Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-06-26, 18:20   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

MLB måndag!


Hoppas att ni alla hade det trevligt på midsommar med nära och kära, nu är det tillbaka till verkligheten som gäller.

Under midsommarhelgen fick vi också möjligheten att följa CS i världsklass från ECS finalen i London och vi bjöds på en otroligt bra turnering.

Vi hade några spel för turneringen och tyvärr så får man väl ännu en gång säga att dom berömda marginalerna inte var med oss.

Först hade vi spel på att vinnaren av turneringen skulle komma från grupp A och precis som jag skrev i motiveringen så kunde detta spelet vara vunnet innan finalen var spelat vilket också blev fallet. FaZe och SK möttes i finalen och båda dessa lagen var från grupp A så det spelet sitter enkelt.

Sedan hade vi också spel på att FaZe skulle vinna turneringen till högt odds då man endast var rankad som 5:e favorit av 8 lag konstigt nog. Även här blev det som jag trodde att FaZe skulle få den lättare semifinalen då man mötte Cloud9 där man vann 2-0 för att ta sig till finalen. Dock slutade inte lagen på dom platserna som jag trodde i gruppspelet men ändå så utvecklade sig saker och ting väldigt bra för FaZe.

Väl i finalen så skulle man ställas mot SK i en match som blev otroligt jämn där vi inte alls hade marginalerna med oss. FaZe vinner den första mapen Overpass som var SK's pick med 16-11 och har därför gyllene läge inför sin mappick Inferno.

På Inferno så har FaZe segerläge vid 15-14 och en ganska klen buy för SK på sista rundan av matchen men tyvärr så lyckas SK vinna den rundan som tar det hela till OT. Väl i OT så vinner SK den andra kartan med 19-17 efter dubbla OT.

Nära nära men FaZe lyckades inte avgöra när man hade guldläge och därför gick det vidare till en direkt avgörande map 3 som var Train. Även denna gången så lyckas FaZe ha ledningen med 15-14 när sista rundan ska spelas och SK har inte någon vidare buy men också denna gången lyckas SK vinna den sista rundan och ta det till OT. Även denna gången blir det dubbel OT och tyvärr för vår del så är det SK som vinner med 19-17 och tar hem titeln.

FaZe vinner första mapen ganska enkelt och har sedan "matchboll" på både map 2 och map 3 men förlorar båda dessa i OT och tappar därför titeln och vårat fina spel till högt odds missar med absolut minsta möjliga marginal.

Som sagt, dom berömda små marginalerna var inte med oss och man skulle ljuga om man inte säger att det kändes jävligt surt att FaZe inte kunde vinna med dom lägena dom hade.

Nåväl, spelet förlorades men man får försöka se det lite längre och konstatera att FaZe som turneringsvinnare till över 5 gånger pengarna som 5:e hands favorit var ett lysande spel även om det just denna gången var så att vi inte fick något med oss.


Idag vänder jag mina blickar mot MLB där jag tycker att vi har alldeles för högt odds på ett lag med klar fördel i denna matchupen:


Spel Nr1:

Rockies ML @ 2.23 (5dimes) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Ser ingen anledning till att Rockies ska vara underdog i denna matchen då man har fördel på alla viktiga delar av denna matchupen.

Unge Marquez som startar för Rockies har gjort det riktigt bra denna säsongen och på slutet har formen varit god när han endast släppt till 3 runs på sina senaste 3 starter varav 2 har varit mot mycket bra lag Cubs och D'backs. Rockies brukar också vinna när Marquez står på kullen då man segrat i 7 av hans senaste 8 starter. G

iants är säsongens största besvikelse med sitt 27-51 record och offensiven är en av ligans sämsta. Formen för Giants är också urusel då man har 5 raka förluster och 12 förluster senaste 13 matcherna. Marquez bör ha goda chanser att fortsätta spela bra nu när han möter ett av ligans sämsta lag.

Samardzija som startar för Giants har svårt att komma tillbaka till den nivån som han visade i Cubs för några år sedan och denna säsongen har han en hög ERA på 4.74 över 15 starter. 10 av dessa 15 starterna har Giants förlorat men det blir ju ganska självklart att det blir många förluster i ett dåligt lag och vice versa för Marquez som har ett av ligans bästa lag bakom sig.

Tyvärr för Samardzija så möter han idag sin mardrömsmotståndare i form av Rockies som har krossat honom hela 3 gånger denna säsongen. Så sent som för 10 dagar sedan så stötte han på Rockies och då bombade dom in 8 runs på 11 hits mot honom vilket var hans sämsta start för säsongen. Samardzija har också mött Rockies 2 gånger tidigare under säsongen och släppte till 11 runs på 15 hits på dom 2 starterna. Totalt innebär det att han har en ERA på 9.33 mot Rockies denna säsongen och släpper alltså till mer än 1 run per pitchad inning, det är rekorddåligt.

Visst kan saker och ting vända från ingenstans men eftersom Rockies batters haft så enkelt mot Samardzija hela 3 gånger denna säsongen så känns det som väldigt liten chans att han kan komma med något nytt idag som förändrar saker och ting radikalt.

Rockies kommer iofs också dom in med lite tveksam form här då man förlorat 5 raka matcher precis som Giants men innan dess hade Rockies 6 raka vinster och 4 av dessa var mot just Giants. Rockies är ett av ligans bästa lag med sitt 47-31 record och Giants är ett av ligans sämsta lag med sitt record på 27-51.

Men Giants har ju hemmaplan, det borde väl betyda någonting? Nja, inte så som det sett ut denna säsongen. Giants är ett av ligans sämsta lag på hemmaplan med sitt 14-21 record och Rockies är ett av ligans bästa bortalag med 25-16 så hemmaplansfördelen kan knappt vara mindre än vad den är i denna matchupen.

Eftersom lagen håller till i samma division så mötts man ganska flitigt under säsongen och hittills har man hunnit spela 11 matcher mot varandra och Rockies har stått som segrare i 10 av dessa.

Något av lagens 5 matcher långa loosingstreaks ska brytas idag och enligt mig så har Rockies alla fördelar i denna matchen och bör därför vara favorit, inte underdog!



Ha en härlig måndag!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Yoast (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-06-27, 12:21   #2
 
Reg.datum: feb 2011
Inlägg: 168
Sharp$: 579
Standard

Riktigt uselt tyvärr, Colorado inte ens nära.
anre24 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td