi spelade på under mellan lagen igår och det blev en chansfattig match och jag ser ingen anledning att tro något annat idag när vi har ännu bättre pitchers på kullen. Båda dagens pitchers har en ERA under 3.00 vilket är mycket bra och formen för dom båda är lysande för stunden.

Ray som startar för D'backs har spelat lysande på slutet då han bara släppt till 1 run sina senaste 4 starter över 30.1 innings vilket gör att han nu börjar segla upp som en all-star kandidat. Ett av lagen han nollade var just Brewers för ett par veckor sedan i en 4-0 seger där han endast släppte till 2 ynka hits. Ray har otroligt många strikeouts normalt sett vilket gör att han alltid kan ta sig ur kniviga situationer som uppstår i matcherna. Nu när han är i högform så är det extremt svårt att komma åt en så här stark strikeoutpitcher. Han har otroligt bra siffror mot Brewers batters sedan tidigare och jag tror han har mycket goda chanser att hålla det uppe även idag.

Anderson som startar för Brewers har också han varit lysande denna säsongen och formen på slutet är precis lika bra som Ray's. Anderson har inte släppt till en enda run på sina senaste 3 starter över 21.2 innings. Även han stötte på just D'backs för ett par veckor sedan och det var då han inledde den fina streaken han har nu när han inte släppt till en enda run och bara gav D'backs 1 hit i en 6-1 seger. Anderson har precis som Ray otroligt bra siffror mot D'backs batters sedan tidigare och inget tyder på att han ska rasa samman helt idag.

Igår var vädret lite lurigt med en hög värme och vind som blåste ut från arenan vilket kan ge fler runs än normalt men lagen hade ändå ingen chans att prestera många runs. Idag är taket på Chase Field stängt och vinden eller värmen har ingen inverkan på matchen. Oklart varför det är stängt då vädret ska vara strålande men det kan vara så att man stänger taket för att skydda sig från värmen, ska vara uppåt 40 grader i Arizona idag och med tidig start så kan det bli en kokande gryta om man släpper in solen och har taket öppet.

Två pitchers som har varit bra hela säsongen men formen just nu är otroligt bra samtidigt som lagen igår inte fick till offensiven alls. Känns som det ska mycket till om båda pitchers faller igenom så brutalt just idag så att totalen ska bli mer än 8 runs!




Spel Nr2:

Mariners -1 @ 2.03 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Varken Blue Jays eller Mariners står där lagen hade hoppats denna säsongen utan ligger och krigar till break even record och båda dessa lagen hade förhoppningar om att utmana i toppen denna säsongen.

Mariners form är dock mycket bra med 10 vinster senaste 13 matcherna så man börjar klättra uppåt igen. Mariners har en riktig stark offensiv med många tunga namn och man borde fortsätta klättra uppåt än mer när man får tillbaka lite viktiga pitchers som just nu är skadade.

Blue Jays inledde uselt, hade sedan en fin streak men har nu tappat lite då man är 4-5 senaste 9 matcherna och förlusten av Encarnacion har större betydelse än man hade hoppats då offensiven nu är klart sämre.

Detta är tredje mötet mellan lagen på lika många dagar där man vunnit varsin av dom första 2 med 4-2.

Tycker att pitchingduellen ger klar fördel till Mariners som jag också håller som det aningen starkare laget overall mellan dessa 2.

Paxton som startar för Mariners har varit strålande denna säsongen med en ERA på 1.69 över 8 starter. I 5 av starterna har han inte släppt till en enda run. Han historik mot Blue Jays batters är riktigt bra så jag tycker inte det finns mycket som tyder på att Paxton ska rasa samman här.

Happ som startar för Blue Jays åkte på en tidig skada denna säsongen och har inte sett speciellt bra ut nu när han kommit tillbaka från den. Han har endast hunnit med 5 starter denna säsongen med en hög ERA på 5.33 över dessa så det står inte rätt till hos Happ. Han har också riktigt klena siffror mot Mariners batters sedan tidigare så jag tror att en Happ i dålig form och kanske fortfarande drabbad av skadan får svårt att leverera på bra nivå i denna matchen.

Båda lagen har tagit majoriteten av sina segrar på hemmaplan vilket ger fördelen till Mariners som spelar hemma idag. När dom också har klar fördel i pitchingduellen, har bättre form och känns aningen starkare overall så tror jag man har goda chanser att vinna denna matchen komfortabelt!


Ha en härlig söndagskväll!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td