Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-10-08, 15:23   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 771
Sharp$: 22881

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

2017-10-08 19:00 Detroit Lions - Carolina Panthers (NFL)


2017-10-08 19:00NFLDetroit Lions vs Carolina Panthers -2 FT 7 2.620

Cam is back, ja det kändes verkligen som det senast när vi äntligen fick se den Cam vi alla älskar då han dominerade hela ligan för något år sedan. Det hela ledde till att Panthers tog en enormt imponerande seger borta mot Patriots och det gör att man startat säsongen riktigt fint med 3-1 så här långt.

Jag anser fortsatt att Panthers har ett otroligt starkt försvar som är bland ligans allra bästa och när Julius Peppers nu kommit hem igen så verkar även han ha fått ny energi på ålderns höst. Sedan har man linebackern Kuechley som rankas som ligans bästa tillsammans med veteranen Thomas Davis som gör det otroligt svårt att navigera sig igenom Panthers försvar.

Offensiven står lite och faller med Cam Newton och alla lags offensiv lever väl mer eller mindre på sin QB men i Panthers fall så blir det extra talande då Cam nästan är ostoppbar när han är i form. För när passarna sitter rätt och han även blir ett stort hot med sitt springspel så är det otroligt svårt för försvaren att stoppa honom. Mot Patriots senast så hade han ett självförtroende och sån självklarhet i sitt spel som det var länge sedan vi såg då han varit besvärad av skador och dålig form senaste tiden.

En vinst borta mot Patriots är en otroligt fin fjäder i hatten och det borde kunna lyfta Cam's och hela Panthers självförtroende rejält så jag ser ingen anledning att han skulle gå ner sig till dagens match.

Lions då? Ja det är absolut inget dåligt lag då man också är 3-1 denna säsongen men enligt mig är det stor risk att laget tappar då jag inte anser att man är tillräckligt bra på viktiga delar av spelet för att hänga med i toppen. Springspelet är många gånger riktigt klent och försvaret har spelat lite över sin förmåga hittills om ni frågar mig.

Det jag såg från Cam Newton senast var återigen den dominanta spelaren som vi alla lärde oss älska för något år sedan och det är det direkt avgörande för mitt spel idag.

Om Cam idag spelar i närheten av som senast så har Panthers stor fördel i denna matchen enligt mig. Panthers har det bättre försvaret, det bättre springspelet och då också den bättre QB:en som är väldigt avgörande i matchen.

Detta oddset är också en bjudning från Williamhill då Bet365 ligger på 2.25 för samma spel och Unibet har 2.23 på -1.5.

Den fege tar ML till 2.15-2.20 men jag anser att det är bra mycket högre värde i detta högre oddset då det sällan är så att matcher i NFL avgörs med 1 eller 2 poängs marginal.


BOL!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td