Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-06-27, 10:50   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tisdagstennis!


Den korta grässäsongen rullar vidare i tennisen och just nu kvalas det för fullt till den stora turneringen på gräs vilket är Wimbledon som kanske är den mest klassiska av alla tennisturneringar. Den traditionen som finns på Wimbledongräset är nog enda anledningen till att grästennis fortfarande spelas då den sakta dör ut mot mer moderna underlag som inbjuder till bättre spelmässig tennis.

Så här veckorna innan Wimbledon är det också några "förberedande" turneringar på gräs där dom bättre spelarna deltar som inte behöver kvala sig in till en grand slam.

Tycker det finns en del intressant i dagens utbud och jag väljer att börja med att reka följande:


Spel Nr1+2: ATP Antalya - planerad start kl 13:00

V.Estrella vinner vs. D.Altmaier @ 1.76 (pinnacle) ... Insats: 6 Units

V.Estrella -1.5 set vs. D.Altmaier @ 2.80 (unibet) ... Insats: 3 Units


Kort motivering:

Altmaier får hoppa in här med ganska kort varsel efter att Chung lämnat återbud och detta är ett välkommet besked för Estrella som nu går från underdog till att vara favorit.

Altmaier är en ung tysk spelare som inte riktigt lyckats slagit sig in på ATP nivå än utan håller till på dom lägre nivåerna och är rankad 252 i världen. På gräset är det viktigt att ha en bra serve och det är något som Altmaier inte har vilket är en stor nackdel.

Estrellas succé på gamla dagar är inte lika stark längre då han inte är lika bra som för några år sedan men han behåller fortfarande en top 100 plats på rankingen då han är 93:a just nu. Estrella har en ganska bra serve för sin längd och brukar spela med mycket power vilket passar bra på gräset.

Det känns som det finns en ganska klar skillnad mellan dessa spelarna även om dom trendar åt varsitt håll på grund av åldern. Båda spelarna har mött Fucsovics nyligen på gräs och Altmaier förlorade i 2 raka och skrapade inte fram en enda breakboll medans Estrella vann första set innan han sedan tappade matchen 1-2.

Senast Altmaier mötte en spelare rankad top 100 var i Stuttgartkvalet till förra veckan och då förlorade han med besked 2-6, 1-6 mot Pospisil som ligger på ungefär samma nivå som Estrella. Han förlorade även kvalet här, först fick han kämpa hårt mot en okänd turk rankad 598 i världen innan han förlorade mot Ebden som är 272 i världen men han fick alltså en gratisbiljett här eftersom Chung fick lämna återbud.

Ebden som slog Almaier i kvalet hade ingen chans i sin match här igår då han förlorade 1-6, 3-6 mot Sugita som är en spelare som håller ungefär samma nivå som Estrella.

Ingen av spelarna trivs speciellt bra på just gräs och ingen av spelarna har någon vidare form men enligt mig så känns det ganska klart att Estrella har en betydligt högre nivå i sitt spel vilket man också kan se om man tittar på vad dom presterat på slutet och mot vilka spelare.

Oddsen känns alldeles för jämna här då Estrella är den klart bättre spelaren!



Spel Nr3: ATP Eastbourn - planerad start kl 13:30

D.Medvedev - S.Querrey = OVER 23.5 games @ 2.09 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:

Medvedev har redan hunnit visa att han trivs mycket bra på gräset då han spelat 8 matcher och vunnit 6 av dessa. Han tog sig hela vägen från kvalet till kvartsfinal i Holland och nu senast i Queens så slog han grässpecialisten Mahut och även Kokkinakis innan han förlorade i 3-set mot toppspelaren Dimitrov. Formen är mycket god för Medvedev och servern fungerar riktigt bra vilket är ett måste på gräset.

Querrey är precis som vanligt en stark serve och sen inte så mycket mer. Tiebreak duggar tätt i Querreys matcher och än mer blir det ju på gräset där serven blir väldigt dominant.

Detta känns som en jämn match där serven kommer vara otroligt tongivande och det kommer vara svårt att få till breaks. Tiebreaks är mycket troligt och då är ju också överspel ett mycket bra alternativ. Så bra som Medvedev spelar så kan han absolut hota favoriten Querrey i denna matchen och jag skulle inte bli förvånad om matchen går till 3 set även om spelet mycket väl kan sitta över 2 set också.





Fyller nog på med något mer under dagen som jag då lägger in i denna tråden!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2017-06-27, 11:41   #2
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Fyller på med följande från dagens tennis:


Spel Nr4+5: Wimbledon kval - planerad start kl 18:00

A.Menendez-Maceiras vinner vs. S.Bolelli @ 3.65 (unibet) ... Insats: 5 Units

A.Menendez-Maceiras -1.5 set vs. S.Bolelli @ 7.00 (ladbrokes) ... Insats: 2 Units


Motivering:

Smått galna odds i en match som enligt mig är mycket jämn och man skulle kunna dra sig och säga att Menendez-Maceiras borde vara favorit så jag förstår inte hur bolagen resonerar här.

Båda dessa spelarna är långt ifrån toppformen men det känns som Bolelli håller en lägre nivå för stunden och är längre ifrån sin normala kapacitet.

Bolelli har spelat väldigt lite senaste åren och därför också rasat på rankingen till 312 i världen. Under 2016 fick han endast till 9 matcher och i år har det bara blivit 23 matcher så här långt utan någon vidare framgång för Bolelli. Han lyckades vinna en lång match i första kvalomgången igår mot Groth med 11-9 i avgörande set men man kan inte ta så mycket från den segern eftersom Groth är en på gränsen till pinsam spelare numera som knappt kan hålla bollen i spel mer än sin serve. Bolelli har mest hållit till på challengernivå denna säsongen och inte imponerat speciellt mycket och han är långt långt ifrån den spelaren han en gång var. Bolelli har också alltid trivts bäst på det långsammare underlaget gruset även om han kan spela på dom andra underlagen också.

Menendez-Maceiras är väl en av få spanska spelare som faktiskt trivs bättre på snabba underlag istället för på grus även om han kan spela okej på alla underlag. Han är rankad 145 i världen och han spelar för fullt vilket han gjort senaste säsongerna så han är i bra form. Precis som Bolelli så har han hållit till mest på challengernivå denna säsongen men skillnaden är att han spelat riktigt bra där, han har vunnit 2 challengerturneringar varav den senaste redan i maj och så har han semifinaler och finaler utöver det. Han provade på gräset i Ilkley challengern förra veckan där han vann första set 6-2 mot Kravchuck innan han förlorade dom kommande 2 i tiebreak så han var mycket nära seger där. I första kvalomgången i Wimbledon så lyckades han vinna mot Kamke som är en ganska bra grässpelare så den segern var imponerande.

Dessa killarna har mötts 2 gånger med varsin seger där Menendez-Maceiras vann den senaste som var 2010 med 6-4, 6-3 och på den tiden så var Bolelli i full gång men nu är han helt ur form.

Ser ingen anledning till att oddsen är så höga på Menendez-Maceiras i denna matchen. Han har utan tvekan spelat bättre av dessa spelarna dom senaste åren och även på slutet då Bolelli rasar rejält på rankingen. Visst har Bolelli kunnat spela på en hög nivå tidigare men han har varit långt ifrån det senaste åren så varför skulle han vakna till liv just idag? Det finns även risk att Bolelli som spelar väldigt lite numera kan vara sliten efter den långa och jämna matchen som spelades igår mot Groth.

I sämsta fall en jämn match men så som dom levererat denna säsongen så kan Menendez-Maceiras lika gärna vinna denna matchen och oddsen är på tok för höga enligt mig!



Spel Nr6: Wimbledon kval - planerad start kl 18:00

L.Rosol - R.Ram = OVER 23.5 games @ 1.88 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Kort motivering:


Både Rosol och Ram är långt ifrån toppformen och nu när dom börjar bli lite till åren så är det väl inte så troligt att någon av dom når tillbaka till toppen. Rosol är rankad 213 just nu och Ram 220 och matchen kommer förmodligen bli så jämn som rankingen indikerar.

Rosol vann i första omgången igår med 7-6, 7-6 mot Jung i en match där breakchanserna var få och serven väldigt talande, precis som det brukar vara på gräset. Rosol bombade in 16 servess och hade inga större problem att hålla sin serve.

Ram spelade också han 2 raka tiebreak i sin inledande match igår mot Opelka där han lyckades vinna båda för 7-6, 7-6. Även här serven otroligt stark i matchen och spelarna vann 70-80% av sina poäng på serven.

Spelarna har mötts 2 gånger för länge sedan då båda matcherna gick till 3 set och innehöll tiebreak, då var underlaget hardcourt och nu är det gräs vilket gör att serven blir än mer dominant.

Känns som att detta är en mycket jämn match där serven kommer vara otroligt stark och spelarna kommer vinna 70-80% av sina poäng på serven med många servess som ger enkla poäng. Kan mycket väl gå till 3 set men även om det stannar vid 2 så har spelet goda chanser att sitta då tiebreak är mycket troligt!



Ha en härlig tisdag!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td