Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-07-07, 12:02   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Kvartsfinaler ESL Cologne!


Immortals förlorade gårdagens viktiga match mot Cloud9 och åkte därför ur turneringen medans Cloud9 lyckades ta sig vidare till slutspelet som inleds idag.

Det blev en specifik runda som blev väldigt avgörande och det var 1 runda på hela matchen där det blev en "skräll" vilket fällde Immortals i slutändan.

Vid 5-6 underläge för Immortals i första halvlek så hade man lyckats bryta Cloud9s ekonomi och den 12:e rundan så hade Immortals alla vapen dom kunde önska medans Cloud9 hade nästan inga bra vapen alls. Trots den stora fördelen inför den rundan så lyckas Cloud9 skrälla och vinna rundan till 7-5.

Skrällen i den rundan orsakade någon form av panik i Immortals som efter det bara köpte allt dom hade råd med resterande 3 rundor av halvleken vilket gjorde att man inte i någon runda hade bra vapen och Cloud9 kunde gå ifrån till 10-5 ledning i HT.

Hade Immortals vunnit den 12:e rundan som man borde då man hade övertaget i vapen så hade man förmodligen vunnit halvleken och matchen hade sett helt annorlunda ut. Paniken som förlusten i 12:e rundan orsakade gjorde att dom förlorade resterande 3 rundor i halvleken av bara farten.

Immortals lyckas faktiskt komma tillbaka till 10-10 innan det sedan är Cloud9 som avslutar bäst och vinner med 16-11.

Idag är det dags för kvartsfinalerna och då ska man spela bäst av 3 maps istället för 1 map som det varit under gruppspelet. Vi har redan inlett med en liten skräll när NaVi slagit ut G2 med 2-0.

Här näst ska svenskarna i NiP upp mot Cloud9 i en match där jag inte finner något spelvärt men vi håller såklart tummarna för att NiP ska kunna vinna och man är också favorit. NiP lär väl få spela Cache som inledande map och där har man ju visat att man trivs bra vilket gör att dom borde få en bra start på denna matchen. Hade NiP mött ett lag som bannat Cache så hade man nog haft stora problem men eftersom Cache är den mapen som Cloud9 spelar oftast så lär dom släppa igenom den.


Jag riktar istället blickarna mot dom 2 senare matcherna för dagen där jag tycker vi har två lag som tydligt växlade upp igår när det gällde som mest. Motståndarna har överraskat rejält men sagan tar nog slut ganska omgående idag.


Spel Nr1+2: ESL Cologne - planerad start kl 17:40 - 21:30

FaZe vinner vs. Liquid @ 1.40
SK - Optic = UNDER 2.5 maps @ 1.50

Totalt odds: 2.10 @ coolbet

Insats: 7 Units


FaZe -1.5 maps vs. Liquid @ 2.25 (bet365+coolbet) ... Insats: 6 Units



Motivering:

Vill börja med att meddela att starttiderna här är endast preliminära då matcherna kommer starta efter varandra och det beror ju på hur lång tid dom tidigare matcherna tar. Den första matchen behövde bara 2 maps och om NiP - Cloud9 också bara spelas över 2 maps så kan dessa matcherna starta ett par timmar tidigare.


Det var väl ingen som trodde att krisstämplade Liquid och Optic som hade ett fiaskoartat Majorkval skulle kunna komma tillbaka och spela så bra här i Cologne men man har väl gått in med en "allt att vinna inget att förlora" inställning då man inte riktigt kan komma längre ner än botten av gropen.

Att världens 2 bäst rankade lag SK och FaZe skulle vara här framme var alla ganska säkra på men desto mer oväntat var det att båda lagen tvingades spela maximala 5 matcher i gruppspelet för att ta sig vidare med ett 3-2 record.

Dom här bra lagen kan ofta gå lite på sparlåga i matcher där man känner sig överlägsna på förhand men när det hettar till och saker ställs på sin spets så kan dom leverera på en nivå som är klart högre än alla andra lag i världen.

Både SK och FaZe var 2-2 igår och tvingades därför spela en direkt avgörande match mot luriga motståndaren i form av Fnatic respektive North som båda är rankade top 7 i världen.

När dom behövde leverera så tyckte jag att man tydligt såg vilken klar förbättring som kom i spelet.

SK hade inga som helst problem att avfärda Fnatic med 16-6 och FaZe vann också dom väldigt enkelt med 16-7 mot North.

Både North och Fnatic är normalt bättre än dagens motståndare Liquid samt Optic och nu när det är kvartsfinal så förväntar jag mig att 1:an och 2:an i världen SK och FaZe kommer fortsätta leverera på den höga nivån som man plockade fram igår när det behövdes.


FaZe har mött Liquid en gång i år och vann den matchen i majorn som var i början av året. Lagen såg dock väldigt annorlunda ut då, superstjärnan Niko spelade inte i FaZe och Liquid har också dom gjort några förändringar sedan dess.

SK och Optic har mötts flitigare då både håller till borta i amerika och på slutet så har SK krossat Optic när man mötts. Senaste 3 matcherna har varit utklassningssegrar 16-4, 16-1, 16-7 och dom få gångerna som Optic lyckats knipa en map så har det varit i OT eller med minsta möjliga marginal medans SK ofta vinner busenkelt.


Coolbet erbjuder högre odds på Under 2.5 maps kontra vad andra bolag erbjuder på SK -1.5 maps och då är ju givetvis Under 2.5 maps bättre eftersom det finns 2 chanser att vinna det spelet även om det extra alternativet skulle vara en superskräll.

Både FaZe och SK har en nivå som är klart bäst av alla lag i denna turneringen och att möta dessa ganska klena lagen i kvartsfinal är en väldigt trevlig lottning.

Jag tror vi kommer fortsätta se FaZe och SK ligga på den höga nivån som man plockade fram igår. Idag är det återigen vinna eller försvinna som gäller och då lär skärpan vara på max vilket leder till att man är överlägsna ett motstånd på nivån som Optic och Liquid ligger på!



Ha en härlig fredag!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td