Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2017-10-08, 19:43   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 3 858
Sharp$: 23305

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

2017-10-08 22:05 Parlay - Over + Under (NFL)


2017-10-08 22:05NFLParlay vs Over + Under 2 FT 7 1.990
Unibet
Stormatch ikväll mellan Cowboys - Packers som är veckans höjdpunkt enligt många.

Både Packers och Cowboys inledde säsongen med en low scoring seger men sedan dess har det varit betydligt fler poäng i dom senaste 3 matcherna för båda lagen.

Packers har snittat 52.3 poäng per match över sina senaste 3 matcher och samtliga matcherna har gått över den linan vi har idag. Senast så hade man sin bästa offensiva prestation denna säsongen när man bombade in 35 poäng mot Bears. Idag mot Cowboys defensiv som släppt till mycket poäng denna säsongen så tror jag Packers har goda chanser att leverera offensiv igen.

Cowboys har snittat 56.3 poäng per match över sina senaste 3 matcher och även här har samtliga matcher gått över denna linan vi får idag. Senast hade man hela 65 poäng i matchen mot Rams som man tillslut förlorade. Offensiven fungerar återigen med Prescott och Elliot som unga stjärnor men defensiven lämnar mycket övrigt att önska.

Lagen möttes 2 gånger ifjol med 46 och 65 poäng som totaler och jag tycker båda lagen känns än mer offensiva denna säsongen samtidigt som försvaren inte är bland som bättre ligan.

Tror vi återigen får se en high scoring match mellan dessa lagen och den kan mycket väl närma sig 60 poäng.


---------------------------------------

Rams mot Seahawks med en grundtotallina kring 47 gör att vi som följt NFL senaste säsongerna hajar till rejält eftersom det här har varit två otroligt defensiva lag under många år.

Anledningen till att linan är så hög är för att Rams i år spelar en helt annan fotboll då man är betydligt mer offensiva än tidigare men ny coach och lite nytt tänk. Det har blivit en hel del poäng i många av Rams matcher men man har också mött lag som har riktigt klena defensiver så det gör saken mycket lättare.

Nu möter man Seahawks med en av ligans mest fruktade defensiver vilket gör att jag tror att matchbilden kan bli helt annorlunda.

Seahawks har stundtals stora problem offensivt men kan luta sig tillbaka till sitt starka försvar som kan hålla matcherna jämna.

Rams försvar är inte heller det så dåligt i grunden och jag tror som sagt att vi kan få en liten annan matchbild här än vad Rams haft tidigare mot lag med usla defensiver.

Historiskt sett brukar detta också vara en tajt och hård matchup mellan två lag från samma division så det står väldigt mycket på spel.

Linan känns väl tilltagen då jag inte tror Rams kommer kunna ösa på framåt som man gjort tidigare utan det finns risk att båda lagen lutar sig tillbaka mot springspelet som dödar tid och ett defense som håller matchen jämn hela vägen.


BOL!

Spela på Unibet och få Se bonus här

Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td