Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-08-14, 20:09   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tre måndagslir!


Idag väljer jag 3 rekar med spel som jag anser vara riktigt bra för natten.


Spel Nr1: ATP Cincinnati - planerad starttid 01:00

M.Zverev - F.Verdasco = OVER 22.5 games @ 1.83 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Man måste imponeras av Mischa's pånyttfödelse denna säsongen då han tidigare varit en spelare som i bästa fall kämpat runt top 100 på rankingen men nu spelar han sin bästa tennis när han snart ska fylla 30 år och han är nu rankad 26:a i världen efter en rad imponerande resultat senaste året.

Det innebär att han nu är bättre rankad än dagens motståndare Verdasco som varit top10 i världen men nu får finna sig i att vara kring 40 och det var nog ingen som kunde förutspå att Mischa skulle gå om Verdasco i rankingen för några år sedan.

Man får väl anta att yngre brodern Alexander Zverevs framgångar har sporrat Mischa att komma tillbaka och vara bättre än någonsin. Hans spel bygger mycket på sin starka serve och offensiva spel vilket passar sig för snabbare underlag vilket det är här.


Verdasco är en av spanjorerna som klarar sig bäst på dom snabbare underlagen då han lever mycket på sin power istället för finess. Det är en bra serve och en tung forehand som bygger upp hans spel istället för att nöta ner motståndarna med säkerhet likt Ferrer, Nadal och flera andra spanjorer.

H2H är 4-0 till Verdasco men samtliga 4 möten var 2007-2008 när Zverev var kring top 100 i världen och Verdasco runt top 15-20 och skillnaden var stor mellan spelarna då. I dagsläget är skillnaden betydligt mindre mellan spelarna, Verdasco är fortsatt favorit enligt oddsen men det kan nog bli stenhårt och jag tycker oddsen på överspelet lockar.

Verdasco har spelat 4 raka matcher som gått till 3 set och det har blivit 4 tiebreaks i dessa matcherna. Han har förlorat set mot Escobedo när han vann men också lyckats knipa set mot Ferrer, Vesely och Millot där han förlorat.

Zverev har spelat 3 raka matcher som gått till 3 set och han har spelat 3 tiebreaks på dessa matcherna. Han förlorade oväntat mot Pella, lyckades sedan vinna mot Gombos men först efter 2-1 i set och sedan knep han ett set mot en toppspelare i form av Dimitrov så det är imponerande.

Båda spelarna har mycket power i sitt spel och lever på en riktigt stark serve. Detta känns som en stenhård match där tiebreak är troligt och det kan mycket väl gå till 3 set även om det känns som spelet har goda chanser att sitta även över 2 set.




Spel Nr2:

Royals ML @ 2.11 (pinnacle) ... Insats: 6 Units


Motivering:

Junis som startar för Royals har gjort det okej under sitt rookieår i MLB och han kommer från sin klart bästa start någonsin när han senast stängde ner Mariners farliga offensiv till 1 run över 8 innings i en 9-1 seger. Av dom 10 matcherna som Junis har deltagit i denna säsongen så har Royals vunnit 7 och förlorat 3 vilket är ett bra facit.

Athletics starter Cotton har inte ens varit i närheten av att följa upp den lilla succén han hade ifjol på 5 starter då han i år har haft det väldigt tufft med en hög ERA på 5.72 över 17 starter. Han har fått lite mindre chanser nu på slutet eftersom han nästan aldrig levererar och dom få matcherna han startat har det varit riktigt klent. Även han mötte Mariners i sin senaste start men med ett helt annat resultat än Janis då han släppte till 6 runs på 6 innings i en 3-6 förlust.

Athletics har en tung säsong och det är just nu bara usla White Sox som har ett sämre record i AL. Royals har haft det motigt under större delen av säsongen men har spelat upp sig senaste veckorna och har faktiskt lite häng på en slutspelsplats då man inte är långt efter Indians eller wild card platserna. Royals kommer från 2 raka segrar och senast bombade man in 14 runs vilket är det bästa man gjort på hela säsongen så offensiven är het för stunden.

Royals känns som det aningen bättre laget overall och man har en klar fördel i dagens pitchingduell enligt mig vilket innebär att man inte ska vara så här stor underdog i mina ögon!



Spel Nr3:

Padres - Phillies = UNDER 8 runs @ 2.01 (pinnacle) ... Insats: 5 Units


Kort Motivering:

Två av ligans absolut sämsta lag mötts här och jag tycker underspelet känns intressant.

Båda dessa lagen har usla offensiver och gör sällan tillräckligt med runs för att spräcka ett överspel själva. När man då mötts så krävs det en extrem scenförändring om det ska bli en highscoring match.

Eickhoff som startar för Phillies är en ganska duktig pitcher som blivit hårt straffad av att han har ligans sämsta lag bakom sig denna säsongen. Senaste månaderna har hans pitching blivit bättre och bättre och han ligger på 3.13 i ERA över sina senaste 7 starter. Mot Padres usla offensiv så bör han återigen kunna leverera bra.

Wood som startar för Padres är ny i laget sedan han lämnade Royals kring tradedeadline. Flytten till NL bör göra gott för Wood som har presterat bra tidigare i sin karriär. Starten i Padres var riktigt bra innan han sedan haft 2 sämre starter. Mot Phillies usla offensiv så tror jag Wood har goda chanser att prestera bra och hålla scoren inom ramen för vad som krävs för detta underspelet.




Det blir allt för idag. Ha en fin måndagskväll allesammans!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Klanke (+26)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td